Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 27 oct 2004 04:38 de nemesis
:blink:
P.S. Da stiu dualis... "melcul la cascada" asa-i?
Re: ce vrem...? ce avem...? din 27 oct 2004 01:46 de mymy
Urmezi ceea ce sufletul iti spune...el nu te minte niciodata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 26 oct 2004 23:45 de b 4evolution
Tu cand dormi sufletul tau ce crezi ca face?
(cand dormi nu mai gandesti, sow iti "iesi din minti"). Daca ai incerca sa dormi cand esti treaz ai putea vedea si asta, dar poate nu te-ai gandit la asta niciodata, asta in primul rand ...
Re: Re: Violenta impotriva femeii din 26 oct 2004 21:25 de xxxxx
Cred ca trebuie sa faci un MARE efort si sa nu te mai gandesti. Nu stiu daca e posibil.
O chestie care te-ar ajuta sa uiti ar fi sa mergi la biserica la slujbe cat mai des (in unele zile sunt slujbe si dupa amiaza).
Re: Re: Re: Macondo din noi? din 26 oct 2004 18:43 de nemesis
Sincer...? I-am vorbit pana cand mi-am dat seama ca diferenta dintre ceea ce este mai sus si: "Vrei o cafea!" este nula...
A durut pentru ca in acest mod IMI PLACE (imi place pur si simplu, ma simt mai bine daca spun asa ceva) sa imi ...
Re: Re: Re: Macondo din noi? din 26 oct 2004 18:35 de nemesis
brrrrr
Re: Violenta impotriva femeii din 26 oct 2004 14:57 de ####
vre-au sa va impartasesc si eu din groaza pe care am suferit-o eu si prietenul meu,noi doi ne intelege-am foarte bine si acum este acel cosmar care nu ne lasa sa fim fericiti pe deplin,de ce spun asta? pt. ca intr-o seara de mai ne intorceam ...
Re: Re: Re: novynette din 26 oct 2004 13:37 de nemesis
Da, este normal! La inceput (prima a doua luna) hormonii cam incep sa o ia razna la contactul cu anticonceptionalele... unora le creste concentratia altora le scade concentratia, etc.
Re: Re: Macondo din noi? din 26 oct 2004 12:57 de YLoveCamelia
ma, numai nu i vorbi iubitei in astfel de termeni decat daca stii in mod sigur ca ii este pe plac... altfel......brrr:(:x
Re: novynette din 26 oct 2004 12:08 de nemesis
Novynette contine 20 micrograme de etinil-esrtra-diol ceea ce inseamna o doza suficienta pentru anticonceptie si nu prea mare pentru efecte secundare majore. Sint bune si sunt folosite larg in aceasta parte a continentului... Chiar am citit un ...
Novynette din 26 oct 2004 11:24 de delia
Mi-a fost prescris novinette de catre medic. Am inceput deja sa le iau. Mai am 3 tablete din cele 21, dupa care urmeaza sa fac o pauza de 7 zile. Am uitat sa intreb medicul daca in cele 7 zile mai este nevoie si de alte metode contraceptive sau ...
Re: Macondo din noi? din 26 oct 2004 01:56 de nemesis
Ne place sau nu, ExoticDream, nimic nu este mai important decat sex-ul. Cam toate elementele existentei noastre, graviteaza in jurul acestei teme mai mult sau mai putin tabu. Nu poti extrapola acest element... caci oamenii ar inceta sa ...
Violenta impotriva femeii din 26 oct 2004 01:32 de nemesis
Pe 25 Noiembrie este ziua internationala pentru oprirea violentei impotriva femeii...
Personal, marturisesc ca in fiecare an, in aceasta zi, port o panglica alba in piept... Nu este cine stie ce, este doar o bucata de panza, dar este modul meu de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Poveste! din 25 oct 2004 21:46 de nemesis
:blink:
Re: Re: Re: Re: Poveste! din 25 oct 2004 21:41 de dualis
"Daca as putea, as aduce intreaga lume in agonie, pt. a realiza o purificare din radacini a vietii ; as pune flacari arzatoare si insinuante la aceste radacini, nu pt. a le distruge, ci pt. a le da alta seva si alta caldura.
Focul pe care l-as ...
Re: Macondo din noi? din 25 oct 2004 18:58 de YLoveCamelia
da, am trait, nu as mai fi revenit daca ar fi depins de mine..fireste.
Re: Re: Poveste! din 25 oct 2004 17:39 de squaw
Vin
Re: Re: Poveste! din 25 oct 2004 17:31 de squaw
Mai e putin si apune soarele.Vine luna!Nemesis modereaza exotic:D
Macondo din noi? din 25 oct 2004 16:10 de ExoticDream
Din seria "Chestii care nu au nici cea mai mica legatura cu sexul, dar reprezinta mult mai mult decat acesta"
Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca universul in care ati trait o viata poate disparea intr-o fractiune de secunda si ...
Re: Compatibilitate in functie de zodie !!! din 25 oct 2004 13:47 de ExoticDream
Nu, eu cred ca este o aberatie!!! In loc sa citesti aiureli legate de zodii (citeste o carte ca lumea daca ai timp! ), mai bine incearca sa-l cunosti pe respectivul cat de bine poti, numai asa ai sa afli daca relatia voastra are o sansa sau nu! ...
Pagina 3139 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
120 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||