Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: NEED sEx

din 5 sep 2004 18:23 de Ionel

Pana cand gasesti o fata pe forum sau in alta parte, realizeaza-ti satisfactia cu soara celei cu ceas. Daca nu stii cine-i, spune-mi, sa-ti fac cunoastinta.

Re: Re: Re: MIKI

din 5 sep 2004 18:19 de Ionel

Mai, infector (nici nu meriti sa-ti scriu numele cu litera mare), mirosi de cum incepi sa postezi; asa ca nu te poti ascunde sub nici un nume. Chiar daca recurgi la o asemenea blasfemie de a te denumi Dumnezeu.

Re: Ma doare

din 5 sep 2004 14:50 de Mikii

Trebuie sa-i spui. O fi pentru el foarte placut, dar daca te iubeste, renunta. Pentru un barbat, placut trebuie sa fie numai atunci cand si iubita se simte bine.

Re: Altitudinea are influiente?

din 5 sep 2004 14:43 de Mikii

Are influienta. Simtamintele omenesti sunt influientate si de presiunea atmosferica.

Re: Re: Re: salut

din 5 sep 2004 14:42 de Mikii

Ai dreptate. Daca ciclul este neregulat; daca femeia nu se spala dupa actul sexual, unii spermatozoizi rezista pana la trei zile.

Re: Pentru barbati

din 5 sep 2004 14:39 de Mikii

Eu am fost in vest. Problema asta nu se pune. Daca ti se scoala, ti se scoala, nu se holbeaza nimeni la tine Se intampla rar, deoarece acolo a vedea o femeie goala e ceva normal.

Re: Sunt homo?

din 5 sep 2004 14:36 de Mikii

Cred ca esti bisexual. Trebuie sa fii foarte atent cand iti alegi sotia (daca te insori).

Re: Se poate?

din 5 sep 2004 14:32 de Mikii

Daca aveti analize complete negative si nici unul din parteneri "nu calca pe alaturi", imbolnavirea nu este posibila. In rest ...

Re: Pentru femei

din 5 sep 2004 14:30 de Mikii

Am auzit despre un caz asemanator. Nu la mare ci pe strada. S-au vazut, s-au dus la ea la camera (ea l-a chemat fara nici o vorba) au facut sex, fara vorba, apoi el a plecat.

Re: Daca exista

din 5 sep 2004 14:27 de Mikii

Acestea au efecte deosebite asupra corpului. Sunt mai rele ca drogurile, iar dac dozele se gresesc duc la moarte rapida. Iti recomand sa renunti la ele din start.

Re: Prea mare

din 5 sep 2004 14:25 de Mikii

Am auzit ca sunt femei care ar folosi una de cal. Da anunt in mass-media si o sa-ti gasesti o partenera. Chiar si numai pentru a te satisface, daca nu va fi cu dragoste.

Re: Am un neg pe penis

din 5 sep 2004 14:09 de Mikii

Un neg, daca nu te supara, deranjeaza, e benefic in actul sexual.

Re: Am dezvirginat-o

din 5 sep 2004 13:58 de Mikii

De ce nu o intrebi? Eu discut toate problemele cu partenera mea de viata. Si am facut-o de cum am inceput relatiile sexuale.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am auzit...

din 5 sep 2004 13:51 de Ionel

xxxxx are dreptate, eram aproape numai eu pe prima pagina. Ce sa fac daca ma culc ultimul si nu las subiecte la care sa nu raspund? Apoi as dori ca toti cei acceseaza forumul sa-si spuna parerea. Faptului ca la un moment dat isi spun parerea doar ...

Re: MIKI

din 5 sep 2004 13:46 de Ionel

Si eu sunt tot dintr-o asemenea zona. Cel putin eu te inteleg. Dar aici trebuie sa vorbim despre probleme sexuale. Asa ca trebuie sa abandonam subiectul.

Re: MIKI

din 5 sep 2004 13:44 de FireSoul

Nu te vom critica, dar avem o dorinta: Citeste regulamentul forumului, cel putin tu sa stii cum sa te porti pe aici, ca daca te iei dupa ceilalti utilizatori, risti sa umpli forumul cu tot felul de chestii neinteresante...

MIKI

din 5 sep 2004 13:38 de Mikii

Sunt dintr-o zona preponderent secuiasca si v-as ruga sa nu ma criticati daca fac greseli de exprimare. De asemenea, nu o sa scriu decat romaneste. Numele meu e Miki, dar mai era unu si am fost obligat sa mai adaug un "i".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am auzit...

din 5 sep 2004 13:33 de BlackSABBAth

ok!Acum hai sa discutam ,sa ne deconectam shi sa fie bine shi placut pentru totzi!Daca Ionel se simte bine sa fie THE FIRST,lasa-l in pace...,se va plictisi! ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Am auzit...

din 5 sep 2004 13:20 de Margarit

Da ai dreptate: la aproape toate postarile neinregistrate de vineri seara eu sunt autorul. Ideea mi-a fost data de xxxxx care-l critica pe Ionel ca numai numele lui este pe prima pagina a forumului (nu sunt Ionel). De asemenea, la inceput am vrut ...

Re: de ce?

din 5 sep 2004 13:10 de FireSoul

Waaaa! Cum iti poti inchipui asemenea ceva? Baieti cu sentimente? ttt, ce blasfemie! Barbatul e o masina de sex care se mai strica din cand in cand. Gandeste din penis shi simte prin C@a!#!!! Sa exterminam aceasta specie hsi sa lasam rasa umana ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3203 din 3732
«   1 ... 3200   3201   3202   3203   3204   3205   3206 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare