Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea da din 14 ian 2005 15:25 de ExoticDream
Eterna tema a baietilor-vanatori......this is soooooo boring, daca s-ar vedea pe ei insisi cat de hilari sunt uneori in incercarea de *a-si arata muschii* in fata fetelor pe care le-au tintit.....!!!
:p:D:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu din 14 ian 2005 15:18 de Vampyrela
Dar macar incearca si el nu? Incercarea moarte n-are:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea dar nu am din 14 ian 2005 15:17 de ExoticDream
E posibil doar daca foloseste definitia pe care o dati tu si prietena ta expresiei "a te indragosti"!!!
:love::love::love::love::love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt che din 14 ian 2005 15:09 de Vampyrela
degeaba...ca eu am avut o problema si nu am fost lamurita....pacat.
Re: Ce este preludiul? din 14 ian 2005 15:03 de Vampyrela
Mi-a placut....foatre frumos....pacat ca nu prea gasesti asa ceva in ziua de azi...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Sa fie lumina... din 14 ian 2005 14:59 de ExoticDream
1-1! Pana diseara, uite o problema la care sa te gandesti:
Se intalnesc Fat-Frumos si zmeul pe un pod; nevrand sa lase pe celalalt sa treaca, zmeul ii propune lui Fat-Frumos sa se bata. Se bat ei in sulite...se rup sulitele; se bat ei in ...
Re: Re: fantezii din 14 ian 2005 14:33 de Vampyrela
Ai innebunit? Cum sa o afci in zapada? vrei sa racesti la ovare?;)
Re: Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 14:31 de ExoticDream
Avand in vedere ca pana si zodiile sunt favorabile:
*Cand Berbecul si Varsatorul se intalnesc, combinatia dintre calitatile lor principale actiune si vizionarism ii face sa devina o pereche creativa. Relatia lor nu este deloc statica, si atata ...
Re: Re: fantezii din 14 ian 2005 14:08 de Necunoscut
A fost fain ?:) brrrrr, rece
Re: dragoste din 14 ian 2005 13:38 de trinchi
Stai sa itzi zic daca am inteles bine:
:love: esti indragostit lulea de :wacko: ti se invart ochii in cap de o :ninja: necunoscuta si ea itzi :D rade! totul e frumos ajungeti sa fitzi impreuna pana cand intr-o zi cand trebuia sa te vezi cu ea ...
Re: Re: Cu sau fara prezervativ: diferente! din 14 ian 2005 13:37 de ExoticDream
La senzatiile-lipsa pe care le-ai descris la punctul 1 ma gandeam si eu....si nu numai in ceea ce-l priveste pe el, ci si pe ea! Atat dpdv fizic, cat si emotional, intimitatea este diminuata....
La punctul 2....atitudinea ei in caz de incident ...
Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 13:36 de Necunoscut
WoW frate, daca Eminescu e greu de digerat, damn... nu cred ca voi mai citi vreodata ceva... Oricum ma bucur ca ai zis ca nu a fost un tampir... chiar daca nu face parte din preferintele tale ;)
ExoticDream si ce te lauzi :) ...
Re: Cu sau fara prezervativ: diferente! din 14 ian 2005 13:23 de trinchi
Pai ar cam asa:
1. Diferenta e foarte mare cel putin asta simt eu! Nu mai e aceeasi senzatie de caldura nu mai e nici senzatia de umezeala nu mai e la fel deloc!
2. Sigur ar fi foarte bine ca un baiat sa faca cunostinta mai devreme cu ...
Re: fantezii din 14 ian 2005 12:51 de ExoticDream
Merge si a face dragoste sau numai sexul pur e valabil? ;)
Eu vreau sa stiu daca a facut cineva dragoste la munte, in zapada!!!!!!!
:love::love::love::love::love::love::love:
Re: Re: Sa fie lumina... din 14 ian 2005 11:22 de nemesis
Clarificam problema diseara! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 10:52 de ExoticDream
Nu sunt suparatA! Tocmai am luat un 10 la colocviu aseara, totul imi merge minunat, zambesc....., uneori rad cu lacrimi, chiar mai conteaza ce citesti tu? :love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 10:50 de nemesis
ExoticDream este o EA... :,
Re: Re: Re: Re: Re: Introibo ad altare Dei din 14 ian 2005 10:46 de trinchi
NU mai fi suparat ca nu ai de ce! Zambeste viata e frumoasa!(chear daca nu stii ce citesc eu)
Ce este preludiul? din 14 ian 2005 10:20 de ExoticDream
Sufletele s-au deschis, inlantuindu-se intr-o imbratisare romantica, tandra, stie ca-l iubesti, stii ca te iubeste... Fie ca il intalnesti in fiecare zi, fie ca traiesti deja alaturi de el, zilele/noptile in care faceti dragoste sunt altfel...au un ...
Re: Re: Cand iubesti ... din 14 ian 2005 09:41 de ExoticDream
Daca "focul" din suflet s-a stins....., chiar crezi ca mai conteaza defectele? O iubire care a murit nu mai renaste nici macar din cenusa calitatilor partenerului! :(:(:(
Pagina 3081 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||