Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bolnav?

din 5 oct 2004 16:23 de ExoticDream

Daca n-a facut armata....nu stie!!! Poate crede ca acolo soldatii sunt "drogati" cu bromura ca sa li se testeze potenta! In cazul asta....nu inteleg de ce n-a depus cerere sa faca totusi armata!!! Cata dezinformare pana si in lumea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hel me

din 5 oct 2004 16:09 de ExoticDream

Tu chiar esti un impatimit al cafelei!!! Noi nu ne omoram cu cafeaua (poate un capuccino cu multa frisca atunci cand ne intoarcem la civilizatie) , dar daca insisti....luam termosul, dar il cari tu! Ne vedem la refugiu, la cabana sau in cort, ...

Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am?

din 5 oct 2004 15:58 de squaw

Teoria ca teoria...:D

Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am?

din 5 oct 2004 15:45 de ExoticDream

Cum stai cu 90-60-90 ca, daca esti fata, fotomodeala scrie pe tine!!! Daca nu...., pune mana si ia niste vitamine, altfel mai mult de pozitia misionarului nu cred c-o sa performezi! Acum serios....fetele prefera baietii mai slabi decat pe cei ...

Re: Re: Re: Re: hel me

din 5 oct 2004 15:29 de ExoticDream

Impatimitii muntelui sunt oameni cu calitati deosebite: vointa, tenacitate, curaj, bun simt....ei se ajuta chiar daca se vad prima oara, prietenul isi risca viata pt prieten..."Sosonarii" (=indivizii pt care "a merge pe munte" ...

Re: Re: Re: Re: hel me

din 5 oct 2004 15:27 de squaw

Taqua a inceput sa iasa cu noi,baietii(?):love:

Re: Re: Re: hel me

din 5 oct 2004 15:05 de ExoticDream

Asa cum spuneai, totul este relativ...la fel ca si parerea ta despre habitatul meu. Este preferabil sa faci parte din colectivitatea humanoida (asa ca mine) si sa faci o variatie din cand in cand intalnind exemplare din cea animala, dacat sa ...

Re: Re: Re: hel me

din 5 oct 2004 15:00 de ExoticDream

Da, am auzit, plus altele si mai si!!! La munte? Stai linistit, am fost cu fetele...trio "Do Re Mi" (sau mai corect "FMS" - nu PMS! )...uneori simti nevoia sa pui distanta intre tine si fauna citadina...cred c-o sa mergem ...

Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele...

din 5 oct 2004 14:31 de bebe

Cat de idiot poti fii! Nici o fraza nu o poti intelege. Nu mai esti Infector. Esti un Infantil Infractor.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL

din 5 oct 2004 11:33 de squaw

Care este..., Aici ai gresit-o rau(!)Iti pui singur cenusa in cap.Scrie mai putin si gandeste-te la diploma.Ai aceasta facultate:DNu stiu fff bine cum gandeste Dualis dar eu iti spun ca ne-ar ajunge diplomele o luna fara sa cumparam hartie ...

Re: Boys Only

din 5 oct 2004 11:24 de squaw

Rama n-o sa-ti mai creasca!Bancul cu pescuitul in pielea goala ti-l spun mai tarziu...asa...de consolare:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL

din 5 oct 2004 11:19 de CEL CE ESTE

Bai baiatule da tu nu ai ce face,de scri in fiecare zi pe forum,sau nu mai drept de practicant ca doctor psiholog,probabil ti-ai facut meseria prea bine,hahaha!!! Da nuu,ca nu ai mai avea bani de net,normal ca mai practici,ca in Romania nici ...

Re: Boys Only

din 5 oct 2004 11:09 de squaw

Un pescar Initiat arunca undita langa unul Expert.Vazand ca nu prinde nimic iar celalalt nu prididea sa-i scoata din carlig cere explicatii. I:Cum faci? E:Pe ce parte ai p...? I:Pe stanga E:Mut-o pe dreapta I o muta si prinde un peste.Si tot asa ...

Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti?

din 5 oct 2004 10:07 de Clau

Cum va tineti p... in chiloti (daca putati)sus, jos, stanga, dreapta ? Am citit undeva ca daca nu poti chiloti creste mai mare. E adevarat?

Re: Re: Re: Re: Sunt bolnav?

din 5 oct 2004 08:44 de lnfector

Ce face ceaiu cu bromura din om ..pardon...din bebe :D

Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele...

din 5 oct 2004 08:06 de lnfector

aluka, felicitari frate , ia uite ce bine ti-ai educat catelu Daca zici "SARI" ... nu intreaba "De ce?" ci "Cat de sus" Respectele mele ... :D

Re: Re: Pot avea copii?

din 5 oct 2004 08:03 de lnfector

Bebe, te-am vazut la televizor ma la stirile ProTV. Cica ai incercat sa tai un pui de gaina si ai taiat alt cocosel ... mare grozavie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste!

din 5 oct 2004 04:07 de dualis

"iubesc oamenii asa cum sunt" :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 oct 2004 01:57 de dualis

Daca "iel" ne-a vazut.. putem noi sa-l contrazicem ? :lol:

Re: Re: Re: Sunt bolnav?

din 4 oct 2004 21:17 de bebe

Aici chiar am vorbit serios. Asa cum sunt oameni pe care daca ii atingi si le soptesti o expresie, ei repeta cu voce tare, sunt si oameni care se excita numai cand ii atinge o femeie. Am cateva exemple concrete din armata, in acest sens.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3161 din 3732
«   1 ... 3158   3159   3160   3161   3162   3163   3164 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare