Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pentru femei din 6 sep 2004 15:18 de XXX
- Mama, un tip a abuzat de mine.
- Cum s-a intamplat fata mea?
- M-a dus in padure la Baneasa.
- Cu ce te-a dus?
- Cu masina.
- Ce numar?
- Ah, ce numar!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-am rupt-o din 6 sep 2004 15:14 de ExoticDream
Daca tot nu puteti lega 2 cuvinte si intoxicati forumul cu aberatii, eu va propun macar sa va aranjati nick-urile in ordine, dupa scarile blocurilor din cartier (sau de pe retea) pe unde va faceti veacul: X1, X2, X3......, X400....sa nu va ...
Re: Re: Re: Re: De ce.... din 6 sep 2004 15:12 de Zaha, &
Unde dai si unde crapa.
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru barbati din 6 sep 2004 15:07 de ExoticDream
Pleosc, zbrrrr, zbang....si s-ar mai gasi onomatopee! Acum nu fi trist daca te-am deconspirat!!! Sub nick-ul asta demn de filmele dupa care te innebunesti nu se prinde nimeni ca esti tu! Nici maman!!! Imaginea aia ramane intre noi!!! :p:D:lol:
Re: Re: Re: Re: Pentru barbati din 6 sep 2004 14:56 de XXX
Zdranggggg!;)
Re: Re: Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 14:41 de ExoticDream
Iti spun eu: cel care se crede tartorul zmeilor (asta ca sa nu-l jignesc pe Dumnezeu cu o astfel de asociere) si care nu are decat o agenda plina cu citate siropoase demne de adormit fetele credule are 20 de ani si nu stie ce inseamna iubirea, nu ...
Re: Re: Re: Re: Altitudinea are influiente? din 6 sep 2004 14:13 de Ionel
Cred ca asa-i. Nu stiu, n-am experienta, asa ca ascult de la cei care au.:D:D:D
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 14:07 de mappy
intr-adevar..nu toti suntem la fel de puternici ca si tine..oops,se pare ca nick-ul tau spune totul..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 sep 2004 13:50 de ExoticDream
Cum anume se pierde virginitatea in palma??? Eu am mai citit pe ici, pe colo, dar parca chestia asta nu suna a act sexual normal!!! In orice caz, eu ma refeream la chestia aia care se face in 2...stii tu...o EA si un EL (excludem alte variante), ...
Re: HELP ME din 6 sep 2004 13:22 de ExoticDream
Te inteleg perfect, am trait ceva similar (atat eu, cat si 2 prietene f bune) si stiu bine cu ce monstri te lupti. Exista o categorie de oameni (si fete, si baieti) care inteleg sa iubeasca daruindu-se trup si suflet partenerului. Te deschizi in ...
Re: Re: Adevaruri despre dragoste! din 6 sep 2004 13:18 de ExoticDream
Nu este obligatoriu sa pretuim ceva valoros doar in clipa in care ne scapa printre degete, exista multi oameni care trateaza iubirea (pe care o au) ca pe un obiect de pret si lupta pt a o pastra inainte de a se pune problema pierderii ei. Cu ...
Re: Adevaruri despre dragoste! din 6 sep 2004 13:06 de ExoticDream
Eu cred ca lucrurile stau un pic invers: daca iubesti pe cineva si stii ca nu esti iubit, nu ai nici o sansa, dragostea nu se programeaza; daca insa iubesti si nu stii ce simte celalalt, exista intotdeauna o sansa....si, sa fim seriosi, de ce sa ...
Re: Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 12:51 de broken heart
multumesc victorash k ai incercat sa ma ajuti din partea celuilalt care se intituleaza"the god" si nici macar god ca asa se spune corect probabil ca nu a iubit niciodata ,asa radeam si eu de cei care se plangeau pana m-a lovit.mi-ar fi ...
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 12:47 de simplu
singura sansa pe care o ai, unica dealtfel, este sa "act" a little
In rpimul rind, trebuie sa-ti calci pe suflet, de cite ori te vezi cu el sa-i demonstrezi ca ti-e f bine si fara el, sa zimbesti, sa aibe impresia ca iti e bine, sa nu ...
Re: Re: Re: Altitudinea are influiente? din 6 sep 2004 12:13 de ExoticDream
Si pe mine m-a tentat sa aplic corectia asta, dar mi-ai luat-o inainte!!!
Acum la subiect...mi se pare putin nostim...mai mult sex la mare decat la munte? De ce ar conta altitudinea??? Cred ca mai degraba conteaza atmosfera, programul de ...
Re: Re: Re: Pentru barbati din 6 sep 2004 11:37 de ExoticDream
Coane Fanica, acum nu te rusina daca te-a mai vazut cineva in....aia goala si taman in postura aceea caraghioasa pe litoralul insorit!!! Recunoaste ca omul a fost finutz si nu a spus ca s-a intamplat in vara asta!!!
;):p:D:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: De ce.... din 6 sep 2004 11:30 de ExoticDream
Si ce daca? E valabil si pt Zaha.....alias Margarit!!!;)
Re: Pentru femei din 6 sep 2004 11:27 de ExoticDream
E sublima povestea....mai sa ud vreo 3 batiste....m-am prins, asta e sexul ala la prima vedere de care facea vorbire Ionel!!! Ce mai....il vezi, animal superb, tu "statuta" de o luna, mare, valuri, fierbinteala...., el privire ...
Re: Re: Re: Re: De ce.... din 6 sep 2004 11:24 de BlackSABBAth
Edit..,aici nu a scris Infector!:D:D:D
Re: Re: Re: De ce.... din 6 sep 2004 11:15 de ExoticDream
Draga Zaha, alias Margarit, alias....ce mai vrei tu, daca lor nu li se "apleaca" sa faca sex cu o babatie (pardon, "purisanca" ! ) superversata, care sa-i invete toate smecheriile la care viseaza sarmanii in fiecare noapte, ...
Pagina 3201 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||