Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: puncte puncte... din 21 oct 2004 09:36 de lnfector
Pai inseamna ca toti cei ce lucreaza in stilul "office" sunt niste papagali dupa parerea ta. Iar acestia sunt si cei mai bine platiti oameni ... rezulta ca daca daca esti platit bine esti papagal ... sau daca ai grija de imaginea ta ...
Re: Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 01:42 de nemesis
Sau poate nu m-am luat de cine trebuie... sa incerc niste amintiri despre Marin Preda? sau poate Camil Petrescu...?
Stiu niste chestii faine si despre Eminescu daca te intereseaza... asta manca fara tacamuri, cu mana, maimuta naibi!
Poate ca nu ...
Re: Re: Gabriel Liiceanu din 21 oct 2004 00:28 de Aluka
decat sa imi dau doctoratul in fizica in strainatatzuri,citand cu patos din freud imbracat in smoking,prefer realistul butoi cu rahat a lui cioran!Ba chiar m-ash si manji cu placere pe tot corpul cu el!Imbraca-te curat,ai grija sa nu te ...
Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 20 oct 2004 22:51 de lnfector
Daaa??? Si functioneaza? Ce belea ..mie imi treb cam .... hmm.... 20kg desi la armata mi-au spus ca si cu 10-12 sa zic merci daca iau
Re: Re: Gabriel Liiceanu din 20 oct 2004 21:33 de dualis
Nu ma intereseaza "impresia" de care vorbesti.
Da, stiam ca Cioran l-a injurat pe Camus, si bine i-a facut.
Re: Gabriel Liiceanu din 20 oct 2004 21:28 de nemesis
Da... interesant dar astea nu fac impresie! Daca vrei sa faci impresie povesteste de cum Marin Preda a murit beat incecat in propria voma, de cum Camil Petrescu incerca cu disperare sa-l copieze pe Proust spargand tiparele si recompunandu-le, ...
Re: Re: Re: lumea din 20 oct 2004 21:23 de YLoveCamelia
adevarat.
Re: Re: ash vrea sa shtiu ..va rog din 20 oct 2004 19:04 de xyz
ok ..deci pot sta linishtita
imi ramane doar sa va multumesc frumos pentru ajutor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te iubesc ... atata to din 20 oct 2004 16:26 de MissM
Am inteles tot ce era de inteles. Acum sper din tot sufletul sa intelegi si tu.
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
Re: partenerul din 20 oct 2004 15:39 de just married
Intrebarea este: care sunt lucrurile care nu va plac la partenerul vostru si ce importanta credeti ca au aeste lucruri... care este semnificatia lor?
:D pai o chestie care, inainte sa ne casatorim, mi se parea simpatica, iar acum ma dispera: ...
Re: partenerul din 20 oct 2004 15:26 de FireSoul
Nu-mi vin acum in minte lucruri care nu-mi plac la el...nu sunt chestii de importanta majora. De ex. nu-mi place ca nu curata aragazul dupa ce il foloseste...
Defecte are fiecare, dar calitati nu au prea multi. In oricine exista shi o parte ...
Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 20 oct 2004 15:19 de FireSoul
ideea e sa-ti expui parerile, nu sa la impui...
Re: Re: Re: Re: Re: lumea din 20 oct 2004 14:57 de MissM
Ai mesageria plina!!!
Re: Re: Re: Re: lumea din 20 oct 2004 14:21 de nemesis
Vezi ca nu esti consecvent...? Lasa-ma sa te citez:
Daca Galilei ar fi gandit ca tine ... si-ar fi pastrat ideile pentru el!
partenerul din 20 oct 2004 13:23 de nemesis
Toti vedem mici lucruri care nu ne plac in partenerul de viata...
Exemplu: "Nu-mi place ca ma intreaba cu ce sa se imbrace", "Nu-mi place ca isi pune mereu pasta de ras pe chiuveta si uita de ea" "Nu-mi place ca..." ...
Re: Sa se faca si lumina din 20 oct 2004 12:41 de MissM
Una nu "spune", ci te iubeste sincer (asa cum nu ai sa intelegi din pacate niciodata), cealalta nu te crede "nenorocit", ci a incearcat (inutil) sa te faca sa schimbi ceva in tine insuti. Amandoua te-au iubit, pe amandoua ...
Re: Sa se faca si lumina din 20 oct 2004 12:39 de nemesis
Ei nu pot verifica (cel putin userii normali) dar, dupa cum stii, moderatorii pot.
Tot ce pot spune este ca IP-ul este comun (in general) pentru aceste doua nume adica de unde a scris unul a scris si celalalt user. De aici nu pot deduce ca este ...
Re: Re: Re: lumea din 20 oct 2004 02:33 de FireSoul
Nu ai inteles ce am vrut sa spun..
Sa-ti dau un exemplu: Mie nu-mi pasa de ceea ce zic cei din jur, am conceptii diferite de ale lor, nu cred in ce cred ei etc. Asta nu inseamna ca ar trebui sa ma izolez sau ca ar trebui sa gandesc la fel ca ...
Re: Re: lumea din 20 oct 2004 02:21 de nemesis
Ideea este, dupa mine, sa iti formezi o personalitate destul de puternica de complexa astfel incat sa fi in stare sa modifici lumea dupa tine... Cred ca asta au facut marii oameni... Nu s-au adaptat ci AU adaptat!
Ceea ce spui tu FireSoul, nu ...
Re: lumea din 20 oct 2004 01:00 de FireSoul
Depinde ce intelegi tu prin ancorare...
Daca ar fi gandit asa shi Galileo Galilei...
Ideea e nu sa lupti cu lumea, ci sa te adaptezi, pastrandu-ti in acelasi timp 'culoarea interioara'
Pagina 3144 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
93 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||