Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: "Ghici ghicitoarea mea..."

din 30 oct 2004 12:12 de FireSoul

hmmm...a trecut cam mult timp de cand nu am mai rezolvat d'astea :) ...daca tin yo bine minte, pestisorul era al celui din casa galbena...da' ce ma chinui yo acu'? o sa vina exotic cu o demonstratie kilometrica in care sa ne arate ca pestisorul ...

Re: down with love??

din 30 oct 2004 12:03 de FireSoul

ExoticDream, sa [CENZURAT de mine]!!! shi apoi sa [CENZURAT de mine] inca o data! Ia mai lasa-ne cu povestile astea, ca ni s-a luat! Bineinteles, ca tu, ca o fata cuminte ce esti, vei sterge SHI postul asta...:D:lol:

down with love??

din 30 oct 2004 03:25 de emiline

Nu stiu ce mi se intampla.Inainte cu ceva timp eram practic dependenta de el acum nu ma deranjeaza nici daca nu-l vad o saptamana intreaga(totusi..daca nu iau legatura cu el cel putin o data la 2 zile ma simt vinovata).Inainte il asteptam cu drag ...

Re: ce vrem...? ce avem...?

din 30 oct 2004 01:37 de nemesis

Iata ce cred eu... Cred ca acelea sunt momentele in care trebuie sa-ti urmezi indeaproape RATIUNEA. Trebuie sa gasesti atunci in tine puterea de a iti urma ratiunea, pentru a nu provoca mai multa suferinta decat cea inevitabila... Trebuie ...

Re: Re: Re: Re: hmmm

din 30 oct 2004 00:36 de nemesis

Hai sa ma leg de problema fara a spune ce s-a mai spus... In locul tau nu stiu daca as fi avut curajul sa abordez un astfel de subiect, dupa toata chestia asta de pe forum! Pentru ca ai avut curajul sa vorbesti despre "dubla ...

Re: Timpul

din 30 oct 2004 00:17 de nemesis

Hai sa vedem! Din experienta iti pot spune ca astfel de relatii sunt posibile iar "seriozitatea" lor este afectata de situatie doar in masura in care voi lasati asta sa se intample... Voi sunteti cheia depasirii obstacolelor! Daca mai ...

Re: iluzie.

din 29 oct 2004 21:13 de ExoticDream

Da, dar nu un EL oarecare.... :heart: Am stat/as sta singura pana cand l-am gasit/l-as gasi pe EL....:love:

iluzie.

din 29 oct 2004 19:36 de Alinutzzza

Ati simtit creodata ca pur si simplu MURITI daca nu aveti pe cineva langa voi? suna tampit, dar ma topesc,mor, nu pot sa stau singura! vreau pe cineva langa mine, simt ca ma usuc........am devanit dependenta, am devenit atat de obisnuita de a ...

Re: Re: Re: Macondo din noi?

din 29 oct 2004 19:06 de Alinutzzza

.....si ca intotdeauna, exista un "daca" poate speranta mea e prosteasca.uneori,,, sunt clipe cand rad de prosteasca mea speranta. TOTUL A FOST O MARE ILUZIE PANA ACUM IN VIATA MEA.MI-AM INTANS CAPCANE PROPRIULUI MEU ...

Re: Re: Macondo din noi?

din 29 oct 2004 19:01 de Alinutzzza

...insa eu tot MAI SPER sa GASESC PERSOANA ALATURI DE CARE AS PUTEA SIMTI asa......vesnic acest "univers" de care vorbesti tu , acea senzatie este pt mine VITAL sa o traiesc alaturi de "EL".....daca exista

Re: Macondo din noi?

din 29 oct 2004 18:56 de Alinutzzza

DA, MI s-a INTAMPLAT.

Re: Re: Re: ghicitoare

din 29 oct 2004 16:44 de ExoticDream

Solutia mea, domnilor doctori in de toate: A B C 1. 10 0 0 2. 3 7 0 3. 3 4 3 4. 6 4 0 5. 6 1 3 6. 9 1 0 7. 9 0 1 8. 2 7 1 ...

Re: Violenta impotriva femeii

din 29 oct 2004 16:03 de ExoticDream

Violenta impotriva femeii imbraca multe forme....una dintre ele este cea verbala. Ne nastem intr-un anumit mediu, primim o anumita educatie, mergem la scoala intr-un anumit mediu, apoi lucram intr-un anumit mediu...toate acestea isi pun amprenta ...

Re: Re: Re: ghicitoare

din 29 oct 2004 15:47 de nemesis

No hai sa ne lamurim... N-am inteles exact... am "gresit" sau nu? In cazul in care spui ca exista o metoda mai simpla, asumi rezolvarea propusa este totusi corecta... Nu? Acum hai sa-ti dau peste bot, intelectualu'... :D O ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

din 29 oct 2004 14:43 de ExoticDream

Desi exprimarea este usor alambicata, am inteles ideea....eu sunt de acord cu ea, dar....sunt in minoritate...!!! E adevarat ca frumusetea fizica e trecatoare, pe cand cea sufleteasca tine si o viata intreaga, dar cati oameni (in special tineri) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violenta impotriva

din 29 oct 2004 14:41 de laura###

intr-o seara vene-am de la disco cu o prietena si cand am ajuns la coltul unui bloc am vazut cum un mizerabil isi lovea prietena cu bestialitate eu una nu am putut sa stau si sa ma uit si m-am dus la el si l-am intrebat de ce o loveste sa-i de-a ...

Re: Re: Re: Re: ce vrem...? ce avem...?

din 29 oct 2004 14:32 de denisa

am si eu o intrebare de ce trebuie infatisarea sa fie pe primul plan ?, oare numai asta conteaza in ziua de azi? sufletulnu? cum ramane cu el ? si ce daca un baiat nu arata prea bine ? si o fata poate avea o infatisare urata si totusi sunt baieti ...

Re: Re: Re: Sotii virigine?

din 29 oct 2004 14:12 de ExoticDream

Avand in vedere stilul pe care il abordezi in ultima vreme (oare n-ai observat ca nici prietenul tau nu te mai sustine?) , n-ar trebui sa ma obosesc.... Si totusi, ma refer la subiect... In mod normal o fata care a facut sex de orice fel nu mai ...

Re: ... pt "conducere" si care se mai si

din 29 oct 2004 14:12 de nemesis

...si pentru tine viata intreaga este un moment critic! Asa-i?:D:lol::D

... pt "conducere" si care se mai simte

din 29 oct 2004 14:07 de lnfector

Am eu o vorba ... "Degeaba esti destept in general daca esti prost in momentele critice" Intelegeti ce vreti ... Eu iubesc :love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3137 din 3732
«   1 ... 3134   3135   3136   3137   3138   3139   3140 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare