Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 8 oct 2004 16:12 de bebe
Daca nu vrei sa mearga la prostituata, cheama-l la tine si fa sex cu el pe gratis. Macar oral, daca vrei sa te pastrezi virgina pana la adanci batranete.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 8 oct 2004 15:43 de squaw
Intra unde vrei dar nu o sa discut cu tine decat daca te scoate Dualis din staul si Alucka din groapa cu elefanti.
Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 8 oct 2004 15:02 de bebe
Si daca e un sfant, dar in pat e un bou in loc de taur, cu ce se alege?
Re: Re: Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune din 8 oct 2004 14:44 de bebe
Eu am fost eu, insa am intalnit pe cineva care n-a fost el insusi .... /quote]
De unde sti ca nu e invers? Daca il intrebi pe el, tocmai asta o sa-ti spuna. Si s-ar putea sa aiba si el dreptate.
Re: Re: Re: Orgoliul distruge dragostea din 8 oct 2004 14:38 de bebe
Cu unele persoane asa si trebuie.
Re: nu am orgasm, DAR.... din 8 oct 2004 13:09 de squaw
Iti place..esti pe drumul bun.Cred ca vei avea orgasm daca il si iubesti.De unde ai dedus ca e tare talentat?Prin comparatie cu alte prestari servicii?
Re: Re: Orgoliul distruge dragostea din 8 oct 2004 12:04 de ExoticDream
Daca te macina orgoliul, nu te obosesti sa te pui in locul celuilalt, sa-ti dai seama ce gandeste, ce simte, existi doar TU!!!
;););)
Re: Orgoliul distruge dragostea din 8 oct 2004 11:55 de MamaOmida
Mare prostie si orgoliul asta.. pune-te putin in locul partenerei(lui) si apoi sa vezi daca mai pui intrebari de genu asta.. Intr-un final.. a gresi e omeneste.. A ierta...
--
Back :D
Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 8 oct 2004 11:39 de squaw
Asta e...'viata e dura'!Cel rau poate gasi una si mai buna care accepta acea 'involutie' si care chiar cu mai multi pasi inapoi ajunge la acelasi nivel cu ex-cea buna.
Re: Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune din 8 oct 2004 11:15 de ExoticDream
Eu am fost eu, insa am intalnit pe cineva care n-a fost el insusi (nu stiu daca doar in ziua aceea sau in toate zilele) , de aceea am incercat sa inteleg cum e cu cyber-sexul asta.... Nu prea m-am lamurit.... eu nu il consider perversiune daca se ...
Re: Re: Re: Re: Pt EL din 8 oct 2004 11:07 de ExoticDream
Extremele se atrag....dar daca un om bun si unul rau (fara sa exageram, evident) se iubesc, atingerea acelui echilibru de care vorbesti inseamna un pas inainte pt cel rau si unul inapoi pt cel bun? Ideal ar fi ca cel bun sa-l traga dupa el pe cel ...
Re: Re: Re: Pt EL din 8 oct 2004 10:58 de squaw
Extremele se atrag si cauta starea de echilibru.Voi vreti + cu + si - cu - la varste apropiate?Fetele se maturizeaza un pic mai repede.Fiecare va plati.Vor plati si daca vor sta impreuna prea mult timp.Eu am inteles asta in urma unei relatii de 15 ...
Re: Orgoliul distruge dragostea din 8 oct 2004 10:51 de ExoticDream
DA, dar numai daca dragostea aia e una mica, o iluzie de dragoste in capul tau macinat de chestii mult mai "importante" cum ar fi egoismul, vanitatea! Cine iubeste cu adevarat stie sa ierte si il pune pe cel iubit inaintea propriei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi din 8 oct 2004 09:38 de squaw
Mircea Cartarescu
CATEVA MOTIVE PENTRU CARE IUBIM FEMEILE
Iubim femeile pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie care se ridica prin bluza cand le e frig, pentru ca au fundul mare si grasut, pentru ca au fete cu trasaturi dulci ca ale copiilor, ...
Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 8 oct 2004 06:16 de ......!!!
Cred ca te inseli, daca ii bun in pat si te bate?
Poate sa fie spalat si... sa nu te respecte....
Daca asa gandesti inseamna ca nu pui pret pe tine....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2004 00:52 de dualis
:) Bine, poti sa taci. :)
Nu cred ca sufera de nimic, iar de psihopatie in nici un caz, dar daca asa te simti tu bine, fie ! :)
Re: Re: Re: Orgoliul distruge dragostea din 7 oct 2004 15:40 de bebe
Si-l distruge.
Re: Re: Re: din 7 oct 2004 15:37 de bebe
Sunt de acord. Trebuie sa analizezi foarte bine daca merita. O sa zici ca dragostea nu se bazeaza pe asta. Ba si pe asta.
Cand faci un lucru gandeste-te la zicala evreului din Romania: "Pe langa plopii fara sot, adesea eu treceam. Si daca ...
Re: Re: Orgoliul distruge dragostea din 7 oct 2004 14:13 de surucaterinc
da din orgoliu pierzi totul din orgoliu ranesti persoane nevinovate daca nu incerci sa te schimbi acest orgoliu te face pe tine insu-ti nefericit!!!
Re: Re: din 7 oct 2004 00:36 de PSpst
Niciodata sa nu spui...niciodata.
Nu pun la indoiala maturitatea ta dar multi fac greseala de a confunda iubirea cu dependenta afectiva.
Ajungem la un moment dat in viata cand am dori sa "vedem solutia", daca s-ar putea..sa prevedem ...
Pagina 3158 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||