Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Simtul Gaurii din 3 sep 2004 19:42 de Ionel
Dar eu asta am dedus din postarile tale: fetele bune sunt inselate de nemernicii de baieti. Ah ce greu e sa intelegi aceste suflete nepereche.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 19:37 de sabba
:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 3 sep 2004 19:32 de Ionel
Daca o spunea un barbat, mai mult ca sigur ca nu avea acelasi efect (pozitiv, zic eu).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 19:27 de Ionel
Nu, nu ma leg de el, ii spuneam lui Sabba ca parca i-am mai vazut numele pe forum, doar atat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 19:20 de ExoticDream
Daca te iei de Aluka, te sfatuiesc sa-ti ascuti ghearele....nu se stie niciodata ce se poate intampla! Mai ales daca pisica e neagra si noi stingem lumina!!! ;):p:D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt din 3 sep 2004 19:13 de Alinutzzza
Din mai toate posturile pe care le scrii, parca iti reversi ura asupra baietilor, considerandu-i niste misogini, niste fiinte care cauta doar sex, care vad la o fata doar un obiect futabil cu fund si tate, care ar dace orice pt o partida de sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 19:11 de Ionel
Tiganii nu sunt golanasi. Golanasi sunt la toate semintiile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 3 sep 2004 19:07 de Ionel
Nu stiu daca esti homosexual sau nu, dar eu nu sunt. (Nu-i acuz, ii "vad" ca pe oricine).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:59 de Ionel
Erau ale tineretii valuri ("lucru" cu fata).
Daca te ingrasi iti dau ceaiul ce-l ingurgitez sa nu ma ingras, ca tot nu foloseste la nimic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 18:56 de ExoticDream
Veni, vidi.....(nu stiu cum se zice in latina la chestia aia facuta la prima vedere! ) Suna cam ca a face sex cu o prostituata....nu prea inteleg cum te arunci in pat cu o fata pe care de-abia ai cunoscut-o??? Ai inteles gresit, nu era vorba de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:41 de sabba
Nu mushc, nu-mi place gustul care ramane!
Mai bine latru.....de diversiune!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:38 de ExoticDream
Bine ca m-ai avertizat....cateodata am vagi tendinte de a ma repezi la beregata vecinului, trebuie sa ma controlez mai bine ca nu-mi place camasa aia cu maneci incrucisate! Tot e bine daca cei turbati ne parasesc pana la urma!!!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:35 de Alucka
Nu ,n-a trecut testele...,dar daca nu mushca doar latra ,poate fi lasata libera!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 18:24 de ExoticDream
De acord cu tine daca definesti "lucru bun"! Sa nu-mi spui ca tiganii sunt cei mai buni afaceristi ca....nu stiu ce-ti fac!!! No offense, rromilor!B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 18:21 de sabba
Dada!
Sigur aveti o defectiune, dar nu imi dau seama unde!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 18:18 de Ionel
Ei, sa-ti spun ceva din experienta: daca pe un "golanas" il pui sa faca un lucru bun, unde se cere "sa-ti mearga mintea" cum se spune, o ia cu mult inaintea celor "cuminti".
Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:17 de sabba
Eu intotdeauna am dreptate!:wacko::wacko:
om fi forum de sex sau site de publicitate de la spitalul 9?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 18:12 de Ionel
Cred ca Sabba are dreptate. Daca ma iau dupa scris, cei care scriu cu litere mari "sunt totul" (a mai fost unul, dar a fost impuscat). Asa zic grafologii. Ce zic psihologii nu comentez.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extre din 3 sep 2004 18:05 de ExoticDream
Daca intoarce la 360k grade, joaca cu neagra sigur are consecinte fatale!!! Iar dreapta aia......ajunge virgula chinuita rau!!! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 17:53 de Ionel
Toleranta. Gradina e mare.
Pagina 3209 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||