Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 12:29 de ExoticDream

Nu noutatea softului este problema, ci calitatea lui! Decat 10 softuri noi, trendy si proaste, mai bine unul si bun! La chestia cu copilu' inca nu m-am gandit, ar mai fi timp cred! Daca softul e bun, nu are de ce sa pice la momentul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 ian 2005 12:27 de trinchi

Stii ca in general ingerii nu au fost comparati cu femeile pentru ca ele au fost cauza pentu care oameni au parasit rai-ul! Restul nu mai are rost sa zic! Si sa stii ca nu e nevoie de ciatate neaparat pentru ca fiecare le interpreteaza altfel! ...

Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 12:24 de ExoticDream

Iei "in calcul" defectele (ce aiurea suna asta cand vorbim despre dragoste!) un pic inainte de a te indragosti si mai ales inainte de a iubi (sper ca esti de acord ca exista o diferenta mare intre cei doi termeni). Daca defectele sunt ...

Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 12:13 de ExoticDream

Cam la ce varsta crezi tu ca este posibila schimbarea? De la 19 in sus mie mi-a dat eroare! A picat sistemul si tot degeaba, la restartare tot noapte era!!! :(

Re: Re: Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 12:10 de trinchi

Aici chear pot sa te contrazic! Il poti schimba depinde daca sa format ca om si de principiile pe care le are!

Re: Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 12:04 de ExoticDream

E o iluzie sa-ti inchipui ca poti schimba pe cineva, chiar daca acela este omul pe care il iubesti! :(

Re: Re: Love on the internet

din 12 ian 2005 11:48 de ExoticDream

Nu te obliga nimeni, aici nu suntem la scoala (daca-ti amintesti....este cladirea aia in curtea careia joci fotbal, baschet mai tot timpul in care nu te deranjeaza niste umanoizi numiti "profi" ) ! :love::love::love:

Re: Cand iubesti ...

din 12 ian 2005 11:46 de trinchi

Sunt de acord ca trebuie sa accepti o persoana cu tot cu defectele ei daca o iubesti dar gandeste-te ca nu trebuie neaparat sa o ajuti sa scape de ele! Nu uita poate pentru el/ea ele nu sunt defecte si atunci nu ai face decat sa incerci sa schimbi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 ian 2005 11:32 de ExoticDream

"Inger" nu desemneaza o entitate de gen masculin chiar daca, dpdv gramatical, substantivul are acest gen! De exemplu, Veronica Micle a fost "ingerul blond" al lui Eminescu...Ingerul este mai mult un simbol....al inocentei, ...

Re: Love on the internet

din 12 ian 2005 11:06 de valentine

uite aku stau sa citesc ditai romanu....

Re: Re: As vrea dar nu am cu ce

din 12 ian 2005 10:58 de valentine

hmmm totusi la 10 cm....

Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 12 ian 2005 09:57 de ExoticDream

"Io" cred ca n-ai decat o varianta: 1=2! Halal sfat....tipic!:p:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 12 ian 2005 09:54 de ExoticDream

In cazul acesta,....continua! Cu tandrete, grija la reactiile ei, rabdare...., eventual pauze de cateva zile si......DRAGOSTE!!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!!

din 12 ian 2005 09:40 de ExoticDream

Daca face dragoste doar cu prietena lui si au o relatie stabila, prezervativul nu este obligatoriu, sunt liberi sa aleaga orice metoda contraceptiva doresc! :love::love::love:

Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 12 ian 2005 02:10 de nemesis

Daca inteleg bine, problema ta este ca prima oara actul sexual este de scurta durata? De ce nu o exista o "a doua oara"?

Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 12 ian 2005 01:50 de BauBau

Relatia pe care o am cu ea e de ceva timp aprox 2 ani si in momentul de fatza tin ca un nebun la ea. In nici un caz nu am de gand sa o fac sa sufere sau sa o parasesc dupa aia. Este doar dorinta de a face dragoste cu ea. Ceva de genu ca ...

Re: Ce este preludiul?

din 12 ian 2005 01:30 de nemesis

Preludiul... Definitiiel Marxist-Leniniste din facultate (eminamente gresite), sunau ceva de genul: "O forma de existenta a materiei... bla bla bla". Preludiul, cred ca este o forma de existenta a sufletului... Practic: Contrar celor ...

Re: tot despre sexu neprotejat

din 12 ian 2005 00:40 de ccocolino

io zic mai bine sa intretii relatii sexuale cu baieti mai tinerei , ca sunt plini de energie si de dorinta

Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 12 ian 2005 00:35 de ccocolino

io cred ca ai 2 variante: 1-sa te mai duci si la altii care te satisfac, 2-viata merge inainte si nu uita ca baieti mai sunt

Re: Re: Re: Ajutor!(daca se mai poate )

din 11 ian 2005 23:15 de ianulover

dar ea deja a spus ca sunt de patru ani impreuna si inca de la inceput e asa, ca au incercat idei, pozitii noi si tot nu a mers. ca el e foarte constient de situatie si isi cere scuze etc. iar situatia asta este intr-o relatie care a inceput cand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3084 din 3732
«   1 ... 3081   3082   3083   3084   3085   3086   3087 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare