Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Femeile sunt t... sau nu-s? din 4 dec 2004 23:42 de Infector
O tipa este in fiecare seara la aceiasi ora intr-o anumita statie de autobuz.Ce stiu...ca arata super,da super de super restul..nu ma intereseaza. Oricum subiecta a fost folosita doar pe post de cobai intr-un mic experiment.
Intr-o seara m-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dansul in discoteca din 4 dec 2004 23:17 de nemesis
:D :D :lol: :lol: :D :D
Uite ce-i: Daca cool-ul de tine, imi imprumuta un CD cu BUG Mafia, eu nu-ti mai sterg posturile... :lol: Promit! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fascinatie din 4 dec 2004 22:46 de nemesis
Ssssst! Liniste, cara mia! Asculta si tu linistea...
Re: Re: Dansul in discoteca din 4 dec 2004 19:22 de Gramaticus
Cand ai dreptate....raman tacut in admiratie! Pe bune, chiar atat se intampla in discotecile noastre: decibeli la maximum, muzica infecta, fumaraie, lume proasta, haine pe sponci, vrajealo-agatare, nesimtire...
Fascinatie din 4 dec 2004 19:15 de Gramaticus
Desi nu e tocmai fascinant sa-ti raspund, o fac totusi ca sa nu mai acuzi sarmanul om de lauda de sine, sunt o persoana total distincta de distinsul moderator (da, am zis bine, nu il laud, ci ii apreciez in mod obiectiv calitatile), am si eu ...
Re: Dansul in discoteca din 4 dec 2004 03:14 de FireSoul
Am fostr la discoteca de 4 ori pana acum. De ce asa rara? Pentru ca nu mi-a placut. Ma plictiseam...La discoteca se simt bine doar cei care-s in cautare de "aventuri". Aia au un scop...
Cand dansezi intr-o discoteca te enervezi ...
Re: Re: Tehnici de parasire-ghidul incepatorului din 4 dec 2004 02:51 de anaconda
Daca x te iubeste si tu incerci sa-i comunici ca nu mai simti acelasi lucru, tu chiar te astepti sa te perceapa??? Incearca sa te pui in locul lui/ei...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fascinatie din 4 dec 2004 02:46 de FireSoul
Daca ai fi scris acum cateva luni monica=exoticdream...
In fine...asta a trecut, dar a ramas ideea asta a ta cum ca a fi moderator inseamna a abuza de datele la care ai acces.
Curios cum dezvalui nickurile celorlalti, dar nu te lasa inima ...
Re: La multi ani, Andrei!!! din 4 dec 2004 02:35 de anaconda
"Van harte gefeliciteerd"??? :D Imi este teama ca pe cat de bine intentionat o sa fie site-ul tau, pe atat de criptic o sa fie, daca il vei scrie in olandeza... Macar Theo Van Gogh o sa se simta bine, oriunde ar fi...
P.S. Stii ...
Re: Re: Re: Re: Glume si bancuri... pe seama altor din 4 dec 2004 02:27 de anaconda
Tu ne porpui modelul: "Noi muncim nu gandim!"??? Sa inteleg ca ai ceva impotriva "golanilor"?
Re: baietzi inaltzi din 4 dec 2004 02:25 de anaconda
Pai daca esti si inalt, ai si succes la fete, care-i problema? Afirmatiile lor? In cazul asta, degeaba esti inalt, daca nu stii sa privesti de sus!
Re: ce ati face??? din 4 dec 2004 02:14 de anaconda
Dragoste la prima vedere???
Daca vrei sa-i atragi atentia trebuie sa faci ceva iesit din comun... ceva spontan, de nerefuzat! Ce? Depinde de situatie. Improvizeaza!
Re: Re: Re: ANUNT pt iubitorii de cultura din 3 dec 2004 23:13 de DeCe
ti se pare... :D
Re: Dezvirginare fara a curge sange din 3 dec 2004 22:27 de nemesis
Cred ca ti-as putea raspunde eu in mod serios, dar ce sa-i faci, daca nu suport miscarile astea feministe? :.:/:,
intarzierea menstruatiei din 3 dec 2004 20:38 de Leoaica
Karinna sa iti raspuns la "tot despre asta"..;)...
Perioada de abstinenta a fost destul de lunga oricum de ordinul lunilor.
Iar despre testele de sarcina...ele sunt destul de relevante...in cazul meu...am facut 3...la un interval de 4 ...
Re: intarzierea menstruatiei din 3 dec 2004 19:35 de karinna
hm..starea cu greata ti-o autoinduci zic eu. Eu zic sa incerci si alti doctori.Macar sa vezi daca ideile lor corespund.Sa stii ca si ei mai gresesc, si consecintele le suporti tot tu.Si daca tot suntem la capitolul asta, intreaba-l te rog cat de ...
Re: Re: TEHNICI DE MASTURBARE din 3 dec 2004 17:36 de bodisan
Sau poti sa incerci toate astea sub dus ca e mai bine. Mie mi se inmoaie picioarele in "momentul culminant". :wacko:
ANUNT pt iubitorii de (non)cultura din 3 dec 2004 15:15 de adieu
In speranta de a multumi si o alta categorie a userilor, va informam ca in seara aceasta "regele" manelelor, Nicolae Guta Reynolds (sau "imparatul"....?), sustine un concert aniversar, intitulat "Fac orice, iubire", la ...
Re: TEHNICI DE MASTURBARE din 3 dec 2004 12:33 de Kastor Bivol
da cu putin ulei sau daca nu ai foloseste scuipat ca e mai sanatos pt organism si dai bataie!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Re: Re: ce ati face??? din 3 dec 2004 11:43 de absolutul
Sa inteleg ca recomanzi sa o urmareasca? :unsure: Crezi ca este o metoda buna?
Nu cred ca exista solutie la aceasta problema, sau oricum daca exista, ea este in registrul filmelor cu intalniri accidentale...
Pagina 3117 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||