Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Sa zic asa... NU INTRA! din 13 ian 2005 01:19 de BauBau
eh.. dupa tine... cand am zis ca am mai progresat e ceva de genu ca in fiecare zi hai fetito sa tio pun. nu cred ca ar fi corect ca deacuma numai chestia asta sa existe in relatie: obsesia de a io baga. Poate va incepe sa creada ca numai si ...
Re: Re: Ce este postludiul? din 12 ian 2005 22:41 de Taqua
:blink:
Nu te inteleg...zau daca inteleg....si care e faza cu stramosii? Ca nu o inteleg nici pe asta...
Si stii tu sigur ca nu intra la postludiu si tigara?
Damn...atunci mi-as cam zdruncina credintele...
Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 21:51 de LatinSexyGuy
Mai ales ca il iubesti pt ceva ce ai descoperit deja , de ce sa vrei sa il schimbi daca il iubesti deja?Daca dupa ce se va schimba nu il vei mai iubi la fel?
Re: Love on the internet din 12 ian 2005 21:44 de LatinSexyGuy
Multumim pt post , este pt prima data cand am avut rabdarea sa citesc un post atat de lung si intradevar m-a impresionat!Sper ca fi inteles mesajul corect din mesajul tau!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt chelu\ din 12 ian 2005 20:53 de nemesis
Daca ai vr'o problema - dar nu de genul "sunt smecher -, te poti adresa moderatorilor...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt chelu\\\ din 12 ian 2005 20:50 de Infector
Cat esti de inteligent!
Asa...pana la urma...nea caisa mai intra sau nu mai intra? Si nu ma lua cu repetare obsesiva si alti licurici ...daca esti destept si ai habar da un raspuns...ori da ori ba, daca nu... taci in **** mea din gura!Saracule!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 20:32 de nemesis
Nu-ti mai bate capul cu ei! Chiar si pentru mine, - 'partea critica' a fascinantului nostru cuplu - Eminescu inseamna ceva.
Numai un "marginit cognitiv" (ca sa nu spun 'tampit') poate afirma: "Ca sa nu mai zic ca eminescu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 16:38 de Vampyrela
Da tu de ce te bagi daca nu ai nimic de spus la subiectul asta?.......si nu mai face pe gelosul ca nu-ti sta bine:/
Re: Re: Negrii!!! din 12 ian 2005 16:15 de Vampyrela
Nu neaparat.......asta poate ai vazut doar in filme....nu toti si nici marea majritate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema.Help!!! din 12 ian 2005 16:13 de Vampyrela
Sunt total deacord cu tine........dar mai intai sa faca,amandoi,un control general innainte de a renunta la prezervativ...nu crezi?
Re: Negrii!!! din 12 ian 2005 16:10 de Dacnomana
Ce regat?Daca zici ca are legatura cu sexul..poate nu stiai ca negroteii sunt DOTATI!!!
Re: Re: Re: Marimea sinilor conteaza????? din 12 ian 2005 16:07 de Dacnomana
In nici un caz sa nu-ti fie rusine de sanii tai.Daca stii cum sa-i pui in valoare te poti chiar MANDRI cu ei!Si gandeste-te la caldura naturala pe care o ofera un san natural,fie el si mic...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt chelu' din 12 ian 2005 15:31 de ExoticDream
In afara de chestia cu tufisul, mai ai vreo reclamatie? Putem rezolva totul deschis, pe fata, bunavointa avem, slava Domnului!!! Spune ce ai pe sufletel si rezolvam!!! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: pt chelu' din 12 ian 2005 15:27 de Vampyrela
Si ce am rezolvat daca ne-am plans tie? Nimic...
Re: Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 12 ian 2005 15:21 de Vampyrela
Da si? Care-i problema? Daca isi va gasi persoana potrivita lui...nu o sa mai conteze.....te asigur eu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubes din 12 ian 2005 13:24 de ExoticDream
Parerea mea este ca nu trebuie sa se ajunga la copil daca schimbarea nu s-a produs!!! E prea tarziu atunci! In alta ordine de idei, nu as stabili ierarhii in cadrul unui cuplu cu copil, pt mine cei 3 reprezinta un tot unitar si nu as putea spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 13:16 de trinchi
Sincer chear nu are nici o legatura cu topicul asa ca daca am sa vad unu de genul eminescu tampit sau nu am sa postez si eu ceva! Pana atunci have fun si relaxeaza-te! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubesti . din 12 ian 2005 13:12 de trinchi
Ok deci fii atent in momentul in care cuplul are un copil mama isi concentreaza intreaga fiinta asupra noului nascut si atunci el nu o sa mai fie persoana cea mai importata din viata ei asa ca nu o sa se mai schimbe in nici un caz pentru el! Acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2005 13:02 de ExoticDream
Nu incerc sa te fac incult, m-a socat un pic afirmatia ta conform careia Eminescu nu inseamna nimic pt tine. Existau doua posibilitati: n-ai citit mai nimic de el si totusi ai emis acea opinie sau ai citit destul, dar ti-ai format o anumita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand iubesti ... din 12 ian 2005 12:35 de trinchi
HEHE vezi tu la momentul ala e cazul sa renunti la soft si la sistem si e cazul sa ai grija de VIATA COPILULUI! Cat despre cuvintele de genul trendy ar trebui sa imi explici si mie ce inseamna! Nu il am in vocabular!
Pagina 3083 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||