Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Bole venerice cu prezervativ din 6 ian 2005 02:55 de nemesis
95% ???
Ce mai arunca oamenii cu procente...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AN din 6 ian 2005 02:51 de nemesis
Daca ma superi... "ARE"! :D
Re: Ce-ti doresc eu tie... din 6 ian 2005 02:38 de nemesis
Multumesc, Taqua...
"Sa traim bine!" ;)
Re: Re: virgine la 25 de ani din 6 ian 2005 02:30 de nemesis
"BAFTA LA VANATOARE!"??? Imi aduc aminte, ca personajele lui Kipling, din "Cartea Junglei", se salutau cu "Noroc la vanat!"... Dar ele erau animale...
Intr-adevar, draga Mowgli, "Noroc la vanat!"
Re: urgent posibil insarcinata din 6 ian 2005 02:12 de nemesis
Ce-i cu atea intrebari de genul celei de mai sus? Toata populatia romana a facut-o de revelion?
Nu, nu inseamna ca esti insarcinata... Da si tu mai multe detalii (ciclu, amenoree, dismenoree, chestii, trestii etc)
Re: la cate zile din 6 ian 2005 01:55 de nemesis
Pt siguranta, un test de urina se face la 40 de zile, de la aparitia amenoreei..
Minim? Pe "instructiuni", sunt - de obicei - intervale de genul 14 zile... Exista si cu 7 sau 10.
Re: Re: din 6 ian 2005 01:27 de nemesis
TU INTREBI, TU RASPUNZI... Fain! :)
Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina din 6 ian 2005 01:24 de nemesis
Vrei sa ne lamuresti si pe noi, cum s-a produs "nefericitul" eveniment?
:D :D :D :D :D
P.S. Scuza-mi cinicul ras, dar chiar de virgine care sa ia "pastila de dupa", inca nu am auzit...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Re: o intrebare urgent in legatura cu sarcina din 6 ian 2005 00:20 de mady
Re: din 5 ian 2005 22:14 de dora
draga mea,parerea mea este...lasa-l pe el sa hotarasca...nu-l presa,daca te iubeste cu adevarat te va cauta...nu te mai amagi de una singura,urmeaza-mi sfatul..si mult succes...:heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exis din 5 ian 2005 21:54 de dorinel
...parerea mea intr-o relatie,se bazeaza pe respect si comunicare...si daca aste-a sunt inseamna ca totul este kk...
Re: Re: Timiditatea in pat............!!!! din 5 ian 2005 21:38 de DORA
....:mellow::mellow:in cazul tau,as trai momentul...totul depinde de tine...succes..
Sangerare dupa Postinor-2! din 5 ian 2005 20:58 de luiza
daca am luat pastila de dupa si peste o sapt sangerez inseamna ca sunt insarcinata?mentionez sunt virgina dar din nefericire vaginul a fost atins cu lichid spermatic si am luat pastilele de dupa;)
Re: Timiditatea in pat............!!!! din 5 ian 2005 19:12 de FireSoul
Daca i-ai spune te-ar utea ajuta shi ti-ar fi mult mai bine. Complexele, teama, locul/timpul nepotivit, toate astea duc la un act sexual neimplinit...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista c din 5 ian 2005 18:27 de ExoticDream
Fetele acelea vor intelege cum e de fapt "alesul" dupa ce se vor izbi cu capul de pragul de sus, nimeni nu le poate deschide ochii inainte de a se indragosti si uneori chiar de a iubi. Tocmai de aceea mi se pare crima jocul cu ...
Sangerare dupa Postinor-2! din 5 ian 2005 18:06 de elena234
daca am luat pilua de dupa ,si dupa 1 sapt sangerez inseamna ca sunt insarcinata?(?)
Re: Re: Re: Re: Fantezii din 5 ian 2005 17:53 de ExoticDream
Tu nu citesti nici macar posturile legate de observatiile tale?
"Baltagul" a aparut in postul lui valentine care incerca sa ne explice ca fanteziile sexuale pe care le are cineva dupa varsta de 7 ani ar incapea intr-o carte de ...
Re: Re: Re: Viata bate filmul? din 5 ian 2005 17:37 de ExoticDream
Tu chiar ai timp sa crezi??? Totusi.....Andersen scria mult mai frumos decat povestea asta remix dupa "Baiatul babei nascut de mos executant de combinari, aranjamente si permutari familiale dintre cele mai ilegale posibil"!
Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa? din 5 ian 2005 17:28 de ExoticDream
Mai copilu', pe vremuri nu existau atatea reviste XXX din care pustii infierbantati de aventura sa-si construiasca fantezii si sa-si umple mintea doar cu sex ca in filme, in schimb cei de varsta ta citeau romane mai putin deochiate, eventual de ...
la cate zile din 5 ian 2005 14:40 de cristina
la cate zile aflu daca sint insarcinata (minim)(?)
Pagina 3094 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||