Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: din 18 dec 2004 22:54 de Infector
Da frate... care-s the best cundoms...ca unele sunt de tot rahatul... te strang, se rup, se freaca se fh... :( puii mei!
din 18 dec 2004 21:18 de Vali
Daca am facut sex cu prietena in a 4 zi + cat a durat perioada de menstruatie(5-6 zile) si cacatu de prezervativ(love) s-a rupt(si nu stiu cand , habar nu am ) dupa care am ejaculat dar afara poate sa ramana insarcinata ?
Re: O problema delicata din 18 dec 2004 17:23 de Lust
postul tau erata cat de destept esti!!:x:x:x
Re: Prezervative cu probleme.... din 18 dec 2004 14:59 de valentine
Prezervativul sucks...:wacko:
Re: O problema delicata din 18 dec 2004 14:58 de valentine
Se zice ca laba este ceva normal pana in momentul cand ajunge sa te satisfaca mai mult ca o femeie...mai pe rom ai prb man!
Re: Marimea conteaza? din 18 dec 2004 14:53 de valentine
Degeaba esti mare cat un cal daca esti prost cat un bou
Re: Help din 18 dec 2004 14:46 de valentine
Hmmm prin chestia asta am trecut si eu :wacko: stiu ca e najpa si te oftici cand vezi ca la niste nasoi le iese si la altii nu...ca sa itzi zic cum am scapata de asta eu...nu stiu dak poti si tu sa aplici asta da eu aku ma descurc chiar excelent ...
Re: Re: Re: Re: Ce facetzi de REV? din 18 dec 2004 10:31 de VideCorMeum
Eu iti spuneam cum sa traiesti, cum sa faci pentru a fi mai mult decat o vietuitoare...
P.S. "a fi", "vietuire" si "a trai" sunt sinonime, accentuand anumiti registrii ai fiintarii!
Re: Re: Re: Ce facetzi de REV? din 18 dec 2004 10:20 de Infector
Frate da daca nu esti viu, daca nu traiesti .. toate's doar vorbe'n vant
Corect?
Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba din 17 dec 2004 17:59 de nemesis
Iarasi incerci sa pari "clar-obscur"? Sa zicem ca daca ti-as explica, nu ai avea nici vointa necesara si nici disciplina necesara, pentru a aplica asa ceva! Oricum, iti este inutila!
Re: Re: Re: Erectie slaba din 17 dec 2004 17:50 de nemesis
Oare cine a utilizat pentru prima oara, in acest thread, cuvantul "parere". Eu doar subliniam un aspect... Nu ma lua pe mine cu filozofii, ca nu te tine... Duuuuhhhh!!! Da-ti in judecata stramosii, daca nu-ti convine!
Sa ma fac mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 17 dec 2004 17:03 de Squaw
Zicea omu' ca nu-i mai trebuie decat diferenta...citeste mai atent.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee din 17 dec 2004 16:38 de nemesis
"La pariu" ca nu e? Daca este ExoticDream, iti trimit eu in Aston Martin, de 15-20000 euro (la mana a doua... ca la pretul asta...) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topul userilor 2004 din 17 dec 2004 15:25 de Infector
Mie nu prea imi plac darurile ..prefer cecurile :D
Deformatie profesionala din 17 dec 2004 15:19 de Gramaticus
"Ghita o omoara pe Ana cu propria lui mana, bagandu-i ghiara pana-n gat."
(Din perlele elevilor mai putin studiosi - Te regasesti? Sunt curios, daca ai fi fost elev in clasa mea, ai fi scris si tu la teza: "In versurile: 'Ce-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Topul userilor 2004 din 17 dec 2004 14:04 de adieu
Sarbatori, cadouri, topuri, Mos Craciun....e interesant, ce cadou credeti ca s-ar potrivi fiecarui user cu state ceva mai vechi de aici? Ideea acestei intrebari mi-a venit in timp ce vizitam un magazin ciudat in se gaseau cam de toate intr-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 17 dec 2004 10:00 de Gramaticus
Maturi? Copti? Amandoi? Nu, tu mai mult de lucru pana sa atingi stadiul acela, asa cum ziceai...motivele sunt multe, chiar daca nu recunosti.
"Comflict"? Incearca eventual sa tai un piciorus de la "m"...nu te costa nici un ...
Re: Re: Re: Re: Re: O idee ... din 17 dec 2004 09:55 de Gramaticus
Eu tot la masa X-ilor de nemesis si ExoticDream vreau sa stau! Propun o masa lunga la care sa stam noi, astia "fara pretentii" de succese dementiale in afaceri, politica, aventuri galante, si o masuta la care sa se adune ...
Ecce raspunsul! din 17 dec 2004 02:34 de nemesis
No, drace! Apai ai tu idee, asa, cam cat treba' scris la subiectul aista?
Pe scurt:
Orgasmul feminin este o problema cu "fine tunning". Nu stiu sa-ti spun, de ce nu ai orgasm dar pot sa-ti insir cativa factori, ce pot conduce la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm din 17 dec 2004 02:18 de nemesis
Auzi la ea! "Regim alimentar" si "numarul de la pantof"...
"Incitant" pentru mine inseamna altceva...
De exemplu: am ochii de un verde intens...
Continuam?
Pagina 3106 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||