Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Viata bate filmul?

din 5 ian 2005 14:10 de claudiudr

Mey frate ...esti mai bine zis obsedat sexual de ea ,nu ca o iubesti ...dreaq u iti exprimi dragostea mai mult prin sex cu ea ...Si hai ca-i tare povestea ...as zice ceva de dulce da lasa :p Oricum unu din voi tre sa lase pe cineva (o persoana ...

Re: Mesaj pt cei singuri de revelion...

din 5 ian 2005 13:40 de claudiudr

Eu am fost singur de revelion :( :(( ...prietena nu a fost pe net :( ...si m-am simtit asa singur :(

Re: Re: Fantezii

din 5 ian 2005 13:35 de claudiudr

Eh ...fanteziile ...Nush cum ti-ai putea imagina cu un star de cinema ...WAKE UP ... :P ...nu o sa ajungi undeva cu ala/aia ... persoana pe care o iubesti ... cu aia da fantezie :D si partea buna e ca daca te straduiesti o realizezi :p

Re: intrebare ?

din 5 ian 2005 10:44 de trinchi

Intradevar e mare diferenta intre sex si dragoste dar sa stii ca in orice ce realtie sunt practicate amandoua cat despre sex sa stii ca sunt cazuri in care e mult mai passional si mai frumos decat o noapte de dragoste!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva

din 5 ian 2005 09:21 de Vampyrela

Si ce e si mai nasol......ca unele fete sunt atat de indragostite incat......daca ar fi venit innapoi sa se mai joace un pic.........ar accepta fara nici un fel de discutii):(

Re: intrebare ?

din 4 ian 2005 23:09 de Vampyrela

Da este foarte adevarat........este o mare diferenta. Exact cum ai spus si tu.....a face dragoste e ceva minunat.......pt ca atunci sunt implicate si sentimente......iar a face sex.......e cu totul alceva.....

intrebare ?

din 4 ian 2005 17:24 de Cherry

Este adevarat ca intre a face sex si dragoste exista o diferenta:unsure:.Adica dupa parerea mea a face dragoste este atunci cand esti cu partenerul,cat mai singuri daca sar putea, si toata lumea e avoastra, mult preludiu si excitare ...

Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data?

din 4 ian 2005 14:37 de nemesis

Pe acest forum, cred ca eu detin recordul "cel mai tarziu": 21 ani!

Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data?

din 4 ian 2005 14:09 de dulcika

:wacko:

Re: virgine la 25 de ani

din 4 ian 2005 13:24 de valentin1983

Nu e numic in regula. Faza este simpla. Nu merge MEREU faza cu barbatul face primul pas. Altele sunt vremurile acum. Daca iti place de un baiat ATACA-L. BAGA-TE IN SEAMA CU TOT TUPEUL SI CU TOATE ARMELE PE CARE LE AI. FA-L SA CREADA CA VA PIERDE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii

din 4 ian 2005 13:18 de ExoticDream

Sunt de acord ca lumea sa se pastreze la subiect, daca observi eu ti-am raspuns la intrebare mai la inceput, referirea la Cioran a fost facuta totally out of topic de catre altcineva, autorul in cauza nu este preferatul meu, nu am citit inca ...

Re: Re: Re: casatoria?un lucru bun?

din 4 ian 2005 13:05 de ExoticDream

Daca dupa ce comunicati si iar comunicati ajungeti la un moment dat sa nu mai aveti ce sa comunicati, inseamna ca.......n-ati comunicat niciodata! Nu cred ca intelegi ce vreau sa zic.....;)

Re: Re: Re: Useri activi

din 4 ian 2005 12:36 de ExoticDream

A fi user inregistrat nu este o conditie necesara pt a posta aici, asa cum a scrie orice nu este o conditie suficienta pt a tine prima pagina a forumului, OK? :ninja:

Re: Useri activi

din 4 ian 2005 08:35 de squaw

Ai mare dreptate.Cei mai multi useri sunt pasivi:lol: si n-au postat din 2004.Cred insa ca ati baut apa dupa un user mai vechi care tinea prima pagina.Se apropie ziua lui:love:

Re: Re: Re: casatoria?un lucru bun?

din 4 ian 2005 04:36 de Vampyrela

da te inteleg .

Re: Re: Useri activi

din 4 ian 2005 04:28 de Vampyrela

Scuza-ma ca te intreb, dar tu de ce te bagi daca nici macar nu te-ai inregistrat?

Re: Useri activi

din 3 ian 2005 22:45 de flying

Esti activ degeaba asa ca be gone!

Re: Re: casatoria?un lucru bun?

din 3 ian 2005 19:47 de valentine

La un moment dat nici pera multa comunicare nu este buna...pt ca comunicati si iara comunicati ca ajungeti la un moment dat ca nu mai aveti ce sa comunicati daca intelegi ce vreau sa zic....

Re: Re: Useri activi

din 3 ian 2005 19:44 de valentine

Sa traiti am inteles!!! :ninja:

Re: Re: Re: Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima

din 3 ian 2005 19:40 de valentine

Eu eram in limba, salivam etc dupa tipa aia...care ma sarutat prima oara...pacat ca a fost pusa de cineva ca sa vada dak stiu sa sarut...si am stiut din auzite :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3095 din 3732
«   1 ... 3092   3093   3094   3095   3096   3097   3098 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare