Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu din 4 oct 2004 15:43 de lnfector
Scutiti-ma cu sfaturile!Asta este ... poate am sa ajung si eu ca tine ... cu o mica diferenta ... eu nu am sa am remuscari
Cum spunea cineva candva pe forum: "Cei mai lasi dintre asasini sunt cei ce au remuscari" sau ceva de genul ...
Re: Re: hel me din 4 oct 2004 15:38 de bebe
Fatuca draga, totul e relativ. Mie mi se pare mai civilizat sa traiesti intr-o colectivitate humanoida decat in una animaloida. Cu o exceptie: daca nu faci parte din ultima categorie.
Dar s-ar parea ca ti-ai gasit habitatul, asa cum postai cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste! din 4 oct 2004 15:33 de ExoticDream
M-ai intristat de moarte, Ionel, Ionelule...sa pleci tu de pe forum si din cauza mea, dupa ce noi doi am schimbat impresii cu iz muncitoresc despre sexul cu covorul intre parteneri, sexul la prima vedere....si cate si mai cate....Ma faci sa ...
Re: sunt insarcinata? din 4 oct 2004 15:27 de bebe
Stiu ca esti foarte agitata si ai vrea sa sti repede ce ti s-a intamplat. Dar daca ai ramas gravida ce trebuie sa faci? Avort. Daca afli mai repede nu faci acelasi lucru ca si atunci cand astepti un pic si aflii exact cum stau treburile? Nu esti ...
Re: Re: Poveste! din 4 oct 2004 15:26 de ExoticDream
Doamne, ce mult am crescut in ochii mei...sunt un user "interesant" desi postez kilometric si fara noima! Pune apa la fiert, colega, ca venim, compania e....aaaaaaaproape perfecta....
;):p:D:lol:
Re: Re: hel me din 4 oct 2004 15:24 de squaw
Ai auzit de virgina insarcinata de glont(trecut prin testicolul unui soldat)?Cu cine ai fost la munte?M-ai facut gelos:love:
Re: sunt insarcinata? din 4 oct 2004 15:19 de ExoticDream
Aici nu cred sa ai sansa de a te lamuri decat daca cineva a trecut exact prin ceea ce treci tu acum, nu exista un medic care sa raspunda la intrebari si, din pacate, unele intrebari sunt luate in bascalie de catre unii useri mai...bascaliosi de ...
Re: Re: Re: Re: O intamplare penibila din 4 oct 2004 15:15 de bebe
Unul ca tine care si-a "tras" obrazul la Clujeana considera ca tot ce se refera la el este de bine.
Re: hel me din 4 oct 2004 15:13 de ExoticDream
Mai stiam una tot de la Radio Erevan:
- Daca vorbesti la telefon poti ramane gravida?
- In principiu nu, dar depinde pe ce stai atunci cand vorbesti la telefon!
Scuze, am fost iarasi pe munte in weekend-ul asta, am vazut URSUL in carne si ...
Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 14:39 de Lorena
ce pot sa zic? daca nu ai mai iubit-o sau nu ai iubit-o niciodata chiar nu avea nici un rost sa stai cu ea. Nu aveai de unde sa stii daca tipei ii trece deceptia amoroasa si k nu-si gaseste pe altu`...Daca parasind-o ti-ai fi gasit tu jumatatea? Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu suf din 4 oct 2004 13:58 de Sfatuila
Uneori nu e nevoie decat sa-i spui un cuvant (hai, doua! ) , sa-i strangi mana sau sa o saruti si asta valoreaza mai mult decat daca i-ai cumpara o blana naturala sau o bijuterie scumpa din "lovelele" pe care ti le doresti mai mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu suf din 4 oct 2004 13:45 de Sfatuila
Atunci inseamna ca esti un tip mult prea egoist si nu pot sa te inteleg nici chiar eu,fratele tau.Timp sa te schimbi mai ai,"lovele" poti sa faci oricand,"love" e mai problematic!Asculta si de un mos batran (am zis anume! ) , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu suflete din 4 oct 2004 13:36 de lnfector
Asta e frate ... ti-am spus ...nu vreau sa ma schimb ci sa ma-ntelegi, am nevoie doar de mine,de lovele si de zile
Atat imi treb sa reusec sa fac tot ce imi propun
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele.. din 4 oct 2004 12:40 de Sfatuiala
Nici nu ma asteptam sa intelegi ceva din ceea ce am scris.Ma tem ca esti mai rau decat mine pt ca tu nici macar candva nu vei intelege efectul faptelor tale asupra celor din jur.Nu-ti pasa de cei care pleaca din aceasta viata (ce suflet mare ...
Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 12:27 de Sfatuila
Nu am cum sa-mi spal din pacate,port raspunderea unei vieti distruse si nu am cum sa ma eschivez de la asta asa cum am facut-o pe vremuri.De fapt n-am distrus-o doar pe a ei,ci si pe a mea. Am citit ce a scris, de aceea am postat.Sper ca MissM sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 12:14 de lnfector
Las e cel ce nu are curajul sa lupre cu viata fie ca e una buna sau rea. Chiar nu ma intereseaza ce a facut fosta ta si nu e nici prima si nici ultima tipa care ia pastile sau se arunca de la etaj sau etc ...
Asta e .... cine vrea sa traiasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2004 12:14 de YLoveCamelia
aa , misto , ma simt extaziat doar la gandul ca acusi ma vei baga in seama ( asta doar daca reusesc .. imposibilul ):lol:
Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 12:11 de Huggy
Daca vrei sa iti mai speli din pacate iti propun sa citesti ce a scris MissM in celelalte topicuri si sa o ajuti sa inteleaga anumite lucruri . Ca tot zici ca esti un Infector mai batran si stii cum gandeste el .
Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 12:03 de Sfatuila
Gresesti.Eu STIU ce inseamna sa fii in pielea unui pusti ca Infector si de aceea SUNT CONVINS ca nici impins de la spate, nici altfel,el nu o sa-si calce pe mandrie sa-si ceara iertare niciodata(poate pe patul de moarte eventual),e genul de om ...
Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 11:51 de Sfatuila
Nu stiu pe cine consideri tu las...Cel care se retrage din cursa in astfel de cazuri cine este: fata care a luat pastile pt ca n-a mai vrut sa infrunte viata sau baiatul care a lasat-o balta pt ca n-a mai avut chef de ea?Si ce inseamna "sa ...
Pagina 3163 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||