Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sarcina !!! din 8 nov 2004 19:39 de Madalina
Da...teoretic oricand sunt sanse sa ramai insarcinata indiferent de perioada in care se produce actul sexual daca nu se ia nici o masura contraceptiva.
Cel mai bine e sa astepti sa treaca doua saptamani de la contactul sexual si apoi sa faci un ...
Masturbare vizionand clipuri... muzicale! din 8 nov 2004 19:16 de gianina
am aflat despre cineva ca se masturbeaza in timp ce vizioneaza clipuri muzicale...asa de vulgare au ajuns sa fie sau asa de obsedati au ajuns baietii astia?:unsure:si ce sa cred daca asta e chiar prietenul meu?:huh:
sarcina !!! din 8 nov 2004 17:51 de nearegistrat
daca am avut un contact sexual neprotejat pe data de 04 nov, iar prima zi a menstruatiei a fost pe 26 oct, sunt riscuri pentru a ramane insarcinata.
Re: Cum se incepe o relatie? din 8 nov 2004 02:23 de anaconda
Cand? Poate ca atunci cand simti...
Nu spui nimic, pur si simplu vine de la sine! Iesi in oras la o plimbare o data de doua ori etc si pe urma iti dai seama daca o sa mearga mai departe sau nu!
Re: Look here!! din 8 nov 2004 00:57 de nem-esis
Oamenii sunt solul verde, Infector...
Re: Look here!! din 8 nov 2004 00:54 de nemesis
Ziua este aproape...:ninja:
Look here!! din 8 nov 2004 00:36 de lnfector
Bah ..
Daca aici n-as mai posta eu , n-ar mai posta nici Aluka si nici FireSoul ..si ..s-ar lasa si YLoveCamelia ... pai..
Forumu asta de cacao ar fi total mort si nepopulat.
Sahara :D
Nemesis .. STF :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 21:17 de bebe
Ai dreptate, in registrul de nasteri si botez pe anul 1950 este trecut Mihail, dar acest nume nu a fost folosit niciodata. Tatal sau insemna: "Astazi, 20 decembrie, anul 1849, (...) s-au nascut fiul nostru Mihai". Deoarece atunci nu erau ...
Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:55 de nemesis
Adjective? Nu! Ai dreptate... Eu, insa, mizam mai mult pe valoarea de atribut... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:53 de nemesis
Eeeeiiii! No, stai ashe!
Il chema Mihail Eminovici si nu asa cum crezi tu Eminovici Mihai!
Citez: "Daca Eminovici Mihai nu era de acord cu schimbarea numelui in Eminescu"
Mai citeste, 'baietzash' si dupa aceea mai vorbim... Hai ...
Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:52 de bebe
Daca asta ai inteles, te deplang.
Te rog sa-ti pastrezi bunul simt si sa nu-mi adaugi la nume adjective. Sau este tot dreptul moderatorului si este scris in regulament?
Re: Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:47 de bebe
Hai ca esti penibil. Eu zic ca-i Eminescu nu Eminovici, iar tu imi spui ca si-a schimbat numele din greseala. Vad ca tie trebuie sa-ti explic de pe post de educatoare de gradinita. Daca Eminovici Mihai nu era de acord cu schimbarea numelui in ...
Re: Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:38 de nemesis
Totusi, dupa cum spuneam, este trist in lume, bebe... :D
p.s. Din cate imi aduc aminte, directorul publicatiei, i-a schimbat numele din gresala, iar Eminescu a aceptat asta... Nu-mi aduc aminte partea cu: "poetul si l-a schimbat in ...
Re: Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:30 de bebe
Cultura ta eminesciana se rezuma doar la poezia "La steaua"?(chiar daca numele de familie este Eminovici, poetul si l-a schimbat in Eminescu si trbuie sa-i respectam decizia).
Daca n-ai invatat la scoala, sa stii ca dintr-un exemplu nu ...
Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:13 de nemesis
N-are voie ? :huh::unsure:
Bebe sexologul, ne arata calea adevarul si becul: nu va schimbati gusturile daca ajungeti moderatori!
p.s. Vrei sa o scriem la regulamentul forumului ?
Re: Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 20:01 de nemesis
Poate ca se adresa unei anumite persoane, sau unui grup de persoane...
Asa cu "siderarea dumneavoastra" se adreseaza ei in posturi "special amenajate", asa are si ea dreptu sa se adreseze unui public restrans...
p.s. Nu ...
Pentru ExoticDream din 7 nov 2004 18:02 de bebe
Intru rar pe forum. Nu interveneam daca nu citeam aceste enormitati – mai putin prima – de la titlui “De prost gust…�, inchis.
Exotic spune la sfarsit ca multi nu ...
Re: Re: De prost gust... din 7 nov 2004 00:17 de ExoticDream
intre a muri si a te renaste,
intre parvenirea trendy (“money, power&sex�) si aspiratia romantica spre ideal,
intre ura si iubire,
intre egoism si daruire,
intre Catalina frivola si marginita, incapabila sa renunte ...
Re: Cand si Cum??? din 6 nov 2004 15:49 de king
nu stii niciodata daca trebuie au ba... insa simti treaba asta !..
sau daca dragostea ar fii matematica poate atunci ai stii!!
Re: Re: Re: Re: down with love?? din 6 nov 2004 00:09 de emiline
Multumesc pentru raspuns si tie si lui nemesis.M-a ajutat foarte mult faptul ca am putut sa spun ce ma framanata si am fost luata in serios.
Cred ca problema e de fapt la mine.Daca nu exista un motiv real de stress fac eu sa fie unul :) ...
Pagina 3133 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||