Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Am auzit...

din 4 sep 2004 00:47 de Moly

No, nici chiar asa, ca doar parul e intre pocioarele mele nu la gura, sa-l impinga inauntru. Asta se poate intampla numai la un barbat caruia ii creste mustata si i-o impinge in gura odata cu sperma. Eu ma refeream de 3-4 ori pe saptamana de la ...

Re: Re: Am dezvirginat-o

din 4 sep 2004 00:43 de Motanul

Atunci e bine ca nu trebuie sa mai muncesc a doua oara la asa ceva.:)

Re: Am dezvirginat-o

din 4 sep 2004 00:41 de Victoras

daca ai bagat tot capul ii probabil k ai dezvirginat-o

Re: Re: Re: Pentru barbati

din 4 sep 2004 00:39 de Corundan

Da e o zicala care defineste acest ras.;)

Am dezvirginat-o

din 4 sep 2004 00:35 de Motanul

As vrea sa stiu: daca am introdus in vaginul prietenei numai varful penisului, am dezvirginato?

Re: Re: Pentru barbati

din 4 sep 2004 00:27 de xxxxx

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Sunt la serviciu inca. Norocul meu e ca seful meu e plecat, altfel ma dadeau astia afara ca nu pot sa-mi stapanesc rasul. Colegii trec prin fata biroului meu si se uita ciudat la mine si rad si ei. E o conspiratie pe care ...

Re: Se poate?

din 4 sep 2004 00:17 de Marga

Sa te murdaresti pe p...:D;)

Re: Daca exista

din 4 sep 2004 00:16 de Vili

Da sunt, dar e mai bine sa nu le cunosti. Sunt periculoase.

Re: Re: Cum vi se pare?

din 4 sep 2004 00:13 de Mironel

Nu la asta ma refeream De exemplu, in Franta nu se folosesc doua denumiri: penis si p... Si la activitatile de pregatire sexuala se numeste la fel cum o numesc pe strada. Doar daca se folosesc denumirile pentru injurii, atunci se considera vulgare.

Re: Cum vi se pare?

din 4 sep 2004 00:09 de dualis

Toate tarile au periferii, baieti (si fete :) ) de cartier si oameni care daca nu pot altfel, macar prin "cuvinte puternice" s-o faca.

Re: Pentru barbati

din 4 sep 2004 00:08 de Bering

Eu am fost. Am vazut un tanar care se uita la o tanara frumoasa care sedea cu picioarele desfacute, incat i se vedea toata frumusetea de pasarica. Deodata vad ca tanarul se lasa pe vine, cu stromologul invartosat. A apucat repede maioul si si-a ...

Altitudinea influenteaza activitatea sexuala?

din 3 sep 2004 23:43 de Bering

Vreau sa va intreb daca ati constatat ce am constatat eu. In vara aceasta am fost cu prietena mea(eu am 25 de ani, ea are 22 de ani) 2 saptamani la mare si 2 saptamani la munte. Am dat varsta ca sa vedeti ca nu suntem copii. La mare faceam sex in ...

Prea mare

din 3 sep 2004 23:14 de Barix

Pana acum am citit pe forum multi baieti se plang ca au penisul prea mic. Nu este bine, dar macar ei il pot introduce in vagin. Dar ce sa fac eu ca-l am de 25 cm lungime si n-ar fi asta cel mai rau, daca nu ar fi gros, incat sa nu-l nu intre. De ...

Re: Pentru femei

din 3 sep 2004 23:02 de Loredana

Pentru femei

din 3 sep 2004 22:59 de Valeria

Eram la mare cu o prietena (Ma despartisem de prieten de o luna). Am vazut un barbat care avea un corp frumos, nu din cale afara. Dar avea o privire patrunzatoare, parca trecea prin tine. Iti dadea fiori, dar si te excita. M-a privit indelung. Ca sa ...

Baietilor, aveti erectie pe plaja la nudisti?

din 3 sep 2004 22:44 de Margarit

Daca ati fost la plaja, la nudisti, vi s-a intamplat voua sa vi sa scoale p..., sau sa vedeti la altii asa ceva? Si ce ati facut sau ce a facut cel in cauza?

Daca exista

din 3 sep 2004 22:40 de Corundanu

Sunt curios: exista substante care sa determine o excitare puternica, astfel incat sa trebuiasca sa faci sex neaparat? Cum se manifesta?

Se poate?

din 3 sep 2004 22:33 de Gabriel

Ne-am facut de curand analize de sange inclusiv pentru SIDA. Facem sex neprotejat. Putem sa facem sex anal neprotejat? Ce efecte ar avea daca nu ne protejam?

Re: citeste asta!

din 3 sep 2004 21:46 de Alucka

Te saboteaza ashtia de la microsoft sa ti se deschida IE numai pe www.sexpert.as.ro!Te pomeneshti ca asha e!Baga-le un mail candeless!sokaim ghiotanee..,mama lor de imperialishti!:D:D:D Ce sa facem Einstein?Noi macar ne putem impaca ...

Re: Re: Re: Re: citeste asta!

din 3 sep 2004 21:44 de xxxxx

Poate ca daca mi-ar fi fost adresate mie nu mi-ar fi placut. Asa, doar ma distram. Totusi, site-ul asta avea inainte un aer mai intelectual, de elita... In spatele cortinei, jocul lui Infector era inteligent; mahalaua era pe scena pentru publicul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3207 din 3732
«   1 ... 3204   3205   3206   3207   3208   3209   3210 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare