Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:29 de ExoticDream
Nu noutatea softului este problema, ci calitatea lui! Decat 10 softuri noi, trendy si proaste, mai bine unul si bun! La chestia cu copilu' inca nu m-am gandit, ar mai fi timp cred! Daca softul e bun, nu are de ce sa pice la momentul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 12:27 de trinchi
Stii ca in general ingerii nu au fost comparati cu femeile pentru ca ele au fost cauza pentu care oameni au parasit rai-ul!
Restul nu mai are rost sa zic! Si sa stii ca nu e nevoie de ciatate neaparat pentru ca fiecare le interpreteaza altfel! ...
Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:24 de ExoticDream
Iei "in calcul" defectele (ce aiurea suna asta cand vorbim despre dragoste!) un pic inainte de a te indragosti si mai ales inainte de a iubi (sper ca esti de acord ca exista o diferenta mare intre cei doi termeni). Daca defectele sunt ...
Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:13 de ExoticDream
Cam la ce varsta crezi tu ca este posibila schimbarea? De la 19 in sus mie mi-a dat eroare! A picat sistemul si tot degeaba, la restartare tot noapte era!!! :(
Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:10 de trinchi
Aici chear pot sa te contrazic! Il poti schimba depinde daca sa format ca om si de principiile pe care le are!
Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:04 de ExoticDream
E o iluzie sa-ti inchipui ca poti schimba pe cineva, chiar daca acela este omul pe care il iubesti! :(
Re: Re: Love on the internet din 12 ian 2005 11:48 de ExoticDream
Nu te obliga nimeni, aici nu suntem la scoala (daca-ti amintesti....este cladirea aia in curtea careia joci fotbal, baschet mai tot timpul in care nu te deranjeaza niste umanoizi numiti "profi" ) ! :love::love::love:
Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 11:46 de trinchi
Sunt de acord ca trebuie sa accepti o persoana cu tot cu defectele ei daca o iubesti dar gandeste-te ca nu trebuie neaparat sa o ajuti sa scape de ele! Nu uita poate pentru el/ea ele nu sunt defecte si atunci nu ai face decat sa incerci sa schimbi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 11:32 de ExoticDream
"Inger" nu desemneaza o entitate de gen masculin chiar daca, dpdv gramatical, substantivul are acest gen! De exemplu, Veronica Micle a fost "ingerul blond" al lui Eminescu...Ingerul este mai mult un simbol....al inocentei, ...
Re: Love on the internet din 12 ian 2005 11:06 de valentine
uite aku stau sa citesc ditai romanu....
Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 12 ian 2005 10:58 de valentine
hmmm totusi la 10 cm....
Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 12 ian 2005 09:57 de ExoticDream
"Io" cred ca n-ai decat o varianta: 1=2!
Halal sfat....tipic!:p:D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 12 ian 2005 09:54 de ExoticDream
In cazul acesta,....continua! Cu tandrete, grija la reactiile ei, rabdare...., eventual pauze de cateva zile si......DRAGOSTE!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!! din 12 ian 2005 09:40 de ExoticDream
Daca face dragoste doar cu prietena lui si au o relatie stabila, prezervativul nu este obligatoriu, sunt liberi sa aleaga orice metoda contraceptiva doresc! :love::love::love:
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 12 ian 2005 02:10 de nemesis
Daca inteleg bine, problema ta este ca prima oara actul sexual este de scurta durata? De ce nu o exista o "a doua oara"?
Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA! din 12 ian 2005 01:50 de BauBau
Relatia pe care o am cu ea e de ceva timp aprox 2 ani si in momentul de fatza tin ca un nebun la ea. In nici un caz nu am de gand sa o fac sa sufere sau sa o parasesc dupa aia. Este doar dorinta de a face dragoste cu ea. Ceva de genu ca ...
Re: Ce este preludiul? din 12 ian 2005 01:30 de nemesis
Preludiul... Definitiiel Marxist-Leniniste din facultate (eminamente gresite), sunau ceva de genul: "O forma de existenta a materiei... bla bla bla". Preludiul, cred ca este o forma de existenta a sufletului...
Practic:
Contrar celor ...
Re: tot despre sexu neprotejat din 12 ian 2005 00:40 de ccocolino
io zic mai bine sa intretii relatii sexuale cu baieti mai tinerei , ca sunt plini de energie si de dorinta
Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 12 ian 2005 00:35 de ccocolino
io cred ca ai 2 variante: 1-sa te mai duci si la altii care te satisfac, 2-viata merge inainte si nu uita ca baieti mai sunt
Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate ) din 11 ian 2005 23:15 de ianulover
dar ea deja a spus ca sunt de patru ani impreuna si inca de la inceput e asa, ca au incercat idei, pozitii noi si tot nu a mers. ca el e foarte constient de situatie si isi cere scuze etc. iar situatia asta este intr-o relatie care a inceput cand ...
Pagina 3084 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||