Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 20:12 de AlukaReturn
De fapt in toata povestea asta tu ai fost lashul!Tu nu ai avut curajul sa spui ce simtzi la timpul potrivit sau sa faci in asha fel incat sa ii deschizi ochii shi sa vada ce simtzi!Deci cred ca itzi meritzi soarta!Ash putea veni in intampinarea ...
Re: Pot avea copii? din 4 oct 2004 18:48 de bebe
Poti avea cati vrei. Daca nu-ti ajunge coiul bun, vezi ca nevasta mai poate gasai si prin vecini.
Re: Re: Pt EL din 4 oct 2004 17:37 de ExoticDream
Foarte trist, intr-adevar...Nu merita sa-si distruga viata pt un asemenea om, nimic nu justifica ceea ce a facut el, dar te contrazic: nu cred ca nu va mai putea fi iubita si daca baiatul pe care il va intalni va fi asa cum isi doreste ea (si ...
Re: Re: Pt EL din 4 oct 2004 17:25 de ExoticDream
Nu merita sa lupti pt o iubire schioapa, unilaterala, o iubire in care tu dai totul, iar celalalt doar amagire. Cel mai greu este sa realizezi ca el nu te-a iubit sau nu te mai iubeste, sa incetezi sa crezi in imaginea idealizata pe care ...
Re: Re: Pot avea copii? din 4 oct 2004 17:23 de Mihu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 4 oct 2004 17:15 de ExoticDream
Frumos ar fi sa ne limitam la nickuri...nu toata lumea ar fi fericita sa i se stie povestea nefericita....ok?
Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 17:11 de ExoticDream
Ai dreptate si inteleg de ce ai remuscari, orice om normal ar avea. Din pacate sunt putini cei carora le mai pasa de ceea ce lasa in urma, viata merge inainte, nu? Ar fi trebuit sa mergi la intalnirea pe care ti-a cerut-o fata aceea la ...
Re: Pot avea copii? din 4 oct 2004 17:02 de Han
Copii poti avea, dar nu stiu daca din sperma ta.
Re: Re: Re: De ce? din 4 oct 2004 16:46 de Aluka
Si intinde si celalalt obraz daca itzi trage o palma..!:D:D
Re: Re: De ce? din 4 oct 2004 16:44 de squaw
La 12 biserici:DObligatoriu trebuie sa le aprinda la VII chiar daca nu-i convine:lol:Iubeste-ti vrajmasul Ionelule(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Povest din 4 oct 2004 16:40 de ExoticDream
Nu erau copiii...., au dat drumul la gradinita de nebuni de este drum si au navalit aurolaceii la net! Lasa-i sa saliveze si ei....cafeaua o bem noi! Daca vine si mister inf, adu tot zaharul pe care il ai in casa....!!!
:):):):):):):):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste! din 4 oct 2004 16:25 de Squaw
Daca nu s-a mai jucat cu BlackSABBAth...cum vrei?Era si Infector pe aici...cum i-o place cafeaua?Va puneti zahar singuri?Intre timp cred ca au iesit copiii de la ore:Zeno,Otto,Mark,Miron,Marcel,Vili,Gogu,m1,Onu...:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2004 16:24 de ExoticDream
A propos de scrierea corecta....sa-i spuna cineva si lui ca "siting" se scrie de fapt si de drept "sitting" chiar si la smecherasi...., dar e mai greu cu engleza asta si cineva il mai trimitea in Anglia!!! Aia nu inteleg ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2004 16:20 de ExoticDream
E o iluzie, n-ai sa vezi nici daca am ramane ultimii 2 oameni ( ?!? ) de pe planeta!!! N-oi fi Einstein no 2, dar nici nu-mi caut IQ-ul pe sub masa!!!
;):D:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2004 16:17 de ExoticDream
Ti se pare, colega, pasarelele cred ca se invartesc in capul tau mai ales la ceas de seara! Daca tu te simti vinovat, e problema ta, eu nu dau vina pe nimeni. Nu sunt lesbiana, dar nici toleranta cu barbatii si femeile care nu au suficient bun ...
Re: Re: in cuplu din 4 oct 2004 16:03 de ExoticDream
Confunzi lucrurile: tu vorbesti aici despre un caine, nu? Daca s-ar marita cu un valet, femeia si-ar pierde respectul de sine, nu de un servitor are ea nevoie, ci de un om care sa-i fie alaturi la bine, si la rau, care sa o iubeasca si pe care ...
Re: Re: in cuplu din 4 oct 2004 15:59 de ExoticDream
De acord cu prima fraza ai...atat! Judeci femeia fara sa ai habar ce simte ea: o femeie este capabila de tipuri diferite de iubire in paralel (una pt copil, cealalta pt sot) , cele doua iubiri nu se exclud, ci dimpotriva. Exceptia se intampla in ...
Re: Re: Re: hel me din 4 oct 2004 15:50 de Huggy
Exotic are dreptate sa stii . Pe munte nu o sa gasesti fitosi si oameni de proasta calitate cum sunt in Bucuresti . Nu stiu cum se face , dar asa e .
Re: Re: :( din 4 oct 2004 15:49 de bebe
Uite ca daca ai mers la subiect, sunt de acord si eu cu tine.
Re: :( din 4 oct 2004 15:44 de ExoticDream
Problema am inteles-o (ca ne duce capul in timpul liber), ce n-am inteles este de ce ne insulti!!! Vezi ca avem un politai al forumului care taxeaza abaterile grave de la normele de conduita!!! Cred ca ai primit raspunsuri la problema ta, dar ...
Pagina 3162 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||