Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Gesturi regretabile!

din 1 nov 2004 01:22 de nemesis

No scuze ca tot atasez posturi aici dar "imi place la nebunie"! " te referi la faptul ca m. nu s-a logat shi nu a putut shterge?probabil l-a rugat pe nemesis!oricum din ce am vazut eu lui nemesis i se cam falfaie!probabil a realizat ...

Re: Re: down with love??

din 1 nov 2004 01:08 de emiline

Foarte multumesc!Ce ar trebui sa inteleg de aici? Ca sunt o proasta,sau ce?Ca ar trebui sa caut fericirea in alte sfere?Explica-mi ce ai vrut sa zici,daca intr-adevar ai vrut sa zici ceva.O poezie nu e raspunsul la orice problema.

Re: Re: Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru ne

din 1 nov 2004 00:45 de nemesis

Happents that I know... and happents that I might be your only hope in some respect... Gandeste inainte de a scrie! Nu ma intereseaza daca ma agreezi sau nu... nu pricepi!!?? Nu sunt dupa principiul sunt agreat fac bine nu sunt agreat, tai si ...

Re: Re: Gesturi regretabile!

din 1 nov 2004 00:44 de nemesis

Inca o chestie Aluka! Imi place ma nebunie (dar din 4 cuvinte nu din 2) modul in care ti-ai inceput forumul: " Fara frica...,nimic nu va fi shters...,nici macar din gresheala!" Sa dai iluzia de libertate unora ce au trait si traiesc in ...

Re: Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru nemesi

din 1 nov 2004 00:39 de Ursu

Nu este nici o pendulare . Am primit niste argumente iar acum astept si cuvantul Monicai . Tu nu stii ce am discutat eu cu ea pe messenger asa ca nu iti da cu pararea in legatura cu actiunile mele . As putea sa iti raspund la tot ce ai scris , ...

Re: Gesturi regretabile!

din 1 nov 2004 00:32 de nemesis

P.S. Aluka nu mai incerca sa spui tampenii!!! Exotic dream nu s-a logat astazi si pace! Nu s-a logat pt ca nu si-a citit nici mailul, pt ca nu-l mai are, pentru ca astazi nu s-a atuns de computer pentru ca... NU TE INTERESEAZA CE FACE EA SI CAND SAU ...

Re: Re: [tot fara titlu]..si tot pentru nemesis..

din 1 nov 2004 00:24 de nemesis

Mda... ai dreptate! Oricum cu ExoticDream au facut mai rau asa ca a-mi mentiona logodnica aici este o chestie totusi minora... Aluka! Eu nu scriu pe site-ul tau nu de alta de imi este sila de tot circul asta! Iti scriu aici unele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 19:44 de sabba

Ok! Sa inteleg ca nu faci mishto? Sa zicem! Dupa o noapte ca asta trebuie sa ia pastila aia in 24 de ore! Deci dupa cate contacte vrei tu sa ai, poate lua pastila!

Re: Re: Re: Re: De ce ma strangi in pumnul tau? Co

din 31 oct 2004 19:24 de FireSoul

xxxxx Vizitator Trimis: Dum 10 31, 2004 7:18 am Titlul subiectului: -------------------------------------------------------------------------------- ExoticDream e genul de persoana egoista care tine mult la imagine ...

Re: Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 19:03 de Cosmin

nu e de gluma..zi-mi te rog un lucru......tre sa ia prima pastila dupa prima ejaculare sau cand????? si daca nu trebe atunci pot ejacula de mai mul;te ori si dupa aia sa ia prima pastila???? zimi cum sa fac..eu vreau sa ejaculez de mai multe ori in ...

Re: Re: Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:55 de sabba

Eu zic sa faci asa: ejaculeaza la 22, la 23, la 24, la 2 si la 3 dupa care sa ia pastila aia! Dar ai grija sa ejaculezi la ora fixa, nu cumva la si 5 sau la fara 5, ca e nasol! :D:D:D:D

Re: Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:36 de Cosmin

se apropie ziua in care facem fara...asta ma refeream...dar daca eu ejaculez la ora 22:00 si nu ia tableta..si mai ejaculez de 5 ori pana dimineatza..dupa aia ia prima tableta..e bine?? sau trebe sa facem asa: sa ia prima tableta dupa prima ...

Re: Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:27 de nemesis

Ce inseamna ca "se apropie ziua"??? Daca inca nu ati facut dragoste dar planuiti sa faceti aceasta NU ESTE o metoda contraceptiva pentru situatia data!!! Postinor2 se administreaza la cel mult 24h de la contactul sexual ...

Pastila de urgenta......

din 31 oct 2004 18:12 de Cosmin

Am o intrebare..daca eu cu prietena mea incep sa fac dragoste fara prezervativ de la ora 22:00 seara si pana dimineatza la 07:00 ejaculez in ea de vreo 4-5-6 ori....ea cand trebuie sa ea prima tableta..dupa prima mea ejaculare...sau poate lua la ora ...

Gesturi regretabile!

din 31 oct 2004 15:48 de Aluka

asta nu era o solutzie :sa inchizi threadul!sa reluam! Presupusa mea manipulare nu este decat popularitatea de care te bucuri tu mai paranoicule impreuna cu pshihotica-tzi logodnica,shi care popularitate vi le-atzi construit ...

Re: Re: "Ghici ghicitoarea mea..."

din 31 oct 2004 03:53 de nemesis

De ce nu incerci din nou? Nimeni nu te opreste... semaforul nu-i pe rosu...:)

Re: ipocrizia

din 30 oct 2004 14:18 de FireSoul

Cunosc pe cineva care e maesrta in arta de a fi ipocrit. Da, e o arta, caci iti trebuie o memorie buna shi o lipsa de scrupule pe care sa o tii bine ascunsa. Nu ma mira faptul ca exista ipocriti, nu ma mai surprinde ca sunt oameni care te ...

ipocrizia

din 30 oct 2004 13:59 de Alinutzzza

ce ar fi oare ,,,,,,ca macar pentru o zi, toata planeta sa nu mai poata fi ipocrita. sa spuna, sa arate EXACT ceea ce simte. CRED CA AR FI CEVA ULUITOR. :x RECUNOSC! cred ca am fost si eu ipocrita, MACAR o data in viata, si am facut-o cu buna ...

Re: down with love??

din 30 oct 2004 13:25 de Alinutzzza

ai fost conditionata de "cultul" sufletului-pereche, ai crezut ca e el, dar doar ai CREZUT, poate nu ai si simtit cu adevarat, si iubirea ta pentru el s-a stins incet-incet...... iar acum te trezesti intr-o lume noua, care e alta decat ...

Re: down with love??

din 30 oct 2004 12:38 de dualis

"Si tu esti trimis in lume pt. a-L dovedi astfel pe Dumnezeu : pt. a crea, in numele Lui, cu dragoste si intelepciune. Nu pt. a fi fericit o data sau din cand in cand, ci mereu. Caci numai fericirea prostului e scurta !" Alexandrina ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3136 din 3732
«   1 ... 3133   3134   3135   3136   3137   3138   3139 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare