Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 31 aug 2004 22:58 de Ionel
Iti dau dreptate. Este o categorie de oameni care cred ca persoana iubita ii apartine in mod absolut: cu fiinta, gandirea, sentimente, ete. si trebuie sa faca, sa umble, sa spuna numai ce e pe placul lor. Pentru acesti oameni greseala, oricat de ...
Re: Re: Cum vi se par .... din 31 aug 2004 22:34 de Ionel
Cred ca se poate inchide acest subiect. Doresc sa fac un mic comentariu.
Am deschis acest subiect manat de ceea ce am vazut la televizor, si pentru a ajuta baietii sa nu fie ridicoli in fata fetelor. Cele cateva fete si-au spus parerea, care ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 31 aug 2004 22:24 de Alinutzzza
daca imi amintesc bine, ExoticDream, tu l-ai parasit pe baiatul pe care il iubeai ENORM din cauza unui sarut...ca s-a sarutat cu o alta fata.
Am si eu o intrebare: LUI I-A PARUT RAU PENTRU CE A FACUT? A VENIT SA ITI CEARA IERTARE? TI-A ...
Re: Re: Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 22:22 de sabba
Noroc pe noi ca nu esti!
Apopo' cine te intreba pe aici ce iti place si ce nu?:x:D
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 22:19 de sabba
Bai, ce-i cu povestea asta?
O vezi, o decojesti....
Tu ar trebui sa-ti iubesti sotia si atat!
Restu' povesti si amintiri din copilarie!:x:D
Re: Re: Re: din 31 aug 2004 22:14 de Y
Dar tu cine erai: copilita? Ti-ai schimbat sexul? Eu eram si pe atunci pe forum, dar tot Y (din pacate se mai semnau doi, trei cu aceasta litera).
Re: Acordul parintilor,conteaza? din 31 aug 2004 21:50 de Alinutzzza
CE LEGATURA AU PARINTII CU RELATIA TA??????daca ar fi fost un baiat cu reputatie proasta, un fustangiu sau nush ce , as mai fi inteles, dar "E MAI MIC DE STATURA DECAT TINE"???
hai, ca o dau in teribilism de acum.
doar nu o sa ...
Re: Re: preludiu e,daca exista iubire? din 31 aug 2004 21:31 de Ionel
In sfarsit, unul care revine la subiect.:D;)
Re: Re: moare la intrare din 31 aug 2004 21:20 de Ionel
Cred ca baiatul a inteles (sau nu a primit raspunsuri care sa-l satisfaca). Reiese si din faptul ca nu a mai revenit.
Re: Re: love at first s...... din 31 aug 2004 21:18 de Alinutzzza
EXACT
dar mai bine INCERC sa uit totul.
Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 31 aug 2004 21:17 de Y ( adevarat
Te-as ruga, pe tne - cel care mi-ai furat numele: alege-ti alta litera.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2004 20:52 de Ionel
Daca tot ai ceva cu baieti: de ce minciuna e de genul feminin?
Re: Re: Re: Re: Relatie virtuala din 31 aug 2004 20:50 de Ionel
Ah reclamele astea! Au intrat si pe forum>:lol::D):(;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga din 31 aug 2004 20:25 de Ionel
Daca puneai virgule, era corect. Sti ca, in evul mediu, o virgula (mai bine zis, lipsa ei) a salvat viata unui conte?
Si eu cred ca trebuie sa fim mai ingaduitori cu unele greseli de scriere (mai putin cu cele grave, de neconceput). Vrem sa scriem ...
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 20:10 de just married
mi-a placut raspunsul tau! mersi! da, cred ca numai un barbat adevarat recunoashte o femeie adevarata :/
Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 19:49 de Ionel
Cand o vad prima data, conteaza. Apoi incep sa o decojesc. Are continut bun, "o mananc", daca nu pa, dar fara pusi.:D:D:D
Iubesc femeia care-i femeie (dar cu adevarat femeie). Preferintele se schimba.:love:(?):o
Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 19:37 de dualis
Ai uitat de asl pls :x
Re: Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 19:36 de blueyes
poate bucuroasa ...ca sunt fata:lol:
Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 19:34 de dualis
Te asigur ca daca nu era sters marele tau subiect, erai si mai putin bucuros decat acum. :)
Re: Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 19:31 de FireSoul
Daca ar fi la alegerea mea, multe subiecte as mai sterge(asta e unul dintre ele). Sunt pentru libertatea cuvantului shi anti-cenzura, dar bagarile in seama sau discutiile sterile nu-mi plac...
Oamenii ca mine nu trebuie sa ajunga presedinti...
Pagina 3217 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||