Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 9 dec 2004 16:27 de yna21
stai linistita,se poate si sa nu-ti curga sange deloc!asa mi-i s-a intamplat si mie,nu mi-a curs sange sau cel putin eu nu am obersvat si crede-am primul contac sexual a durut groaznic.se intampla sa nu-ti curga sange si sa fii virgina daca ai ...
Re: cat d mult curge? din 9 dec 2004 16:19 de yna21
pot curge 1,2 sau 3 picaturi,poate mai mult daca esti brutal sau n-ai experienta sau poate nu curge deloc!in cazul in care are himenul elastic sau vaginul prea stramt!bafta
Re: Mare problema! din 8 dec 2004 22:37 de NewAge
Pai poate ai ejaculat na de exemplu pe cearsaf si so fi asezat tipa in locu ala si lo fi atins cu punctul sensibil....cam ciudat...vezi sa nu se fi imbolnavit...bine nu ma prea pricep la medicina ca sa stiu daca exista vreo boala deti intarzie ...
Re: Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze din 8 dec 2004 22:31 de NewAge
Mai parerea mea...sufletul ca sufletul da acum ganditiva si voi...sunt o fata cu care va intelegi mai bine ca cu orice persoana din viata voastra, da arat najpa....va combinati cu mine sau ma tineti doar ca amica? sa fim seriosi, incearca si tu sa ...
Re: Orgasmul din 8 dec 2004 22:23 de NewAge
Pai depinde, in momentul de fata pretenul te atrage cu adevarat? Tia provocat vreodata orgasm?
Sau nu are destula experienta? Acum ca tu ai orgasm poate fi din cauza partenerului care nu o fi destul de experimentat...defapt cat de des faci tu sex? ...
Re: De ce e viatza asa eclipsata de aparentze din 8 dec 2004 19:47 de mappy
Chiar imi parea interesant subiectul..pentru ca si eu am cam aceasi parere despre aparente si superficialitate..si chiar imi pareai tu interesant si intr-un fel te compatimeam..asta pana la faza cu raperitzele "urate cu spume"..parca te ...
Re: Re: Analiza gramaticala din 8 dec 2004 11:20 de ExoticDream
Cele 2000 de mesaje (ai numarat cumva si caracterele?) ca ExoticDream plus cele cateva cu nick-ul de trista amintire sunt nimic fata de numarul enorm de posturi ale celor care au adunat la zestrea lor de useri infocati 50-100 de nickuri! (No ...
Re: Re: Re: Analiza gramaticala din 8 dec 2004 11:03 de ExoticDream
"Calitatea" de moderator nu te face sa te simti altfel decat restul userilor, nu esti zeul care imparte binele si raul dupa bunul plac, ci un muritor ca toti ceilalti, incercand sa comunice cu ei (daca acest lucru este posibil!) si ...
Re: Re: Re: A fi virgin=a fi blestemat? din 8 dec 2004 10:49 de ExoticDream
Nu incerca sa gandesti, ar fi dureros si ti-ar putea imprastia creierul....si daca tot e "fucktime" cred ca e un moment potrivit ca sa devii o persoana disparuta!
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Ce femeiusca e asta! din 8 dec 2004 09:57 de adieu
Nici unul dintre noi nu cred ca intra pe acest forum pt a-si etala cultura! Rolul virgulelor (si, in general, al semnelor de punctuatie) este tocmai acela de a exprima nuante, de a sugera intonatii, ele sunt instrumentul pe care limba scrisa il ...
Re: divorturi occidentale din 8 dec 2004 06:10 de FireSoul
Asa-i viata...Unii stiu sa pretuiasca ceea ce au, altii nu.
Genul asta de femei sunt ca barbati aia care cred ca masinile "de firma" ii fac mai buni.
Ce-i de facut insa cand ai langa tine un astfel de om, pe care-l iubesti, pentru ...
Re: Re: A fi virgin=a fi blestemat? din 8 dec 2004 00:10 de fucktime
Stiind ca nu se mai intorc i-am futut pe toti ca sa ma razbun ca nu se mai intorc.
Daca nici tu nu te mai intorci...
Re: Re: Analiza gramaticala din 7 dec 2004 23:47 de YLoveCamelia
cam asa ceva...
dar uite, am invatat sa lasam in pace si alti useri de acest gen. trebuie sa incepem sa invatam sa o facem si cu nemesis chiar daca in "calitatea" de moderator nu se va lasa usor dar si in virtutea faptului ca este ...
Re: Analiza gramaticala din 7 dec 2004 23:27 de FireSoul
Daca ai citi posturile lui nemesis ai observa ca el pune virgule...prea multe;)
Dar de ce ti zic eu sa-i citesti posturile lui nemesis cand cunoastem ca Gramaticus=Nemesis?
Faza cu "barna shi paiul"...de la nemesis a plecat, caci ...
Re: Re: Re: Ce femeiusca e asta! din 7 dec 2004 20:07 de xxxxx
Intru pe forumul asta (forum de caterinca pe teme sexuale) ca sa ma distrez, nu ca sa-mi etalez cultura.
Virgulele puse corect taie din spontaneitate; vrem sa exprimam sentimente, intonatii.
PS: Am considerat ca nemesis e oarecum interesant ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mergem la vot... din 7 dec 2004 17:57 de YLoveCamelia
Octavian Paler este o entitate pe care o apreciez intr atat cat o percep sincer.
referirea si relatarea subiectului avand personaj "tarfa" a fost in viziunea mea sublim , exprimat ca idee , autenticitate si profunzime.
Re: A fi virgin=a fi blestemat? din 7 dec 2004 17:41 de ExoticDream
Regula de pierdere a virginitatii la o anumita varsta (in special una frageda) este o aberatie! A face acest pas cu un tip pt care nu simti nimic suna iarasi total cretin, asta numai la o indianca am mai auzit-o (se marita cu barbatul pe care il ...
Re: Re: moralitatea ti nu te a invatat nimic Nemes din 7 dec 2004 17:40 de YLoveCamelia
eroarea este a mea. in orice caz , motorul de search de pe forum e slab neajutandu ma indiferent de criteriile si cuvintele pe care le am supus cautarii.
apreciez caldura cuvintelor cu rol lamuritor pe care le ai rostit ceva mai sus.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mergem la vot... din 7 dec 2004 17:14 de ExoticDream
Cam asa e....Aseara la TV Octavian Paler vorbea de nevoia de schimbare resimtita de societatea romaneasca, caracteriza PSD drept "un puroi politic", spunea ca cinismul a existat dintotdeauna in politica, dar daca la Machiavelli el era ...
Re: Re: Ce femeiusca e asta! din 7 dec 2004 16:53 de ExoticDream
Oare cum ai putea deveni genial recitind forumul?!? Aaa...s-ar putea sa practice sportul asta cei carora le e prea lene sa caute in DEX explicatia unui cuvant pe care nu il inteleg sau cei care isi amintesc vag ca cineva a citat candva de undeva, ...
Pagina 3113 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||