Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 6 oct 2004 17:32 de YLoveCamelia
cred ca preferam sa nu ne gandim .. brrrr
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 6 oct 2004 17:17 de ExoticDream
Nu poate pt ca nu cunoaste semnificatia verbului "A IERTA", ma intreb cum oare s-o putea ierta pe sine??? Daca o sa ma intreb si cum poate trai cu el insusi, promiteti ca n-o sa va ganditi la prostioare???
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Re: Am nevoie de un sfat din 6 oct 2004 11:12 de ExoticDream
Ce greseala spui ca a facut ea? Se simte vinovata de ceva anume sau doar de faptul ca a mai existat cineva in viata ei?
Daca greseala poate fi iertata (si asta numai tu stii) , atunci LUPTA pt iubirea ta, da-i o sansa, nu pleca urechea la ...
Re: Ochii din 6 oct 2004 11:00 de ExoticDream
Si DA, si NU. DA, uiti daca persoana aceea nu a insemnat mare lucru pt tine, daca prezenta ei fizica era cea care conta cel mai mult, daca poti sa o inlocuiesti usor cu o alta. NU, nu uiti daca o iubesti din tot sufletul, daca nu esti TU fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: propunere din 6 oct 2004 10:45 de ExoticDream
Mai, nu intelegeti..., hac..., n-am baut, domne,...hac..., nimic!!! Doar daca betia se ia prin corespondenta?!? N-am cunostinta de ce credeti voi ca am vazut, pe cuvant de pionier!!!
;):p:D:lol::lol::lol::lol:
Rasul in zona pubiana din 6 oct 2004 10:31 de Marius
Va radeti in zona pubiana sau nu? Daca va radeti la ce interval de timp? Baietii se rad complet ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2004 10:27 de ExoticDream
Mie imi convine, dar nu-mi place sa fiu cuminte si nu vreau sa ma vizitezi!!! Du-te la Balaceanca, poate da "barbatul" un telefon "mai sus" si-ti rezolva si tie cu cazarea!!! ):():():(
Re: Re: Re: Re: Masturbatre si sange (la baieti) din 6 oct 2004 09:57 de ExoticDream
Merci pt aprecieri, raman datoare! A propos, pe tine te chinuie rau mintea, faci in ultima vreme exces de zel raspunzand la toate subiectele (inclusiv la cele fantoma), dar daca remarcile de 2-3 cuvinte sau un rand ale lui aluka sau dualis sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hel me din 6 oct 2004 09:47 de ExoticDream
Vrei sa ne imbarligi mintile....? Daca chiar vrei sa te lasi de cafea si tigari in curand, inseamna ca si operatia de sex e iminenta...., iar daca "noi, fetele" e ceva ce nu se va intampla nicicand (la fel ca si "lasatul" tau ...
Re: Am nevoie de un sfat din 6 oct 2004 02:13 de dualis
Cum te purtai cu ea ?
Nu cred ca s-a gandit la fericirea ta.
Eu zic c-o sa ajungi, daca vrei, la un stadiu si mai puternic, nu asta e problema, problema e ca nu trebuie sa ajungi acolo singur.
Nici nu trebuie sa iubesti pe altcineva cum ai ...
Re: Re: Ochii din 6 oct 2004 01:41 de dualis
Un Technics ar fi bun ? :)
Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune din 6 oct 2004 01:15 de dualis
Mie nici nu mi-ar trece prin cap asa ceva.. as vorbi cu ea la telefon, prin YM.. (cum spunea Coelhica in minutele lui.. cand iubesti e ca si cum faci dragoste tot timpul..) si mi-ar ajunge.. nu cred ca intr-o iubire sanatoasa se face cyber-sex.. ...
Re: Ochii din 6 oct 2004 00:45 de corect
Cand simti ca te scufunzi, nu lasa apa sa te inece,caci intotdeauna va exista cineva ce-ti va da putere. EXISTA SPERANTA IN ORICE!
...don't worry,be happy!...
Nu |cineva ce-ti va da|
ci |cineva care-ti va da|.
Daca iubesti nu uiti. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 5 oct 2004 23:53 de dualis
Si eu te iubesc ! :)
Puiule, eu sunt psiholog sau filosof sau orice vrei tu, doar in creierasul tau, care, desi iti transmite ca esti zeu, nu poate vedea dincolo de etichetari.
Cand ii vad pe cei ca tine, imi zic : Bine am facut ca m-am lasat de ...
Am nevoie de un sfat din 5 oct 2004 23:12 de erny
Buna tuturor!
Vreau sa aud parerile voastre si ce ati face daca ati fi in locul meu.
Am iubit o fata foarte mult si totusi s-a terminat,a fost frumos dara fericirea a durat putin.Am crezut ca ea este destinata sa fie cu mine toata viata dar nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 oct 2004 22:52 de bebe
A fost unde trebuia. Pacat ca nu a ramas. Eu am considerat tot timpul aceasta organizatie - un balamuc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su din 5 oct 2004 22:37 de Aluka
Sex,Moarte shi gloantze..!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pr din 5 oct 2004 22:35 de Aluka
Daca nu stiai..,infector e expert in spirale de-astea inelate!Cica a participat la una asta vara la costinesti!Vreo 400 de persoane!Ce-o fi facut Infector acolo...Doamne?:)
Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune din 5 oct 2004 21:51 de Huggy
Normal este ceea ce ti se pare tie ca este bine . Nu e o perversiune . Nici macar o masturbare reciproca nu e . Dar in lipsa de altceva ...
Re: Boys Only din 5 oct 2004 21:30 de bebe
E numai o parere din cauza ca-ti atarna. E ca si atunci cand porti o caciula stramta: ti se pare ca ai minte prea multa. Iti propun sa -ti schimbi caciula si sa vezi ce putina ai.
Pagina 3159 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||