Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: HELP ME din 7 sep 2004 10:52 de ExoticDream
Poate cand esti foarte tanar si nu ai experienta, nu stii sa citesti sufletele...si gresesti atribuindu-le calitati pe care nu le au....apoi regreti pt ca poleiala dispare si ele te dezamagesc cumplit...., suferi in primul rand pt ca te-ai lasat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2004 10:31 de ExoticDream
Hai inchide calculatorul ca mamica a trecut deja sa stinga lumina si ti-a spus ca nu-ti mai da maine bani de gagici si filme XXX daca incarci nota la energia electrica de pomana! Cat pe-aci sa te prinda cu "Hustler"-ul in fatza, agenda ...
Re: cu ce sa ma rad? din 7 sep 2004 09:35 de Hellboy
Daca ai curaj incearca cu briciul, daca nu Gillette March 3 sau ceva in genul asta. De mancarimi nu vei scapa orice ai face, si priveste partea proasta: padurea se va dubla.
Re: HELP ME din 7 sep 2004 01:05 de BlackSABBAth
Ioneellleeeeee........,ia-o shi pe nevasta-ta....,lasa-tzi ma dracului oala aia odata....!Hai ca a inceput Marimar....!Ba nu....,e pe terminatelea!Statzi draq acolo ca nu merita!:D:D:D
Re: Re: De ce ma doare? din 7 sep 2004 00:59 de BlackSABBAth
De ce ai scris Stim cu majuscula?
Vorbesc serios...!Am observat nishte particularitatzi la scrisul tau shi coroborand cu exprimarea elevata pe care o foloseshti...,vreau sa vad daca mi se confirma o teorie!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 sep 2004 00:50 de BlackSABBAth
Bai Camy...,ai nishte expresii in dotare de ma tavalesc pe jos de ras citindu-le!:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 21:29 de sabba
Foarte adevarat!
"Nu-ti pune sufletul pe masa in fata neghiobilor, pentru ca se vor sterge cu el la nas, crezand ca este fata de masa!"(Marin Sorescu)
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 20:05 de dualis
"Daca cineva ar pune corpul tau la dispozitia primului venit, te-ai indigna, cu drept.
Dar cand tu singur(a) iti pui sufletul la dispozitia oricui, pt. ca de insulta lui sa se tulbure si sa-si iasa din fire, nu ti-e rusine de tine ...
Adevaruri despre dragoste! din 6 sep 2004 18:52 de sabba
7.Intotdeauna incercati pantofii celuilalt; daca doare inseamna ca si pe celalalt il doare!
8.Dragostea inseamna sa-i lasam pe cei pe care ii iubim asa cum sunt, nu sa incercam sa-i schimbam dupa propriile idealuri; altfel iubim doar propria ...
Re: Pentru femei din 6 sep 2004 18:35 de YLoveCamelia
apreciez stilul tau din perspectiva firii tale.
(multi nu vor intelege si adaugand reply uri din burta se vor da de gol in fata celora care inteleg = cat de simplu e defapt=).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 6 sep 2004 17:54 de YLoveCamelia
daca ai "vorbi discutii" in private cu un user , restul exceptandu va ar fi incontestabil cei privilegiati.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 6 sep 2004 17:41 de YLoveCamelia
Stim.
Re: Re: Re: Re: citeste asta! din 6 sep 2004 17:11 de YLoveCamelia
de ce atatea opinii , pareri , supozitii ?
sincer , nu vad ce e interesant sa dezbateti ceva ordinar..
vreau si eu sa stiu..:mellow:
Re: Prea mare din 6 sep 2004 17:11 de Infector
Frate.... mai minte omu da mai bea si apa :)
Totusi ai putea sa ti-o vinzi la IML si din banii luati sa-ti faca Dr. Lascar una mai "normala" :D
Re: Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 17:09 de Infector
Ma lasi bre?
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 17:02 de ExoticDream
Nu mai vorbi in numele tuturor baietilor, esti doar un specimen si atat. Nu toti baietii sunt nesimtiti si incapabili sa raspunda sentimentelor cu sentimente, iar cei care se joaca cu sufletele fetelor merita sa fie inselati exact cu metodele ...
Re: HELP ME din 6 sep 2004 16:58 de Infector
Smiorcaielile tale patetice ma fac sa zambesc pervers!
Toate pustoaicele astea ranjite cred ca daca se indragostesc de un baiat , tipul e si obligat sa le raspunda in acelasi mod.Ei bine, poate ca noi baietii nu avem chef sa ne indragostim de ...
Re: Re: Am auzit... din 6 sep 2004 16:54 de ExoticDream
Ia uite, mai....s-a trezit copilashul nazdravan si tot la sperma si sex oral viseaza!!! Unii nu se schimba niciodata, nici macar dupa ce o dau in bara!!! :x:x:x:x
Tu ai grija sa nu faci cancer bucal.....! :D:D:D
Re: Am auzit... din 6 sep 2004 16:50 de Infector
E o prostie, parerea mea!
Daca o sa inghiti sperma cu polonicul s-ar putea, nu cred ca a fost studiata problema in felul acesta dar la o felatie mica acolo nu cred ca patesti nimik. Doar femeile o sug de secole si nu au nimicutza!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIKI din 6 sep 2004 16:44 de The1&Only
]
Da ma da , sunt jurnalist nu ziarist ... ziarist se zicea pe timpu l' Ceasca! :D Te oftici? Si mai am si alte functii daca te intereseaza. Ce propui? Sati sa ma loghez sa vad daca mai ai ceva de comentat.Astept lista pe PM
Pagina 3199 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||