Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Masturbare noaptea

din 31 dec 2004 00:07 de guest

Loool, intrebare nu idioata, nici cretina, nici tampita ci mai degraba "generica", generala, la care nu poti sa dai un raspuns. Ce conteaza cand si cum ? Iar masturbarea e ceva de care nu trebuie sa-ti fie rusine, sau sa o privesti de genu ...

Re: Re: Re: Fetis

din 30 dec 2004 22:53 de ExoticDream

"Z" cu limba intre dinti ca la engleza? P.S. 24...and still counting.....(fixatia cu limba se pastreaza)!

Re: Re: Fetis

din 30 dec 2004 22:40 de Zamoritu

Hai zi-mi "zau" cu limba scoasa ... daca si asta e site .... E chat!

Recomandari TV

din 30 dec 2004 22:36 de ExoticDream

Vineri Antena 1, 20:00 – “Ciao Darwin!� (muzica populara versus manele) Antena 1, 3:30 – “Dragostea invinge totul� (1996, India, Salman Khan) – Dureaza 3 ore, rezistati? Nu-i credeti, ...

am nevoie rpd de un rasp urgent

din 30 dec 2004 22:35 de perfection

daca am pe mana lichid spermatic si apoi ating vaginul se poate ca fata sa ramana insarcinata?va rog nu faceti misto ca sunt terminat deja;);)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri, d

din 30 dec 2004 21:55 de ExoticDream

Daca admiti ca "ma joc" inseamna implicit ca admiti ca adevarata ideea conform careia tie iti pasa de insanatosirea mea grabnica, ceea ce.....sincer, nu cred! Se face prea mult caz de faptul ca eu "am mintit luni de zile", ce ...

Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data?

din 30 dec 2004 21:35 de ExoticDream

Primul sarut? La 16 ani.;) Ultimul sarut? Acum un an si ceva....:(

Re: Fetis

din 30 dec 2004 21:32 de ExoticDream

Poti sa astepti mult si bine daca ai impresia ca acest site este unul de rendez-vous! Aici se discuta despre sex si dragoste, se doreste a se face educatie sexuala, asa ca daca n-ai nimic de lamurit cauta un site adecvat dorintei tale fierbinti. ...

Re: Re: casatoria?un lucru bun?

din 30 dec 2004 21:15 de ExoticDream

Sexul "de variatie" in afara cuplului poate parea in(ex)citant la prima vedere, dar in aproape toate cazurile are efecte dezastruoase asupra ambilor parteneri, am discutat cu trei astfel de cupluri care s-au jucat "for fun" ...

Fetis

din 30 dec 2004 17:52 de rahzel

Am o atractie deosebita pentru tipe cu clitoris de dimensiuni mai mari decat cele normale. As vrea sa cunosc daca tipe care corespund descrierii de mai sus viziteaza site-ul asta. Va astept.

Re: o problema legata de copii

din 30 dec 2004 16:30 de NariA

Parerea mea...incepe cu un control la un medic specializat..urmeaza cu strictete tot ceea ce iti spune el...dar consulta in acelasi timp un altul..poate se va crea o confuzie ..in cazul in care cei doi iti vor indica doua tratamente diferite...dar ...

Re: Re: Re: Masturbare noaptea

din 30 dec 2004 15:01 de FireSoul

Toata lumea o face...dar daca vrei sa afli amanunte nu pui intrebari stupide.....ca asta enerveaza, nu subiectul abordat

Re: Re: Masturbare noaptea

din 30 dec 2004 14:53 de Naria

Daca voua vi se pare o rusine a te masturba.....sau o chestie de copii.imi pare rau pentru voi...eu da ..o fac si nu imi este rusine/jena sa zic(!)

Re: casatoria?un lucru bun?

din 30 dec 2004 13:25 de FireSoul

Casatoria ofera o oarecare siguranta...aduce monotonia. Daca problema e de natura sexuala, incearca sa aduci ceva nou(mergeti in alte locuri, utilizati pozitii noi, masaj erotic etc.) Daca problema e plictiseala sau indepartarea unul de ...

Re: casatoria?un lucru bun?

din 30 dec 2004 10:22 de cati

Casatoria este lucrul cel mai bun ,daca iti iubesti partenerul .Cind incep problemele sexuale este bine sa mai iesiti fiecare cu cite cineva si noutatile de acolo sa le aduceti in familia voastra .Fara sa rniti pe nimeni .De asemeni sun cupluri caree ...

Re: Re: Re: Re: Re: Par pe fund la baieti

din 30 dec 2004 00:03 de Albatrosa

Salut! Vai vai vai ! Aia din filme vorba unuia sunt epi-depilati ;) sau sunt homosexuali. Bine zis :) da vezi ca homosexualii isi pun cravata pe culori in dulap :). Parul este categoric (tehnic vorbind) un simbol al virilitatii, deoarece el este ...

Re: Cand v-ati sarutat prima si ultima data?

din 29 dec 2004 23:58 de DnSexpert

Get a life ... or a wife :)

Cand v-ati sarutat prima si ultima data?

din 29 dec 2004 23:53 de Aurel

Daca se poate, raspunsuri cat mai k lumea, sa vedem varsta minima si maxima. Acu nici nu ziceti ca v-ati sarutat la 2 ani ;). Cine detine recordu de cel mai devreme si cine recodu de cel mai tarziu? Oricum chiar nu conteaza cand a-ti ...

Declaratie in ritm de cartier

din 29 dec 2004 18:16 de ExoticDream

Ea: A trecut deja o luna de cand n-ai mai sunat Nu pot sa mai suport, ma gandesc non-stop la tine.. E prea tarziu acum sa te intorci din drum, stii bine.. El: Te iubesc pana la cer Tu esti printesa mea, eu sunt baiatul de cartier. Imi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea...........cat cos

din 29 dec 2004 16:26 de ExoticDream

Oamenii nu se schimba esential niciodata...., dar parerea pe care si-o formeaza despre cei din apropierea lor sufera transformari bizare! Uneori nu pot renunta la acea "prima impresie" (fie ea buna, fie nu) indiferent cate argumente ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3099 din 3732
«   1 ... 3096   3097   3098   3099   3100   3101   3102 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare