Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
De prost gust... din 5 nov 2004 20:32 de FuckerDream
Pentru mine manelele reprezinta muzica de prost gust...Nu am nimic cu cei care asculta manele, fiecare cu ce-i place...am insa o intrebare: Este posibil ca un om care asculta manele sa fie totodata cult, sa stie sa scrie corect romaneste, sa stie ...
Re: Re: Cand iti vine clipa... din 5 nov 2004 20:13 de FuckerDream
Ghinion FireSoul! Eu sunt cel care sterge... stii, unii spun ca o protejez... :D
ExoticDream scrie sub "obladuirea mea"...!
Re: ginecolog-femeie?! din 5 nov 2004 19:23 de nemesis
Poate ne spui si de unde esti...
Re: mi-e frica de mor! din 5 nov 2004 14:09 de cineva
stai linistit ca nu s-a intamplat nimic, daca a luat postinor si dupa cateva zile i-a venit ciclul, e totul ok (trebuia sa citesti prospectul ca scrie si acolo). Asa ca nu te mai stresa degeaba (din punctul asta de vedere) ci mai bine gandeste-te cum ...
ginecolog-femeie?! din 5 nov 2004 14:00 de gagyna
:,Am 19 ani si ,desi sunt constienta ca trebiua s-o fac demult,am decis k e timpul sa merg la un medic ginecolog.
Rugamintea mea ar fi,daca puteti sa-mi recomandati un medic ginecolog bun,care sa fie femeie(pt k as fi foarte crispata in prezenta ...
mi-e frica de mor! din 5 nov 2004 11:37 de alex garboan
salut sunt alex si am 17 ani.problema mea ma roade din ce in ce mai tare, sunt foarte stresat si am nevoie de parerea unui om calificat.acum 10 zile, luat de val, fara prezervativ l-am bagat pe micutu un pic in prietena mea.ce pot sa zic nu am ...
Re: Cand iti vine clipa... din 5 nov 2004 04:13 de nemesis
Ah... am uitat! Ai uitat de semnul de intrebare de la sfarsit! Sa nu creada cineva ca este o afirmatie...
"...Ma gandeam[...]" Serios??? Daca gandeai nu postai atat de agramat! Cei inseamna 3 puncte inainte de a incepe propozitia?
Re: Cand iti vine clipa... din 5 nov 2004 04:06 de AnOldFriend
Nu am vazut pana acum acest impresionant post al tau Infector... Sa nu-mi vina sa cred, ca tu ai meditat asa cava!
Am fost impresionat de randurile tale...
Da Infector, sunt o bestie, dar uiti ceva! Iti voi aduce eu aminte...
"o ...
Re: Re: Re: A fi indragostit... din 5 nov 2004 03:52 de ursu
Am stiut cine a fost bine-voitorul cu mult inaintea scandalului . Cat despre pe cine cred si pe cine nu , asta o stiu numai eu si ea . Pareile tale sunt simple supozitii . Intr-adevar , poate ca am ascultat prea mult de anumite persoane , si ...
Re: A fi indragostit... din 5 nov 2004 02:58 de nemesis
Ce inseamna pentru mine, ca baiat, ca fiinta umana, ca demon sau bestie - pentru unii - sa fiu indragostit?
Inseamna sa ma uit in ochii ei, sa ma gasesc acolo pe mine, sa ma regasesc in privirea ei sa simt linistea desertului atunci cand o ...
Re: Re: A fi indragostit... din 5 nov 2004 02:10 de nem-esis
Ceea ce n-ai inteles tu este ca raspunsurile primite, raspunsurile "in bataie de joc" nu au fost de la ea... ci de la cei pe care ai preferat sa-i crezi mai tarziu...
...si daca lumea ta s-a pulverizat, nu trebuie sa blamezi pe ...
Re: Re: sarcina din greseala din 4 nov 2004 23:59 de nemesis
Pai... atat timp cat nu intelegem... cred ca este normal sa nu putem da un raspuns... Eu am "banuit" ce s-a intamplat, din ce ai scris tu ti-am dat un raspuns pe marginea intuitiei... Daca erai clar primeai un raspuns bun mai repede... ...
Re: A fi indragostit... din 4 nov 2004 11:47 de Huggy
Eu am mai scris odata aici ce inseamna dragostea pentru mine , i-am facut o declaratie de iubire atat cat am putut si eu mai bine fetei ce o iubesc , si in schimb am primit doar raspunsuri in bataie de joc .
Asa ca dragostea e ceva intim , e ...
Re: Re: Re: sarcina din greseala din 4 nov 2004 11:16 de nemesis
Glumesti...? Eu la KissFM ? :lol:
Lichidul "dinaintea ejacularii, contine spermatozoizi, si nu-i contine "pe sanse"! :D Contine sigur...
Teoretic sunt cam 8 dupa terminarea ciclului...
Ai uitat de drepturile de ...
A fi indragostit... din 4 nov 2004 11:13 de ExoticDream
Dragostea este o bijuterie pretioasa, data in dar fiecarei
fiinte umane, pe care, daca ai pierdut-o, viata ta nu mai are nici un sens...
Am vazut de curand o emisiune-dezbatere in care subiecti de diferite varste incercau sa raspunda la ...
Re: Penisul din 3 nov 2004 19:17 de bebe
Trebuie sa consideri aceasta problema medicala ca oricare alta. Atentie, ca pot fi ceva mai complicat. Gandeste ca daca ai un deget bolnav si ti-l taie, poti sa duci o viata normala. Dar daca-ti taie penisul?
Nu-ti fie rusine. In fata medicilor ...
Re: sarcina din greseala din 3 nov 2004 18:58 de bebe
Esti si agramat si anagramat rau. Nu am inteles nimic.
Dar daca ma gandesc bine, in postarile anterioare (in urma cu cateva luni) erai mai explicit. Sau acum vrei sa-ti bati joc de noi?
Re: sarcina din greseala din 3 nov 2004 16:14 de VideCorMeum
Am incercat sa inteleg, dar nu am reusit...
Cum ai facut-o daca nu ai avut eractie?
Cum ai folosit prezervativul fara erectie?
Ea era, sau mai este virgina?
Ti-am raspunde, daca am intelege ce s-a intamplat si care-i problema!
Re: Fictiune sau adevar? din 3 nov 2004 09:26 de CristianH
Mai... ata aia e un tesut care, de la o persoana la alta, difera.
La unii e elastic se intinde si nu se rupe niciodata, iar la altii poa sa fie mai rigida si mai scurta, si se poate rupe daca e intinsa mai puternic (adica daca o faci cu o fata ...
Re: "Ghici ghicitoarea mea..." din 3 nov 2004 00:34 de bebe
E in topic, nu?
Ce s-ar intampla cu forum-ul daca fiecare postator ar veni cu ce gaseste pe net? Si unde mai pui ca e de la moderator!
- Meserie te halesc!
- Halesti pe dracu', ca nu ma stii!
Pagina 3134 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||