Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 1 sep 2004 18:46 de Ionel

Si o fata.:D

Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 1 sep 2004 18:39 de vera

nu treb neaparat sa fii tare indraznet ca sa fi placut...unele fete prefera genul tau,acum depinde cat de mare e timiditatea asta a ta....nu stiu eu zic sa nu-ti faci pb din cauza asta cu cat te agiti mai tare cu atat iese mai nasol....fii u ...

Re: love at first s......

din 1 sep 2004 18:13 de sabba

Eu nu mai am "gusturi" amare! M-am obisnuit sa ma insel! Si atunci ma gandesc altfel: care-i impresia care mi-o fac despre un om.....inseamna ca e exact pe dos!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie virtuala

din 1 sep 2004 18:01 de ExoticDream

Nu toata lumea umbla dupa relatii, dragoste te gaseste ea pe tine, nu invers. De ce nu accepti ideea ca pur si simplu se intampla sa descoperi o persoana compatibila cu tine chiar si la mii de km distanta si in schimb sa nu-ti afli perechea in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:58 de ExoticDream

Nu se poate, la momentul asta sunt "necuceribila" pt ca...am mai explicat de ce, pt ca esti putin....insurat, pt ca mie nu-mi place flirtul si pt ca......prima noastra intalnire (pe acest forum) mi-a demonstrat ca nu suntem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:53 de Alinutzzza

mie m-i s-a intamplat si mai rau: m-am inselat pe mine insumi. si cel mai rau, am facut si pe altcineva sa sufere. asta se intampla cand visezi cu ardoare la sufletul pereche.... visezi, visezi, ai impresia ca el e, dar dintr-o data te ...

Re: Re: Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:36 de Ionel

Si eu care vroiam sa te cuceresc? :D Nu nu-l(o) poti cunoaste. Doar daca ai calitati supranaturale si intri in cerebelul partenerului de discutii. De cate ori nu ramanem cu un gust amar (chiar cu deziluzii) ca ne-am inselat "prima oara" ...

Re: Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:31 de ExoticDream

Da, pot sa-mi dau seama daca exista vreo sansa de comunicare pe aceeasi lungime de unda, daca merita sa incercam sa fim amici sau poate mai mult in timp. Este insa posibil sa ma pacalesc daca respectivul detine atestat in arta prefacatoriei!!! ...

Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:26 de Ionel

Nu zau? Chiar poti sa-ti dai seama? Mira-m-as!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

din 1 sep 2004 17:23 de Ionel

1. Da, perele vecinului sunt mai bune decat cele din curtea ta. 2. Pierderea verginitatii de barbat e ceva de mai mica importanta pentru acesta decat pentru o fata. 3. Cum, fetele "minte"? Nuuu!:D:D:D Am cunoscut o fata (nu acum, ci ...

Re: Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 17:17 de sabba

La mine e mai nasol! Mie imi trebuie luni sa ma indragostesc si ani sa ma dezmeticesc!:wacko::D:D:D

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 1 sep 2004 16:38 de ExoticDream

"Povestea" e a mea, asa ca eu iti pot spune cum s-a intamplat. Da, el a gresit in cel putin 2 moduri: a sarutat o fata la o petrecere unde eram si eu si a facut cyber-sex cu ea dupa alte cateva conversatii "nevinovate" pe ...

Re: Relatie virtuala

din 1 sep 2004 16:00 de Alinutzzza

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 1 sep 2004 15:50 de Alinutzzza

MAI FATA, nu mai generaliza atat! nu ai vazut bine pesemne ce am scris. daca era vorba doar de un sarut eu ziceam ca merita sa il ierti, in momentul in care el ti-ar fi cerut iertare sincer. asta nu stiu acum, daca el facea cyber-sex sau ...

Re: Re: Relatie virtuala

din 1 sep 2004 15:15 de ExoticDream

Nu cred ca exista vreun om normal care sa se creada detinatorul adevarului absolut sau sa-si inchipuie ca este perfect. Cu totii gresim, unii mai mult, altii mai putin, unii mai grav, altii mai "bland"...ceea ce unul considera a fi un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie virtuala

din 1 sep 2004 15:03 de ExoticDream

Spre deosebire de multe reclame care te fac sa te intrebi ce IQ o avea cel pe care l-a chinuit talentul sa le conceapa, asta chiar are un sambure de adevar: am vrut sa spun ca daca iti doresti cu adevarat ca relatia ta online sa mearga, atunci ...

Re: Re: Acordul parintilor,conteaza?

din 1 sep 2004 14:58 de ExoticDream

Poate sunt ei cam tinerei, dar daca sunt copii buni si se iubesc de ce ar trebui ca parintii sa le faca viata amara? Daca nu exista nici un motiv serios pt care indragostitii sa nu fie impreuna (gen cine stie ce vicii sau comportament deviant al ...

Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

din 1 sep 2004 14:27 de ExoticDream

Superb....si mai ales romantic.....combinatie de bautura si sex.....este exact ce-mi doream sa citesc! Chiar ca natura omeneasca e ciudata...iti pare rau, dar nu-ti pare, n-ai vrut sa o faci cu o prostituata, dar ai mai facut-o la fel si ...

Re: Re: Rolul forumului

din 1 sep 2004 14:10 de ExoticDream

Intr-adevar, nu i se poate interzice accesul, dar daca userii ii vor ignora sistematic postarile care reprezinta atacuri la persoana si care depasesc in exprimare limitele bunului simt sunt convinsa ca nu va mai gasi nici o placere in a-si face ...

Re: Re: love at first s......

din 1 sep 2004 13:32 de ExoticDream

Ai dreptate, dupa o discutie de cateva ore iti dai seama aproximativ de IQ-ul persoanei in cauza, ii poti afla principiile dupa care se conduce si, daca nu e un actor desavarsit, ii poti ghici si sensibilitatea. In clipa aceea stii daca acel ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3215 din 3732
«   1 ... 3212   3213   3214   3215   3216   3217   3218 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare