Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce este postludiul?

din 11 ian 2005 23:11 de penetru

postludiul ar fi tot ceva ca preludiul,doar ca dupa aia. de exemplu daca adormi ca majoritatea barbatilor,cel putin dormi tinand femeia in brate ca sa nu-si dea seama ca nu-ti mai pasa de ea. :D sau,ca sa fiu serios,dupa ce te-ai vazut cu sacii in ...

Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 11 ian 2005 22:00 de Taqua

:blink: Pardon? Esti sigur ca ai incercat orificiul corespunzator? :blink: Cum adica nu ai ajuns la himen???

Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 11 ian 2005 19:42 de Vampyrela

Iti zic eu...mult prea putini:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Marimea sinilor conteaza?????

din 11 ian 2005 18:46 de nnadbog

Marimea sanilor nu conteaza absolut deloc,eu zic ca daca te iubeste,te iubeste asa cum esti si o sa te si accepte cu sau fara sani mari..asa ca stai linistita..sufletul conteaza cel mai mult...Parerea mea!

Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

din 11 ian 2005 18:43 de Vampyrela

ne bucuram ca s-a rezolvat:lol:si ai mai mare grija de acum innainte.FOLOSESTE PREZERVATIVUL!

Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

din 11 ian 2005 18:38 de Vampyrela

merci pt sfat....si sa stii ca ai mare dreptate cu rel suprapusa.

Re: help

din 11 ian 2005 18:27 de Vampyrela

Stai linistit...ca e ceva normal.....daca nu ustura si e incolora......e ok

Re: Re: Re: Re: Singuratate

din 11 ian 2005 14:38 de ExoticDream

Daca am fi zei, poate am sti sa ne protejam de suferinta inainte ca ea sa ne surada viclean, dar suntem muritori si uneori se intampla sa iubim pe cineva care, fie nu este capabil sa ne iubeasca la fel de mult cum o facem noi, fie s-a prefacut ...

Re: Re: Re: Singuratate

din 11 ian 2005 14:28 de ExoticDream

In general, exista doua tipuri de persoane: cele care se indragostesc repede si cele carora le trebuie o perioada de cateva luni pana cunosc binisor partenerul si isi pot defini sentimentele. Persoanele din prima categorie se indragostesc practic ...

Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

din 11 ian 2005 14:19 de Drumz

Oke. Situatia e buna. Mi-am cumparat BANEOCIN praf si acum problema incepe sa dispara. Nu am mai avut alte simptome dupa cum am citit pe net de inceput de boli and stuff. Tratamentul care l-am facut: M-am spalat de 8 ori pe zii si apoi am udat ...

Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 11 ian 2005 13:16 de ExoticDream

Uite un post serios scris de valentine!!! Bravos! :) Nu stiu daca poate fi "o bucurie", dar daca la mijloc este vorba de iubire momentul poate fi destul de sweet....cu toate inerentele impedimente datorate lipsei de experienta. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 11 ian 2005 13:02 de trinchi

Ai drepate! Sper ca esi multumit/a!:.

Re: Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 11 ian 2005 12:53 de ExoticDream

Nu pe tine te-am contrazis! Afirmatia "toate problemele se rezolva in pat" nu prea tine....stiu ca se practica mai ales in randul populatiei cu o cultura sub medie, dar nu cred ca sexul dizolva neintelegerile, le amana doar. Tot ...

Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 11 ian 2005 12:39 de trinchi

Auzi daca te uitai la un post al meu anterior vedeai ca si eu am zis ca e bine sa vorbeasca dar daca nu merge si tot nu se intampla nimik sa treaca mai departe! Asta ca sa nu mai zic vorba aia "toate problemele se rezolva in pat" dar ...

Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 11 ian 2005 12:28 de ExoticDream

Stai sa inteleg: adica daca nu sunt casatoriti nu merita sa incerce sa comunice??? Dupa parerea ta, viata la 21 de ani este obligatoriu ("trebuie sa" ) o insiruire de partide de sex cu 1, 2, ....n parteneri??? Hai sa nu generalizam, nu ...

Re: Re: Re: big problema!

din 11 ian 2005 09:31 de trinchi

Ai dreptate dar sa stii ca la mine era iubita mea! Asa ca nu m-am simtit deloc stanjenat de ea si de experienta ei si chear ma bucur ca m-a invatat multe!

Propunere!

din 11 ian 2005 09:25 de valentine

Ok, stiu ca subiectul e tooooooooootal pe dinafara cu siteul dar am o propunere pt voi toti...ce ar fi ca pur si simplu sa raspundem la intrebarile pe care le pun cei in tema...daca vi se pare un subiect copilaros sau nu mai stiu ce...pur si simplu ...

Re: Re: Viata bate filmul?

din 11 ian 2005 09:22 de valentine

Pai nu pt asta e siteul sa ma invete de fiziologie, contact sexual etc...si tu imi pari mai jalnic la modul de a scrie...deoarece am citit de vreo 20 de ori pana sa inteleg ceva din ce vrei u sa zici....poate sunt pinochio eu mai stii? da tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 ian 2005 09:20 de valentine

Nu stiam ca daca esti moderator ai dreptul sa jignesti direct pe cineva...chiar daca ma mai cert eu cu exotic dream totusi nu ne facem prosti, handicapati si nu stiu ce...deci esti jalnic la faza asta cu a face prost pe cineva pt simplu motiv ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul?

din 11 ian 2005 09:17 de valentine

Nu stiam ca fetele sunt catalogate de calitate sau de proasta calitate in functie de volumul cartilor citite....uite ca invat si eu ceva nou...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3085 din 3732
«   1 ... 3082   3083   3084   3085   3086   3087   3088 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare