Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 ian 2005 12:24 de trinchi
nu eu am fost cu ideea acestui subiect!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 ian 2005 12:16 de stafia
-copile tu esti Inchizitia pe site?...un mic rug ,poate u tribunal ecleziastic...amice...demn urmas a lui Torquemada...
te asigur ca nu esti axis mundi...daca erai copil destept nu te bagai in porcaria asta de subiect propus de ...
Re: Viata bate filmul? din 10 ian 2005 12:07 de stafia
-copile n-am habar cati ani ai dar pe cuvant ca prea semeni cu pinochio...e jenant si jalnic...n-ai idee de fiziologie,contact sexual prelungit...subscriu la comentariile acide ale celorlalti...daca vrei sa inveti cum se spune o poveste incepe cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 11:09 de trinchi
Nu dar poti sa ii comanzi mintii care din cate stiu eu e mai sus decat instinctul la om! Si asta ne diferentiaza de animale sau nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 ian 2005 11:02 de Vampyrela
Mda .......merci pt. compliment....da nu-i frumos din partea ta):( si daca nu-ti convin parerile mele.....nu le mai citi...
Re: Re: Re: CUL8ER din 10 ian 2005 10:53 de Vampyrela
K...daca tu spui......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 10:49 de Vampyrela
DA ceva de genu' asta.....acum depinde si de el.....cum se poarta......dar si daca e prea tarziu? Adica daca s-a indragostit deja? CA nu poti sa-i comanzi inimii nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 10 ian 2005 10:47 de trinchi
Sau mai bine nu poate asa o sa faca tottzi si o sa va certati numai pe mesajele voastre private!
Re: Re: love din 10 ian 2005 10:46 de Vampyrela
Da .dar ....vezi tu.cand te gandesti numai la clipele frumoase petrecute impreuna....vrei sa mai nu se mai termine......si astfel cum poti merge mai departe?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 10:45 de trinchi
Adica: daca l-ar cunoaste mai bine, daca ar avea niste discutii super lungi inainte ca relatia ei sa inceapa cu un posibil pretendent eu cred ca ar fi mult mai bine pt ea!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata din 10 ian 2005 10:42 de Vampyrela
pai va trebui sa te obijnuiesti.ca pe aici cam asa e mai mereu:huh:si oricum.chiar daca lumea se mai cearta pe un sub sau innafara lui.....poti sa-ti dai si tu cu parerea in leg cu sub respectiv....ca fii sigur ca o sa fie luata in seama.
Re: Re: Re: Re: Love on the internet din 10 ian 2005 10:39 de Vampyrela
Hehe......dar cum spunea cineva in mesajele de mai sus......nu stii de unde te loveste dragostea....si opricum viata e plina de surprize.....asa ca nu mai fii asa de convins ca nu exista
Re: Re: Re: Love on the internet din 10 ian 2005 10:33 de trinchi
Da ai dreptate ca nu am citit nici un mesaj anterior pt ca pt mine unu nu exista si nu o sa ma convinga nimeni nici o data ca exista chaer daca sunt 1 mil de exemple!
Asa ca iubitiva pe net si face-ti copii bionici!:D
Re: love din 10 ian 2005 10:27 de trinchi
E frumos sa iubesti si parerea mea cine nu iubeste nu traieste, si in cazul in care iei tzeapa incearca sa itzi aduci aminte numai de momentele frumoase la mine asta tine! Si daca iti e frica sa nu mai iei teapa sa stii ca eu unu zic ca nu ai trecut ...
Re: Re: Love on the internet din 10 ian 2005 10:06 de Vampyrela
Asta inseamna ca nu ai citit toate mesajele mai dinainte.....uite ca exista:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate fil din 10 ian 2005 10:02 de Vampyrela
de ce nu poti sa-ti dai cu parerea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul? din 10 ian 2005 09:50 de trinchi
Acum ca sa fiu si eu bagat aici sincer chear daca mi-a luat ceva sa inteleg defapt ce se discuta aici si despre ce! M-am gandit ca exista si mesaje personale poate... daca tot avetzi probleme o sa le si folostzi! Cat despre topic mi-e imi place dar ...
Re: Love on the internet din 10 ian 2005 09:27 de trinchi
Oricum daca voi credetzi ca exista "Love on the internet" va inselatzi din punctul meu de vedere!
Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 09:19 de trinchi
Intr-adevar am si eu o prietena care face exact acelasi lucru cu fiecare tip si inca nu am reusit sa o conving ca nu merita chear oricine dragostea ei! Dar sincer eu cred ca sunt pe drumul cel bun!
Oricum nu cred ca ea are ce sa faca depinde ...
Re: Re: Re: Re: Singuratate din 10 ian 2005 09:09 de Vampyrela
Am inteles........dar daca ea nu poate fi altfel? Adica se indragosteste foarte repede ....ce-i de facut? Oricat de precaut poti fi tot exista posibilitatea sa-ti iei o mare teapa:(
Pagina 3087 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||