Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt bolnav? din 5 oct 2004 16:23 de ExoticDream
Daca n-a facut armata....nu stie!!! Poate crede ca acolo soldatii sunt "drogati" cu bromura ca sa li se testeze potenta! In cazul asta....nu inteleg de ce n-a depus cerere sa faca totusi armata!!! Cata dezinformare pana si in lumea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hel me din 5 oct 2004 16:09 de ExoticDream
Tu chiar esti un impatimit al cafelei!!! Noi nu ne omoram cu cafeaua (poate un capuccino cu multa frisca atunci cand ne intoarcem la civilizatie) , dar daca insisti....luam termosul, dar il cari tu! Ne vedem la refugiu, la cabana sau in cort, ...
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 15:58 de squaw
Teoria ca teoria...:D
Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 15:45 de ExoticDream
Cum stai cu 90-60-90 ca, daca esti fata, fotomodeala scrie pe tine!!! Daca nu...., pune mana si ia niste vitamine, altfel mai mult de pozitia misionarului nu cred c-o sa performezi! Acum serios....fetele prefera baietii mai slabi decat pe cei ...
Re: Re: Re: Re: hel me din 5 oct 2004 15:29 de ExoticDream
Impatimitii muntelui sunt oameni cu calitati deosebite: vointa, tenacitate, curaj, bun simt....ei se ajuta chiar daca se vad prima oara, prietenul isi risca viata pt prieten..."Sosonarii" (=indivizii pt care "a merge pe munte" ...
Re: Re: Re: Re: hel me din 5 oct 2004 15:27 de squaw
Taqua a inceput sa iasa cu noi,baietii(?):love:
Re: Re: Re: hel me din 5 oct 2004 15:05 de ExoticDream
Asa cum spuneai, totul este relativ...la fel ca si parerea ta despre habitatul meu. Este preferabil sa faci parte din colectivitatea humanoida (asa ca mine) si sa faci o variatie din cand in cand intalnind exemplare din cea animala, dacat sa ...
Re: Re: Re: hel me din 5 oct 2004 15:00 de ExoticDream
Da, am auzit, plus altele si mai si!!!
La munte? Stai linistit, am fost cu fetele...trio "Do Re Mi" (sau mai corect "FMS" - nu PMS! )...uneori simti nevoia sa pui distanta intre tine si fauna citadina...cred c-o sa mergem ...
Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 5 oct 2004 14:31 de bebe
Cat de idiot poti fii! Nici o fraza nu o poti intelege. Nu mai esti Infector. Esti un Infantil Infractor.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 5 oct 2004 11:33 de squaw
Care este...,
Aici ai gresit-o rau(!)Iti pui singur cenusa in cap.Scrie mai putin si gandeste-te la diploma.Ai aceasta facultate:DNu stiu fff bine cum gandeste Dualis dar eu iti spun ca ne-ar ajunge diplomele o luna fara sa cumparam hartie ...
Re: Boys Only din 5 oct 2004 11:24 de squaw
Rama n-o sa-ti mai creasca!Bancul cu pescuitul in pielea goala ti-l spun mai tarziu...asa...de consolare:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 5 oct 2004 11:19 de CEL CE ESTE
Bai baiatule da tu nu ai ce face,de scri in fiecare zi pe forum,sau nu mai drept de practicant ca doctor psiholog,probabil ti-ai facut meseria prea bine,hahaha!!!
Da nuu,ca nu ai mai avea bani de net,normal ca mai practici,ca in Romania nici ...
Re: Boys Only din 5 oct 2004 11:09 de squaw
Un pescar Initiat arunca undita langa unul Expert.Vazand ca nu prinde nimic iar celalalt nu prididea sa-i scoata din carlig cere explicatii.
I:Cum faci?
E:Pe ce parte ai p...?
I:Pe stanga
E:Mut-o pe dreapta
I o muta si prinde un peste.Si tot asa ...
Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti? din 5 oct 2004 10:07 de Clau
Cum va tineti p... in chiloti (daca putati)sus, jos, stanga, dreapta ? Am citit undeva ca daca nu poti chiloti creste mai mare. E adevarat?
Re: Re: Re: Re: Sunt bolnav? din 5 oct 2004 08:44 de lnfector
Ce face ceaiu cu bromura din om ..pardon...din bebe :D
Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 5 oct 2004 08:06 de lnfector
aluka, felicitari frate , ia uite ce bine ti-ai educat catelu
Daca zici "SARI" ... nu intreaba "De ce?" ci "Cat de sus"
Respectele mele ... :D
Re: Re: Pot avea copii? din 5 oct 2004 08:03 de lnfector
Bebe, te-am vazut la televizor ma la stirile ProTV.
Cica ai incercat sa tai un pui de gaina si ai taiat alt cocosel ... mare grozavie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poveste! din 5 oct 2004 04:07 de dualis
"iubesc oamenii asa cum sunt" :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 oct 2004 01:57 de dualis
Daca "iel" ne-a vazut.. putem noi sa-l contrazicem ? :lol:
Re: Re: Re: Sunt bolnav? din 4 oct 2004 21:17 de bebe
Aici chiar am vorbit serios. Asa cum sunt oameni pe care daca ii atingi si le soptesti o expresie, ei repeta cu voce tare, sunt si oameni care se excita numai cand ii atinge o femeie. Am cateva exemple concrete din armata, in acest sens.
Pagina 3161 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||