Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Pentru femei

din 6 sep 2004 15:18 de XXX

- Mama, un tip a abuzat de mine. - Cum s-a intamplat fata mea? - M-a dus in padure la Baneasa. - Cu ce te-a dus? - Cu masina. - Ce numar? - Ah, ce numar!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-am rupt-o

din 6 sep 2004 15:14 de ExoticDream

Daca tot nu puteti lega 2 cuvinte si intoxicati forumul cu aberatii, eu va propun macar sa va aranjati nick-urile in ordine, dupa scarile blocurilor din cartier (sau de pe retea) pe unde va faceti veacul: X1, X2, X3......, X400....sa nu va ...

Re: Re: Re: Re: De ce....

din 6 sep 2004 15:12 de Zaha, &

Unde dai si unde crapa.

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru barbati

din 6 sep 2004 15:07 de ExoticDream

Pleosc, zbrrrr, zbang....si s-ar mai gasi onomatopee! Acum nu fi trist daca te-am deconspirat!!! Sub nick-ul asta demn de filmele dupa care te innebunesti nu se prinde nimeni ca esti tu! Nici maman!!! Imaginea aia ramane intre noi!!! :p:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Pentru barbati

din 6 sep 2004 14:56 de XXX

Zdranggggg!;)

Re: Re: Re: Re: HELP ME

din 6 sep 2004 14:41 de ExoticDream

Iti spun eu: cel care se crede tartorul zmeilor (asta ca sa nu-l jignesc pe Dumnezeu cu o astfel de asociere) si care nu are decat o agenda plina cu citate siropoase demne de adormit fetele credule are 20 de ani si nu stie ce inseamna iubirea, nu ...

Re: Re: Re: Re: Altitudinea are influiente?

din 6 sep 2004 14:13 de Ionel

Cred ca asa-i. Nu stiu, n-am experienta, asa ca ascult de la cei care au.:D:D:D

Re: Re: HELP ME

din 6 sep 2004 14:07 de mappy

intr-adevar..nu toti suntem la fel de puternici ca si tine..oops,se pare ca nick-ul tau spune totul..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 sep 2004 13:50 de ExoticDream

Cum anume se pierde virginitatea in palma??? Eu am mai citit pe ici, pe colo, dar parca chestia asta nu suna a act sexual normal!!! In orice caz, eu ma refeream la chestia aia care se face in 2...stii tu...o EA si un EL (excludem alte variante), ...

Re: HELP ME

din 6 sep 2004 13:22 de ExoticDream

Te inteleg perfect, am trait ceva similar (atat eu, cat si 2 prietene f bune) si stiu bine cu ce monstri te lupti. Exista o categorie de oameni (si fete, si baieti) care inteleg sa iubeasca daruindu-se trup si suflet partenerului. Te deschizi in ...

Re: Re: Adevaruri despre dragoste!

din 6 sep 2004 13:18 de ExoticDream

Nu este obligatoriu sa pretuim ceva valoros doar in clipa in care ne scapa printre degete, exista multi oameni care trateaza iubirea (pe care o au) ca pe un obiect de pret si lupta pt a o pastra inainte de a se pune problema pierderii ei. Cu ...

Re: Adevaruri despre dragoste!

din 6 sep 2004 13:06 de ExoticDream

Eu cred ca lucrurile stau un pic invers: daca iubesti pe cineva si stii ca nu esti iubit, nu ai nici o sansa, dragostea nu se programeaza; daca insa iubesti si nu stii ce simte celalalt, exista intotdeauna o sansa....si, sa fim seriosi, de ce sa ...

Re: Re: Re: HELP ME

din 6 sep 2004 12:51 de broken heart

multumesc victorash k ai incercat sa ma ajuti din partea celuilalt care se intituleaza"the god" si nici macar god ca asa se spune corect probabil ca nu a iubit niciodata ,asa radeam si eu de cei care se plangeau pana m-a lovit.mi-ar fi ...

Re: Re: HELP ME

din 6 sep 2004 12:47 de simplu

singura sansa pe care o ai, unica dealtfel, este sa "act" a little In rpimul rind, trebuie sa-ti calci pe suflet, de cite ori te vezi cu el sa-i demonstrezi ca ti-e f bine si fara el, sa zimbesti, sa aibe impresia ca iti e bine, sa nu ...

Re: Re: Re: Altitudinea are influiente?

din 6 sep 2004 12:13 de ExoticDream

Si pe mine m-a tentat sa aplic corectia asta, dar mi-ai luat-o inainte!!! Acum la subiect...mi se pare putin nostim...mai mult sex la mare decat la munte? De ce ar conta altitudinea??? Cred ca mai degraba conteaza atmosfera, programul de ...

Re: Re: Re: Pentru barbati

din 6 sep 2004 11:37 de ExoticDream

Coane Fanica, acum nu te rusina daca te-a mai vazut cineva in....aia goala si taman in postura aceea caraghioasa pe litoralul insorit!!! Recunoaste ca omul a fost finutz si nu a spus ca s-a intamplat in vara asta!!! ;):p:D:lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: De ce....

din 6 sep 2004 11:30 de ExoticDream

Si ce daca? E valabil si pt Zaha.....alias Margarit!!!;)

Re: Pentru femei

din 6 sep 2004 11:27 de ExoticDream

E sublima povestea....mai sa ud vreo 3 batiste....m-am prins, asta e sexul ala la prima vedere de care facea vorbire Ionel!!! Ce mai....il vezi, animal superb, tu "statuta" de o luna, mare, valuri, fierbinteala...., el privire ...

Re: Re: Re: Re: De ce....

din 6 sep 2004 11:24 de BlackSABBAth

Edit..,aici nu a scris Infector!:D:D:D

Re: Re: Re: De ce....

din 6 sep 2004 11:15 de ExoticDream

Draga Zaha, alias Margarit, alias....ce mai vrei tu, daca lor nu li se "apleaca" sa faca sex cu o babatie (pardon, "purisanca" ! ) superversata, care sa-i invete toate smecheriile la care viseaza sarmanii in fiecare noapte, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3201 din 3732
«   1 ... 3198   3199   3200   3201   3202   3203   3204 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare