Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cap cu codita :( din 8 ian 2005 00:06 de valentine
Cam tanar baiatu daca chinuie umanitatea de 2000 de ani......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea cli din 7 ian 2005 23:19 de valentine
Daca itzi place sa fii stimulata poti sa vb cu prietenul sa te stimuleze el....bine nu e aceeasi senzatie intrucat el nu face totul exact cum vrei tu...da totusi sunt alte senzatii :D
Re: Re: Re: Re: virgin si disperat. din 7 ian 2005 22:19 de Vampyrela
Din moment ce e virgina......n-o sa fie asa usor sa reusiti din prima........dar mai sunt si cazuri exeptionale...
1. stai tu linistit....ca de marime nu are cum sa-si dea seama (daca e virgina inseamna ca nu a mai vazut altle decat in ...
Re: Re: La multi ani! din 7 ian 2005 21:48 de valy2jan
Va doresc in noul an ceea ce-mi doresc eu mie. (Daca se potriveste, daca nu o potrivim cu mana)
Re: Re: Re: Re: Re: Viata bate filmul? din 7 ian 2005 21:04 de ExoticDream
Ma incearca o lipsa de chef teribila de a te contrazice...Doar o vorba sa-ti mai spun: nu te mai lauda ca n-ai citit "Baltagul" si ca biblioteca nu e pt tine decat lemn de foc (nu da bine nici la fete, desi tu crezi ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea clitori din 7 ian 2005 20:43 de ExoticDream
Aha....daca iti gasesti un barbat, s-a dus stimularea cu totul!!!
I think I'd pass that!!!;):p:D:lol:
Re: Re: Re: Re: Casatorie neconsumata! din 7 ian 2005 20:29 de Vampyrela
Mda......eu zic sa incerce si sa nu renunte asa usor.......mai ales daca se iubesc.Sa incerce mai multe.nu sa se dea batuti....tre sa fie insistent.....si la mine a durat ca 3 luni pana am reusit.nu e asa usor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorie neconsumata! din 7 ian 2005 20:28 de ExoticDream
Desigur...., daca nu e mai des, ne multumim si cu cateodata....:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 ian 2005 20:16 de ExoticDream
Chiar daca ai vazut gresit, diferenta ramane tot mare....:p
Re: Re: Re: Casatorie neconsumata! din 7 ian 2005 12:21 de ExoticDream
Din pacate unii oameni se confrunta in viata reala cu situatii idioate, probabil de aceea pun intrebari idioate, dar asta nu inseamna ca si raspunsurile/comentariile trebuie sa fie neaparat idioate, funny da!
Daca nu-ti place pe la noi, poti ...
Re: Re: Fantezii din 7 ian 2005 12:06 de ExoticDream
Nu cred ca ti-a imbatranit atat de tare sufletul daca la 20 de ani te duci doar de cateva ori pe an in cluburi/discoteci, in schimb iti plac locurile ceva mai linistite in care poti auzi o muzica care sa-ti permita sa schimbi o vorba cu ...
Re: Re: Problema.Help!!! din 7 ian 2005 11:50 de Drumz
ERA CURATA.E curata.dar dupa cum am zis,de la o vreme nu mai era uda.
Nu am inca timp si tupeu pt doctor. :(
Nu a fost prima data.A fost a peste MULTA oara.Din mai(2003) am inceput si pana acum.Si in general am fost cu cap si NU am lasat ...
Re: Re: Casatorie neconsumata! din 7 ian 2005 11:48 de dualis
Ca de obicei, intrebari idioate si raspunsuri pe masura.
Re: Cap cu codita :( din 7 ian 2005 11:07 de trinchi
Sigur contine si ceva spermatozoizi partea mai proasta e ca o femeie poate sa ramana insarcinata deci foloseste un prezervativ e mai sigur! :mellow:
Re: Problema.Help!!! din 7 ian 2005 10:53 de trinchi
Sincer problema ta e cam mare daca zici e ca prietena ta ar trebui si tu sa stii in primul rand cat de "curata" e acolo jos....si daca a fost prima oara cand vatzi "jucat" atunci un medic e cea mai buna solutie si daca e ceva ar ...
Re: urgent posibil insarcinata din 7 ian 2005 10:44 de trinchi
NU cred ca esti insarcinata pentru ca e normal sa ai sangerari la cateva zile dupa ce iei pastila de a doua zi!
Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina din 7 ian 2005 10:34 de trinchi
E normal sa sangerezi daca ai luat pastila de a doua zi si cat daca ai ramas insarcinata sunt sigur ca nu! Dar acum nush cum vine treaba cu virginitatea dar cum zici tu noi trebuie sa te credem!(sau nu )
:mellow::mellow::mellow::mellow:
Re: Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina din 7 ian 2005 04:25 de valentine
Io nam auzit de virgine care sa aiba contact cu lichidul ucigator de copii.....totusi daca near da o explicatie fata poate ar primi raspunsuri pe masura....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 7 ian 2005 04:18 de valentine
Totusi e un inceput ca retii tot ce scriu :D pai ce diferenta de varsta e?....eu am 19 u?
Re: Cap cu codita :( din 7 ian 2005 04:04 de valentine
cica ei ar exista da unii le lasa pe fete insarcinate altii nu...medical se zice ca sunt spermatozoizi in acel lichid da unii zici ca nu au.....
Pagina 3091 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||