Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: 4 all

din 10 nov 2004 20:47 de love is pain

daca a-ti observat...toti cei care spun ca dragostea exista sunt pers care au o pers langa ele pe care-o iubesc si invers..dar cei care sunt dexamagiti, cei care au fost inselati, care sufera, credeti ca mai cred in dragoste?..poate vor mai crede.dar ...

Re: Re: Re:

din 10 nov 2004 13:57 de nemesis

M-am prins, dar constat cu infrigurare ca tu stai prost cu cititul. Sau te-a depasit referirea mea la Kant? Tocmai asta argumentam! Duhhhh!

Re: Re: vreau un sfat dragilor

din 10 nov 2004 13:57 de Matsudaira A

buna ........ma scuzi ca indraznesc sa ma bag in problemele altora dar si eu am fost intr-o situatie putin asemanatoare ! eu cred ca ar trebui sa nu ii spui nimic prietenului tau deoarece sar putea intelege gresit si va crede ca nu ii poti suporta ...

din 10 nov 2004 13:30 de ExoticDream

Mamaaaaaa........, da' ce m-ai ofticat!!!!! ):():():(

Re: Re: Pt Nemesis

din 10 nov 2004 13:10 de ExoticDream

Pai....bine ca are ce masura (chestia aia numita "cap" cantareste la unii mai mult, la unii mai putin...., la fiecare dupa cum a avut norocul cand s-a impartit inteligenta...., poate cel de care vb este mai ceva ca Eminescu al carui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 nov 2004 12:44 de ExoticDream

Daca tot traiti separat si recunosti si tu ca "trebuie sa mai aiba grija si singur", ce importanta are ca foloseste ca sursa de "inspiratie" fatucele din clipurile deocheate in loc de filmele XXX sau revistele de profil??? ...

Re: Re: Re: pt baieti

din 10 nov 2004 12:11 de ExoticDream

Depinde de baiat! Daca tot ce vrea el este one night stand (sau o "relatie" sexuala), poate sa viseze ea in culori la relatia romantica eterna ca tot degeaba! Daca ea insista cu vraja, se poate intampla ca el sa treaca la vrajeala ...

Re: Re: ma iubeste sau o face din obligatie

din 10 nov 2004 11:09 de leila

multumesc mult ! povestea este foarte complicata din pc meu de vedere. Totul pentru el a inceput ca o aventura, dar incet incet este o aventura de un 1 an. Cu cateva certuri, eu sunt foarte incapatanata , ca orice cuplu. Nu m-i s-a spus ...

Re: Pt Nemesis

din 10 nov 2004 10:54 de Infector

Daca se plictiseste se apuca sa-si masoare chestia aia de pe gat numita cap ... asta il va tine ocupat cateva ore bune :D

Re: 4 all

din 10 nov 2004 00:36 de dyana

1. cred in dragoste..fiindca o simt...:love: 2. daca os imt sigur ca exista..si daca cred in ea..inseamna ca cred ca exista..e peste tot..tre' sa o descoperi ;) 3....daca se pot iubi...hmmm...da..sunt multe persoane care se iubesc pan' la ...

Re: Cand iti vine clipa...

din 9 nov 2004 23:32 de gianina

Refritor la subiectul initial,care e foarte interesant...care e oare limita dintre a fi tolerant,a trece peste unele greseli pt a nu-ti pierde timpul cu ranchiuna nefolositoare si a fi luat de fraier pt cat de bun si de iertator esti?

Re: pt baieti

din 9 nov 2004 23:29 de anaconda

Mie mi-ar placea sa raspunda pertinent la intrebari si in acelasi timp pozitiv. Adika vreau sa aud un da spus frumos, pe ocolite! Da simplu este fara imaginatie... macar o privire acolo, ceva...

din 9 nov 2004 22:36 de nemesis

Tie ti se potriveste 'chestia aia': "Eu imi apar saracia si nevoia si xxxx tia..." 1. Zau? La ce te-ai referit (sau ma rog, ai vrut sa te referi)? 2. Pai atunci cand compui o chestie urmaresti sa trezeasca o senzatie in ...

Re: Re:

din 9 nov 2004 22:26 de FireSoul

1. Consider ca cititorul e suficient de destept incat sa-si dea seama despre ce e vorba(tu te aprinzi cand il vezi pe iliescu la tv :D ) 2. Senzatia cu caramelele doar tu ai vazut-o in chestia asta...de ce? stim noi! :p 3. daca vrei chestii ...

Re:

din 9 nov 2004 22:20 de nemesis

Aha... Pai tu vorbesti de nationalism in chestia asta...? Nu??? :unsure: Daca vrei sa fie ceva reusit, nu poti pune o imagine dupa alta fara a mentiona pilonul! Constructia ta metaforica este ca un bloc fara parter! Nu este clar despre ce ...

Re: Re:

din 9 nov 2004 22:20 de FireSoul

Shi mai ziceai ca esti dstept!:D Voi 2 reprezentati doar o optiune printre multe altele. Scopul acestei optiuni e sa dea la o parte aura de fragilitate inocenta pe care si-a creat-o exotic, incercand sa acopere(o lipsa?) cine e de fapt, shi ...

Re:

din 9 nov 2004 22:01 de nemesis

Eu sunt un pic mai realist (de data asta), decat a mea colega, ExoticDream, tinand sa-ti atrag atentia asupra operei lui Kant. Ni se demonstreaza acolo (nu cred ca ma obosesc sa-ti spun unde pt. ca si asa e de prisos), ca scopul in sine nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: clipuri...muzicale

din 9 nov 2004 21:47 de gianina

Iti zic eu ca nu pentru versuri se uita....ca ar asculta daca ar fi pentru versuri...mi se pare ca tu ai o problema de gagicile de acolo ti se par insignifiante pe langa versuri. :(Nimeni nu intelege ce vreau sa intreb de fapt?

Logica? Gramatica?

din 9 nov 2004 21:20 de Gramaticus

Tripla negatie...wow...si cu demonstratiile stam bine...wow...argumentarea e super....nashpa, Dr Watson, nashpa.... Si cate persoane are lumea aia pana la urma? Sa fie 4? Sa fie 5? Te-ai gandit vreodata ca uneori 2 inseamna mult mai mult decat ...

Re:

din 9 nov 2004 21:20 de Anonim

Vin chiar si astia care au luat banned , macar asa ... pentru amuzament .

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3131 din 3732
«   1 ... 3128   3129   3130   3131   3132   3133   3134 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare