Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Masturbare noaptea din 31 dec 2004 00:07 de guest
Loool, intrebare nu idioata, nici cretina, nici tampita ci mai degraba "generica", generala, la care nu poti sa dai un raspuns. Ce conteaza cand si cum ? Iar masturbarea e ceva de care nu trebuie sa-ti fie rusine, sau sa o privesti de genu ...
Re: Re: Re: Fetis din 30 dec 2004 22:53 de ExoticDream
"Z" cu limba intre dinti ca la engleza?
P.S. 24...and still counting.....(fixatia cu limba se pastreaza)!
Re: Re: Fetis din 30 dec 2004 22:40 de Zamoritu
Hai zi-mi "zau" cu limba scoasa ... daca si asta e site ....
E chat!
Recomandari TV din 30 dec 2004 22:36 de ExoticDream
Vineri
Antena 1, 20:00 – “Ciao Darwin!� (muzica populara versus manele)
Antena 1, 3:30 – “Dragostea invinge totul� (1996, India, Salman Khan) – Dureaza 3 ore, rezistati? Nu-i credeti, ...
am nevoie rpd de un rasp urgent din 30 dec 2004 22:35 de perfection
daca am pe mana lichid spermatic si apoi ating vaginul se poate ca fata sa ramana insarcinata?va rog nu faceti misto ca sunt terminat deja;);)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri, d din 30 dec 2004 21:55 de ExoticDream
Daca admiti ca "ma joc" inseamna implicit ca admiti ca adevarata ideea conform careia tie iti pasa de insanatosirea mea grabnica, ceea ce.....sincer, nu cred! Se face prea mult caz de faptul ca eu "am mintit luni de zile", ce ...
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 30 dec 2004 21:35 de ExoticDream
Primul sarut? La 16 ani.;)
Ultimul sarut? Acum un an si ceva....:(
Re: Fetis din 30 dec 2004 21:32 de ExoticDream
Poti sa astepti mult si bine daca ai impresia ca acest site este unul de rendez-vous! Aici se discuta despre sex si dragoste, se doreste a se face educatie sexuala, asa ca daca n-ai nimic de lamurit cauta un site adecvat dorintei tale fierbinti. ...
Re: Re: casatoria?un lucru bun? din 30 dec 2004 21:15 de ExoticDream
Sexul "de variatie" in afara cuplului poate parea in(ex)citant la prima vedere, dar in aproape toate cazurile are efecte dezastruoase asupra ambilor parteneri, am discutat cu trei astfel de cupluri care s-au jucat "for fun" ...
Fetis din 30 dec 2004 17:52 de rahzel
Am o atractie deosebita pentru tipe cu clitoris de dimensiuni mai mari decat cele normale.
As vrea sa cunosc daca tipe care corespund descrierii de mai sus viziteaza site-ul asta.
Va astept.
Re: o problema legata de copii din 30 dec 2004 16:30 de NariA
Parerea mea...incepe cu un control la un medic specializat..urmeaza cu strictete tot ceea ce iti spune el...dar consulta in acelasi timp un altul..poate se va crea o confuzie ..in cazul in care cei doi iti vor indica doua tratamente diferite...dar ...
Re: Re: Re: Masturbare noaptea din 30 dec 2004 15:01 de FireSoul
Toata lumea o face...dar daca vrei sa afli amanunte nu pui intrebari stupide.....ca asta enerveaza, nu subiectul abordat
Re: Re: Masturbare noaptea din 30 dec 2004 14:53 de Naria
Daca voua vi se pare o rusine a te masturba.....sau o chestie de copii.imi pare rau pentru voi...eu da ..o fac si nu imi este rusine/jena sa zic(!)
Re: casatoria?un lucru bun? din 30 dec 2004 13:25 de FireSoul
Casatoria ofera o oarecare siguranta...aduce monotonia. Daca problema e de natura sexuala, incearca sa aduci ceva nou(mergeti in alte locuri, utilizati pozitii noi, masaj erotic etc.)
Daca problema e plictiseala sau indepartarea unul de ...
Re: casatoria?un lucru bun? din 30 dec 2004 10:22 de cati
Casatoria este lucrul cel mai bun ,daca iti iubesti partenerul .Cind incep problemele sexuale este bine sa mai iesiti fiecare cu cite cineva si noutatile de acolo sa le aduceti in familia voastra .Fara sa rniti pe nimeni .De asemeni sun cupluri caree ...
Re: Re: Re: Re: Re: Par pe fund la baieti din 30 dec 2004 00:03 de Albatrosa
Salut!
Vai vai vai ! Aia din filme vorba unuia sunt epi-depilati ;) sau sunt homosexuali. Bine zis :) da vezi ca homosexualii isi pun cravata pe culori in dulap :).
Parul este categoric (tehnic vorbind) un simbol al virilitatii, deoarece el este ...
Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 29 dec 2004 23:58 de DnSexpert
Get a life ... or a wife :)
Cand v-ati sarutat prima si ultima data? din 29 dec 2004 23:53 de Aurel
Daca se poate, raspunsuri cat mai k lumea, sa vedem varsta minima si maxima. Acu nici nu ziceti ca v-ati sarutat la 2 ani ;).
Cine detine recordu de cel mai devreme si cine recodu de cel mai tarziu?
Oricum chiar nu conteaza cand a-ti ...
Declaratie in ritm de cartier din 29 dec 2004 18:16 de ExoticDream
Ea: A trecut deja o luna de cand n-ai mai sunat
Nu pot sa mai suport, ma gandesc non-stop la tine..
E prea tarziu acum sa te intorci din drum, stii bine..
El: Te iubesc pana la cer
Tu esti printesa mea, eu sunt baiatul de cartier.
Imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea...........cat cos din 29 dec 2004 16:26 de ExoticDream
Oamenii nu se schimba esential niciodata...., dar parerea pe care si-o formeaza despre cei din apropierea lor sufera transformari bizare! Uneori nu pot renunta la acea "prima impresie" (fie ea buna, fie nu) indiferent cate argumente ...
Pagina 3099 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||