Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: citeste asta! din 6 sep 2004 11:02 de ExoticDream
El trebuie sa fie "altfel" decat orice om normal (asta face parte din statutul de individ "interesant" ) , nu ar vrea nici sa ramana, dar nici sa ne lase! Si pt ca plecarea, desi galagioasa, a fost cam cu coada intre picioare, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: citeste asta! din 6 sep 2004 10:54 de ExoticDream
Daca zic ca tu nu trebuie sa te prefaci....iar trimiti baietii veseli dupa mine si ma emotionez pana la lacrimi...de crocodiloaica! Dupa nick-urile sub care te ascunzi constat ca tot fan inrait al mamicii ai ramas....ca pe vremuri!!! :x:D:x
Re: HELP ME din 6 sep 2004 09:24 de THE-GOD
Ha ha ha ha ha, ma faci sa rad!Ar fi bine sa nu va mai smiorcaiti atat cand un baiat va da papucii si sa invatati si voi regulile jocului.Viata nu e roza, decat daca ti-o faci tu roza.Cand veti invata ca sentimentele pot fi controlate,ca emotiile ...
Re: Altitudinea are influiente? din 6 sep 2004 09:17 de KingRA
Ba, a scris idiotu asta gresit un cuvant, apoi v-ati luat toti dupa el si l-ati scris pocit.Sunteti dobitoci rau, sa moara Chucky!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am auzit... din 6 sep 2004 02:38 de dualis
:lol: Asa e, nu lasi nimic sa-ti scape, chiar si cand n-ai nimic de spus, gasesti tu un punct, o virgula, sau nimic :) ce sa faci, daca te culci ultimul :)
Re: Re: Pentru barbati din 6 sep 2004 02:16 de dualis
Wow, ceva normal ?! Wow !!! :lol:
Aici tot rar ti se intampla ? :lol:
Re: Re: HELP ME din 6 sep 2004 00:58 de Victoras
Eu te-ash ajuta dar in primul rand eu nu sunt fata shi in al 2lea rand eu nu shtiu multe chiestii despre astea.
Dar dupa opinea mea tipul respectiv e un mare cretin.Daca eram in locul lui eram in al 9lea cer deci sa shti k nu-i vina ta.
Cam atat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am auzit... din 6 sep 2004 00:49 de BlackSABBAth
Asha...!Shi?
Eshti infantil la faza cu:sa ishi spuna parerea totzi cei ce acceseaza forumul!Ma umfla rasul?:D:D:D
Oamenii mai au shi treaba!;)
Re: Re: Re: Re: salut din 6 sep 2004 00:42 de BlackSABBAth
Bineintzeles cu masca pe figura !:D:D:D
Re: HELP ME din 6 sep 2004 00:41 de broken heart
sa inteleg ca sb meu nu este deloc intresant? stiu.asa este.mi-e sfasiata inima va rog ajutati-ma sa o reintregesc (la loc).:(:(
HELP ME din 6 sep 2004 00:20 de BROKEN HEART
incep prin a va spune ca ma numar si eu printre cei care au avut parte de o dragoste neimpartasita..:(:(:(:.am incercat sa dau tot ce am avut din mine,i-am oferit toata dragostea si tandretea mea...dar din pacate pt mine...nu mi-a fost ...
Re: Pentru barbati din 5 sep 2004 22:36 de Victoras
O data am vazut pe plaja un copil care avea in jur de 10-11 ani
la nudishti(statea cu taicaso) shi la un moment dat i so...ridicat. Shi io am inceput sa rad ca prostu de el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 5 sep 2004 22:34 de sabba
Nu sunt fata!
Sunt baiat!:blink::blink:
Si daca ,totusi, am sa ma risc sa ma cobor, s-ar putea sa ramana fara ce are mai de pret!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-am rupt-o din 5 sep 2004 22:07 de Victoras
Scriu cu creionu...ce shti tu....
Re: Re: Re: Re: MIKI din 5 sep 2004 21:43 de SfPetru
Besi ma in mortii tai d'aici de pamantean prost!
Re: Re: INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 5 sep 2004 20:16 de xxxxx
Intentia mea nu a fost sa-l dau afara de pe forum pe Ionel, asa cum a spus cineva intr-un mesaj. Intentia mea a fost sa-mi exprim solidaritatea si admiratia pentru Infector; chiar daca sunt impotriva violentei (verbale) si a vulgaritatii, apreciez ...
Re: INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 5 sep 2004 19:46 de Ionel
Eu am citit toate subiectele deschise de vineri incoace. In unul din ele, nu mai stiu care, unul "Maegarit" a recunoscut ca el a initiat toate subiectele, ideea findu-i data de supararea lui xxxxx care spunea ca pe prima pagina apar numai ...
Re: Pentru barbati din 5 sep 2004 19:00 de Rano
Am avut experienta asta in 1990 cind eram militar in termen in capitala si am fugit noaptea din unitate cu 3 colegi la mare sa gustam libertatea...:)
Normal ca nu aveam slip! Si daca am fi avut tot la costinesti la nudisti am fi mers:::))))
Am ...
INVAZIE DE ABERATII STIL...... din 5 sep 2004 18:37 de Honesty
Dragilor, se pare ca lupul si-a schimbat parul (ca naravul...e imposibil!) si a inundat forumul cu intrebari penibile copiate din cine stie ce reviste sau site-uri idioate (am sa cercetez). In numai cateva ore am asistat la o inundatie de prostii ...
Re: din 5 sep 2004 18:28 de Cineva
Tu esti cumva fufa stiu eu cui? A uitat cumva Michiduta sa te invete cum se umbla pe forum? ! ? Ca sa te bage careva in seama ar trebui sa si postezi cateva cuvinte sau la sportul asta nu te pricepi, il preferi probabil pe cel cu ochii in tavan? ...
Pagina 3202 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||