Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa fie lumina... din 14 ian 2005 09:26 de ExoticDream
Cred ca sufar de sindromul oboselii cronice (deh, presesiunea asta!), n-am inteles implicatiile ocupatiilor turce si ale trecerilor tatarilor asupra muntenilor....Daca nu ne-au afectat IQ-ul, atunci sa fie oare culoarea? Da' moldovenii n-au fost ...
Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 05:09 de anyahsa
Eminescu suferea de sifilis, ceea ce l-a dus pana la urma la nebunie. Exista o carte (sincer nu-mi amintesc acum titlul), scrisa de un profesor universitar despre nebunia lui, si am impresia ca dupa aceea autorul a fost renegat (ca sa spun asa) ...
Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 02:12 de nemesis
De ce sa nu-si aiba? Mai afla lumea lucruri noi, facem schimb de informatii etc. Nu cred ca strica!
Sa fie lumina... din 14 ian 2005 01:36 de nemesis
In speranta ca expresia "Sa fie lumina", nu este una perimata (pe forum sau aiurea), vom face (oare de ce vb la plural? Sunt cult, ai vr'o problema?) lumina in acest "caz"!
Motivul pentru care oltenii sunt mai negrii un pic, ...
Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 01:32 de Necunoscut
Fratilor, stiti de cine vorbiti? Da, este Eminescu, cel mai CUNOSCUT poet roman... fratilor, nu cred ca-si are loc acest topic in acest forum :) Aia care spun ca el este un tampit, sunt chiar ei tampiti, scuze trinchi, dar asa este. Daca tie nu iti ...
Re: sexul de lunga durata din 14 ian 2005 00:25 de vali2jan
Pai singur ti-ai dat raspunsul. Nu le mai chinuii! Daca nu primul, al doilea sau cel mult al treilea orgasm al partenerei (pentru unele femei si asta e prea mult) trebuie sa te determine sa termini si tu. Daca nu poti, problema e la tine. ...
Re: din 14 ian 2005 00:21 de Necunoscut
Parerea mea este ca nu trebuie sa iti fie rusine ca nu ai sanii mari. Merg des la strand si vad femei sau fete foarte frumoase, care nu sunt dotate din punct de vedere al sanilor, dar sunt frumoase.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa iti faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu din 14 ian 2005 00:13 de Necunoscut
Totusi, nu-i asa ca`s dulce :) :D :lol: :p
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 13 ian 2005 23:28 de valy2jan
S-ar putea sa fac valuri, dar am sa-mi spun parerea: ai o mare vina. De la inceput trebuia sa-i spui ca nu te simti satisfacuta si ca trebuie sa contribuie sl mai mult la asta, indicandu-i ce sa faca. Cred ca preludiul este o cauza.
Inteleg un ...
Re: Re: Introibo ad altare Dei din 13 ian 2005 22:55 de Ionel
Singur confirmi opera filozofica eminesciana. Daca citim opera lui Eminescu, chiar si cea literara si ce ai scris tu, vedem cat de mult adevar a avut.
Iarta-l doamne ca nu stie ce spune.
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 13 ian 2005 19:58 de Cynthia
Pai poate el are o problema cu ejacularea precoce asa ca ar trebui sa consult un medic...sau sa mergeti amandoi la un cabinet de planning...si daca tot nu se rezolva si simti ca sexul are o mare importanta in cat de confortabil te simti tu in aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 13 ian 2005 16:59 de ExoticDream
Deformatie profesionala...faceam calcule (precum nemesis cu al sau 17 februarie)...acum depinde si de varsta...totusi, daca "prietena" ta are 18 ani, asta ar insemna o medie de 2 indragostiri pe an....Hmmm....mie mi se par cam multe..., ...
Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 13 ian 2005 16:54 de ExoticDream
Daca vrei sa-l schimbi, presupun ca o faci in bine si atunci cum sa-l iubesti mai putin daca, paradoxal, devine mai bun?...Numai un masochist ar gandi altfel! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am din 13 ian 2005 16:35 de ExoticDream
Aha....asta e una din noile tehnici de agatat? Enervarea "adversarei"? N-o stiam.....Cred, totusi, ca metoda asta are dublu tais, daca nu te alegi cu o "relatie" poate "castigi" un dusman!!! Copilasii ...
Re: Re: Introibo ad altare Dei din 13 ian 2005 13:52 de Gramaticus
Are legatura cu meditatia transcedentala sau cu integrarea in absolut? Te gandesti oare ca tu esti unicul poet, "the one" pe langa care toti ceilalti par copii imperfecte dupa un ideal?
Re: Re: Introibo ad altare Dei din 13 ian 2005 13:13 de nemesis
...si nu ne spui si noua cine este "poetu' necunoscutu' " ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 13 ian 2005 09:46 de trinchi
Ma uite cum sta treaba, eu zic ca nu cunoaste asa de mult tipi prietena asta a ta sa sara din reletie in relatie asa ca oricum o pauza exista intre 2 relatii! Nu sunt absurd sa zic ca daca azi sa despartit maine ar trebui sa inceapa alta relatie! Asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2005 09:34 de trinchi
Multumesc! Sa inteleg ca daca avem opinii diferite inseamna ca eu sunt tampit?(intradevar sunt mai ciudat dar tampit nu cred)
Re: Introibo ad altare Dei din 13 ian 2005 09:17 de trinchi
Deci eu am afirmat ca eminescu e un tampit si nu reperezinta nimic pentru mine si nu imi e rusine sa o spun! Acum nu era nevoie sa ma faci tampit oricat de geniu a fost el si oricat de putin iti place tie! Si daca mie nu imi mai place e pentru ca ...
Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 13 ian 2005 02:03 de nemesis
:)
Senti, BauBau!
Mai glumesc ei, mai fac mishto, dar asta nu inseamna ca sunt chiar Diabolic. ;)
Rabdarea ta este de admirat, demonstrand ca o chiar iubesti, pe fata respectiva. Ceea ce faci tu, este ok! Iti urez, multa fericire! :)
Pagina 3082 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||