Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 19:11 de sabba
Primul instinct cand vad o persoana care imi place?
Constant ca-mi place infatisarea si incep sa fiu mai atenta la detalii, daca situatia imi permite; daca nu, raman la constatarea ca mi-a placut si nimic mai mult!
Am tendinta de aprivi timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 2 sep 2004 17:43 de Ionel
Teoretic, da, dar cum a zis tiganu': praftica te omoara.
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 17:36 de ExoticDream
OK, Mylady, asa am sa fac!!! Oricum dupa ce m-am fript cu ciorba, suflu si in smantana, nu numai in iaurt, crede-ma! Si nu numai eu (cazul nu era chiar izolat)!:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 17:27 de sabba
Revenim la acelasi subiect dezbatut si para dezbatut: de la un caz particular nu poti generaliza!
Daca o substanta chimica reactioneaza cu apa, nu inseamna ca toate substantele reactioneaza cu apa; dar inseamna ca oricare poate reactiona!
Fa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt din 2 sep 2004 17:24 de ExoticDream
Am citit si eu despre astfel de practici la alte popoare. Dupa parerea mea, se exagereaza cu teama asta aproape maladiva de esec, ce mare lucru se poate intampla daca amandoi sunt incepatori?!? In cazul in care nu se iubesc, e firesc sa apara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumn din 2 sep 2004 17:14 de Ionel
Oh, cunoastere: numele tau este cel ce este.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 17:12 de Ionel
Aferim! Nota zece cu steluta autorului. (S-a aprins misoginismul latent din mine):lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 17:04 de ExoticDream
Am mai citit undeva asta....pe net sigur...dar probabil chiar si aici! Nu cumva ai uitat sa dai copy-paste si la varianta cealalta, de ce femeile nu pot castiga lupta cu barbatii?;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumnezeu din 2 sep 2004 17:04 de CEL CE ESTE
O,SUNTETI PREA NECUNOSCATORI,PENTRU A CUNOASTE.
DUMNEZEU ESTE UN PARADOX,ASA CA POATE SA CREEZE CEVA PE CARE SA IL POATA RIDICA SI IN ACELAS TIMP SA NU IL POATA RIDICA.
DEGEABA CITITI CARTI DACA NU CITITI CE TREBUIE SAU NU INTELEGETI CE TREBUIE ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 17:01 de ingerul tau
De ce barbatii nu pot castiga
daca pui o femeie pe un piedestal si incerci s-o protejezi de o cursa de soareci, esti un barbat sovin.
daca stai acasa si faci gospodarie, esti o panseluta/un pampalau.
daca muncesti din greu, nu ai timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 16:56 de Ionel
Nu ma refeream la atunci cand faci cunostinta, ci la primul instinct cand vezi persoana?
In ceea ce priveste nordul, atentie la acul magnetic.:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 16:52 de ExoticDream
Eu stau drept (vrei sa fac scolioza?) si sper sa judec drept: ce inseamna ca cineva vede o persoana "care-i place"? In ce sens "ii place"? Cand faci cunostinta cu cineva (nu ma refer la faptul ca treci pe langa o persoana sexy ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 2 sep 2004 16:51 de Ionel
Bine, iti respect dorinta.
Re: Re: Re: nu inteleg din 2 sep 2004 16:36 de Ionel
Am vazut, dar depinde cum le critici. Acelasi lucru spus in mod civilizat, chiar daca e cu ironie, este bine primit. Dar altfel ...
Eu ma refeream la acea persoana (nu i-am retinut numele de utilizator), care a intrat pe forum si a inceput sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 2 sep 2004 16:28 de ExoticDream
Nu vreau sa mai scriu despre problema mea, dar...daca ma provoci? Nu stiu cum as putea depasi situatia in care ma aflu in doi (shrink-ul nu-l accept), iar pe cei care si-au refacut sufletelul "repede si cu brio" ii felicit pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 16:19 de sabba
Promit sa-ti satisfac curiozitatea......in alta viata!:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 16:14 de Ionel
La noi, despre baietilor care patesc asa ceva li se spune: "Asa-ti trebuie daca ai intrat cu capul inainte in ... (gaura femeii). Ceea ce inseamna ca a intrat intr-o stare in care e orb si surd. Nu stiu despre fete cum se zice. Ratiune trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: love at first s...... din 2 sep 2004 15:55 de Ionel
Nu sunt de acord nici aici. S-au intemeiat familii dupa ce persoanele s-au conoscut ca urmare a unor certuri ad-hoc, discutii in contradictoriu etc (adica o gama larga de "altfel de discutii").
Re: Re: Re: Re: love at first s...... din 2 sep 2004 15:43 de ExoticDream
Nu ajunge sa o cunoasca f bine, dar cred ca isi da seama daca NU poate fi impreuna cu acea persoana!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 2 sep 2004 15:40 de ExoticDream
Tu esti chiar atat de sigur ca ar fi un esec??? Eu nu! Crezi ca as prefera sa "o fac" prima data cu unul experimentat doar ca sa ma protejez de un eventual rateu in compania baiatului pe cale il iubesc???
Mi-a povestit cineva dintr-o ...
Pagina 3212 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||