Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 2 sep 2004 09:09 de razvan
probabil una din cauzele "timiditati" mele este faptul ca sunt romantic.m-ar deranja relatiile de o noapte.sunt genul de om care daca iuieste trebuie sa fie iubit..:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 07:50 de xxxxx
Vorbesti din experienta sau din carti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumnezeu ?(c din 2 sep 2004 01:39 de dualis
Stie cineva de unde este acest citat ? L-am citit cu cateva luni in urma, insa nu-mi amintesc in ce carte.
Ce chestie, ateul e nascut in aceeasi zi cu mine (daca e adevarat ce si-a scris la profil ; daca nu, tot ramane o coincidenta).
Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 2 sep 2004 00:58 de vera
nu-ti mai face atatea pb,numai faptul ca te gandesti la ele si-ti influenteaza negativ parerea despre tine.nu gandi asa k nu ajungi nicaieri.increde-te-n tine si nu mai gandiu negativ.crede-ma sunt multi la varsta asta in situatia ta....se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 00:07 de Ionel
Sunt curios. Daca..., daca...?(?):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg din 1 sep 2004 23:23 de sabba
Si tu saraca de tine ar trebui sa te apuci de niste lectii de mishtouri!:D:D:D
Oare exista?
Pentru neuroni atat de putini .....cred ca nu!:D:D:D
Cu "zice" era gluma!
GLUMA!!!!!!!
Sau trebuie sa scriu de acum si pentru astia care ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg din 1 sep 2004 23:16 de blueyes
looool daca unii "zice" e bine!inseamna ca nu mai e cazul sa urmaresti virgulele, e cazul sa te apuci de ceva teme suplimentare pentru limba romana ,saraca de ea,ca tare o pocesti:D
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 1 sep 2004 21:20 de sabba
Acuma, na, stiu ca s-a cerut parerea baietilor, dar eu pe-a mea nu mai pot s-o tin!
Eu nu cred ca exista barbat, baiat, care sa se uite dupa fete in ideea de a avea pe cineva care sa-l inteleaga, cu care sa discute....bla, bla, bla!
Este tot o ...
Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 1 sep 2004 21:13 de MamaOmida
mda.. asta ca sa vezi ca nu-s singurii de pe site. Parerea mea este ca mecanismul de alegere este foarte simplu. Depinde pentru ce le alegi. Pentru ca daca o alegi sa-ti fie alaturi, sa te inteleaga, sa ai cu cine discuta.. samd..nu stiu cat de ...
Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 1 sep 2004 21:08 de razvan
nu consider timiditatea o prostie,decat in cazul meu,pt ca la mine nu isi are rostul chiar deloc..:)am 18 ani...sunt timid cand vreau sa agat o tipa care ma atrage .... cand vor ele nu am probleme...cand incerc eu ma cam pierd...si esecurile ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rolul forumulu din 1 sep 2004 20:29 de Kenvelo
Pentru ca tu de diferentiezi de restul forumistilor prin prostia de care dai dovada.Citeste si tu ce au postat ceilalti , apoi ce postezi tu si ai sa observi ca meriti o diploma de dobitoc.Scuza-ma dar chiar esti "mai special" aici pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rolul forumului din 1 sep 2004 20:27 de Ionel
Si ti-ai schimbat numele, deoarece toata lumea se lua de tine pentru laturile si mizeriile pe care le varsai pe forum. Modul de vorbire defineste caracterul omului. E valabil si pentru tine.
Daca n-ai fi infector, de ce te-ai fi referit numai la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rolul forumului din 1 sep 2004 20:21 de Kenvelo
Ar spune-o si Infector daca ar fi aici.Oricum el deja ti-a spus-o daca nu ma insel.Atunci cand ti-a dat cu flit ca esti prea prost sa discuti cu el :D:D:D
Re: Re: Re: Rolul forumului din 1 sep 2004 20:11 de Kenvelo
Ai vorbit sa nu adormi :)
Re: Simtul Gaurii din 1 sep 2004 19:37 de Ionel
Vezi, asta nu inteleg: de ce vrei sa te lauzi si in situatii cand numeni nu te cunoaste.:( Dar vezi ca unora le creste nasul si li se scurteaza p...; E invers proportional.:D:D)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginita din 1 sep 2004 19:33 de Ionel
Nu scot ghilimelele, nu vreau. Sunt "gramaticale". Pompierul trebuie sa stinga focul ce mocneste in ruinele ... (de care vorbeai).
Re: Re: Re: Acordul parintilor,conteaza? din 1 sep 2004 19:09 de Ionel
Hm!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie virtuala din 1 sep 2004 19:05 de Ionel
Ma refeream la o relatie de dragoste. Prefer o persoana cunoscuta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem! din 1 sep 2004 18:58 de Ionel
Sunt sigur. Ce sa faci cu una desenata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem! din 1 sep 2004 18:53 de sabba
Beiiiiiiii, am priceput!
Nush' daca ai observat pana acum, virgula, da' nu prea trebuie sa-mi desenezi!!!!:D:D:D
Pagina 3214 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||