Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Gesturi regretabile! din 1 nov 2004 01:22 de nemesis
No scuze ca tot atasez posturi aici dar "imi place la nebunie"!
" te referi la faptul ca m. nu s-a logat shi nu a putut shterge?probabil l-a rugat pe nemesis!oricum din ce am vazut eu lui nemesis i se cam falfaie!probabil a realizat ...
Re: Re: down with love?? din 1 nov 2004 01:08 de emiline
Foarte multumesc!Ce ar trebui sa inteleg de aici?
Ca sunt o proasta,sau ce?Ca ar trebui sa caut fericirea in alte sfere?Explica-mi ce ai vrut sa zici,daca intr-adevar ai vrut sa zici ceva.O poezie nu e raspunsul la orice problema.
Re: Re: Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru ne din 1 nov 2004 00:45 de nemesis
Happents that I know... and happents that I might be your only hope in some respect... Gandeste inainte de a scrie!
Nu ma intereseaza daca ma agreezi sau nu... nu pricepi!!?? Nu sunt dupa principiul sunt agreat fac bine nu sunt agreat, tai si ...
Re: Re: Gesturi regretabile! din 1 nov 2004 00:44 de nemesis
Inca o chestie Aluka! Imi place ma nebunie (dar din 4 cuvinte nu din 2) modul in care ti-ai inceput forumul:
" Fara frica...,nimic nu va fi shters...,nici macar din gresheala!"
Sa dai iluzia de libertate unora ce au trait si traiesc in ...
Re: Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru nemesi din 1 nov 2004 00:39 de Ursu
Nu este nici o pendulare . Am primit niste argumente iar acum astept si cuvantul Monicai . Tu nu stii ce am discutat eu cu ea pe messenger asa ca nu iti da cu pararea in legatura cu actiunile mele . As putea sa iti raspund la tot ce ai scris , ...
Re: Gesturi regretabile! din 1 nov 2004 00:32 de nemesis
P.S. Aluka nu mai incerca sa spui tampenii!!!
Exotic dream nu s-a logat astazi si pace! Nu s-a logat pt ca nu si-a citit nici mailul, pt ca nu-l mai are, pentru ca astazi nu s-a atuns de computer pentru ca... NU TE INTERESEAZA CE FACE EA SI CAND SAU ...
Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru nemesis.. din 1 nov 2004 00:24 de nemesis
Mda... ai dreptate! Oricum cu ExoticDream au facut mai rau asa ca a-mi mentiona logodnica aici este o chestie totusi minora...
Aluka! Eu nu scriu pe site-ul tau nu de alta de imi este sila de tot circul asta! Iti scriu aici unele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 19:44 de sabba
Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto?
Sa zicem!
Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!
Re: Re: Re: Re: De ce ma strangi in pumnul tau? Co din 31 oct 2004 19:24 de FireSoul
xxxxx
Vizitator
Trimis: Dum 10 31, 2004 7:18 am Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
ExoticDream e genul de persoana egoista care tine mult la imagine ...
Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 19:03 de Cosmin
nu e de gluma..zi-mi te rog un lucru......tre sa ia prima pastila dupa prima ejaculare sau cand????? si daca nu trebe atunci pot ejacula de mai mul;te ori si dupa aia sa ia prima pastila???? zimi cum sa fac..eu vreau sa ejaculez de mai multe ori in ...
Re: Re: Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:55 de sabba
Eu zic sa faci asa: ejaculeaza la 22, la 23, la 24, la 2 si la 3 dupa care sa ia pastila aia!
Dar ai grija sa ejaculezi la ora fixa, nu cumva la si 5 sau la fara 5, ca e nasol!
:D:D:D:D
Re: Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:36 de Cosmin
se apropie ziua in care facem fara...asta ma refeream...dar daca eu ejaculez la ora 22:00 si nu ia tableta..si mai ejaculez de 5 ori pana dimineatza..dupa aia ia prima tableta..e bine?? sau trebe sa facem asa: sa ia prima tableta dupa prima ...
Re: Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:27 de nemesis
Ce inseamna ca "se apropie ziua"???
Daca inca nu ati facut dragoste dar planuiti sa faceti aceasta NU ESTE o metoda contraceptiva pentru situatia data!!!
Postinor2 se administreaza la cel mult 24h de la contactul sexual ...
Pastila de urgenta...... din 31 oct 2004 18:12 de Cosmin
Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora ...
Gesturi regretabile! din 31 oct 2004 15:48 de Aluka
asta nu era o solutzie :sa inchizi threadul!sa reluam!
Presupusa mea manipulare nu este decat popularitatea de care te bucuri tu mai paranoicule impreuna cu pshihotica-tzi logodnica,shi care popularitate vi le-atzi construit ...
Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..." din 31 oct 2004 03:53 de nemesis
De ce nu incerci din nou? Nimeni nu te opreste... semaforul nu-i pe rosu...:)
Re: ipocrizia din 30 oct 2004 14:18 de FireSoul
Cunosc pe cineva care e maesrta in arta de a fi ipocrit. Da, e o arta, caci iti trebuie o memorie buna shi o lipsa de scrupule pe care sa o tii bine ascunsa.
Nu ma mira faptul ca exista ipocriti, nu ma mai surprinde ca sunt oameni care te ...
ipocrizia din 30 oct 2004 13:59 de Alinutzzza
ce ar fi oare ,,,,,,ca macar pentru o zi, toata planeta sa nu mai poata fi ipocrita.
sa spuna, sa arate EXACT ceea ce simte. CRED CA AR FI CEVA ULUITOR.
:x RECUNOSC! cred ca am fost si eu ipocrita, MACAR o data in viata, si am facut-o cu buna ...
Re: down with love?? din 30 oct 2004 13:25 de Alinutzzza
ai fost conditionata de "cultul" sufletului-pereche, ai crezut ca e el, dar doar ai CREZUT, poate nu ai si simtit cu adevarat, si iubirea ta pentru el s-a stins incet-incet...... iar acum te trezesti intr-o lume noua, care e alta decat ...
Re: down with love?? din 30 oct 2004 12:38 de dualis
"Si tu esti trimis in lume pt. a-L dovedi astfel pe Dumnezeu : pt. a crea, in numele Lui, cu dragoste si intelepciune. Nu pt. a fi fericit o data sau din cand in cand, ci mereu.
Caci numai fericirea prostului e scurta !"
Alexandrina ...
Pagina 3136 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||