Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea

din 1 sep 2004 12:59 de ExoticDream

Daca tot e sa respectam regulile gramaticale, atunci corect ar fi sa scoti ghilimelele! Oricum pompierul e bun "inima sa-mi stinga", nu sa mi-o aprinda, nu? :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex ga

din 1 sep 2004 12:47 de ExoticDream

Cu gramatica stam cum stam, dar ce ne facem cu morala, cu cei 6-7 ani de-acasa? Ne legam de o greseala de scriere (a propos, mai pune si tu un "i" la "sti" ala, ca tot veni vorba), iar in apartamentul de vis-a-vis un ins ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 1 sep 2004 12:17 de Nimeni

Si cam care ar fi acele "mici hopuri" pe care o gandire mai putin rigida le-ar trece cu vederea intr-o relatie? Sa ghicesc: un sarut ("nevinovat"...French se pune?), sau poate 2,3, 4,...n, o plimbare de manuta, o atingere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

din 1 sep 2004 12:02 de Alinutzzza

ASTA SE NUMESTE GANDIRE RIGIDA chiar daca ofera toata dragostea de care sunt capabili, ea nu mai are nici un folos atunci cand nu sunt in stare sa treaca peste micile hopuri intr-o relatie.................o MARE greseala......si totodata si ...

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 1 sep 2004 11:57 de Nimeni

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la "relatia" pe care tocmai am incheiat-o (el 20 de ani, eu la fel), n-as sfatui pe nimeni sa-si puna prea multe sperante in asa ceva, sansele de reusita sunt practic nule! E o varsta ...

Re: Acordul parintilor,conteaza?

din 1 sep 2004 11:48 de FireSoul

Daca va iubiti, nu cred ca e o problema. Nu parintii ar trebui sa decida cu cine sa stai. Atunci cand exista dragoste, faic orice pentru ea, chiar daca asta inseamna sa nu-i asculti pe parinti, chiar daca trebuie sa te ascunzi de ei pt a nu ...

Re: Re: Rolul forumului

din 1 sep 2004 10:28 de BlackSABBAth

Crezi...,dar nu este asha!EU SHTIU mai bine! Infector la un anume moment,independent de personalitatea lui atat de puternica,precum spui tu ca o are...,desi iar nu este asha...,nu a avut alta cale decat a tzine piept intregului forum!Ca a ...

Re: Rolul forumului

din 1 sep 2004 09:28 de Kenvelo

Imi permit sa te corectez. Ai spus : "Acum se analizeaza daca sa mai fie admis pe forum". Chestia asta este un neadevar pentru ca nimeni nu-i poate interzice sa intre aici, in cel mai rau caz i se poate da un ban pe ip dar ip-ul si-l ...

Re: Simtul Gaurii

din 1 sep 2004 04:44 de valentine

hmmm good question...cei experimentati ar trebui sa ne arate cat de experimentati este...nu zic ca nu ma pricep B) dar eu nam fost pus in situatia ta decat de vreo 4 ori si mia iesit ... restul a facut partenera treaba mai dificila...oricum daca spui ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 1 sep 2004 01:58 de dualis

Veniti in Constanta, tu si Ionel, sa va rup picioarele. Dupa aia promit ca-mi cer scuze. :):lol::lol::lol: Si va spun si ca va iubesc, parol ! :)

Re: love at first s......

din 1 sep 2004 01:32 de dualis

Pt. mine nu dureaza mai mult de cateva ore pt. a stii daca ma pot indragosti de cineva. Cred... :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg

din 1 sep 2004 01:10 de dualis

Daca intrebarile sunt adresate lui Ionel inseamna ca ai invatat si tu ceva, dar nu cred ca ai invatat. Daca 90% dintre vorbitorii de lb. romana o pocesc, nu inseamna ca se vor schimba regulile gramaticii dupa ei. Am mai scris, in cartile de ...

Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 1 sep 2004 00:05 de Ionel

Ce nu-mi place la tine ca amesteci "treburili". Ce au banii cu dragoste? Sa iubesti ca are bani (nu e iubire) e ceva mocirlos. Dar poate ai gresit si ai dorit sa arati ca are (sau ai?) bani pentru a intari spusele ca se descurca in multe ...

Re: Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 31 aug 2004 23:51 de Ionel

Cand cineva nu te faci sa te simti bine, de cele mai multe ori nu-l intrebi pe el. Si atunci cauti sa asculti mai multe pareri. Sunt raspunsuri care-ti folosesc, altele te relaxeaza sau pur si simplu iti dau curaj; sunt si din acelea care te fac sa ...

Re: love at first s......

din 31 aug 2004 23:49 de blueyes

acum trei ani eram prima care zicea ca nu exista dragoste la prima vedere!mi se parea de domeniul imaginatiei!pana cand l-am intalnit pe EL!prima intalnire si eram fascinata, nu imi venea sa cred ca mi s-a putut intampla asa ceva!si totusi asa a ...

Re: Rolul forumului

din 31 aug 2004 23:29 de sabba

In primul rand Infector a mai murit de cateva ori, dar.......a inviat! Probabil este ca pisica!:D:D In al doilea rand nu-mi pot explica cum un tip ca infector va poate "atinge" atat de mult! Oare nu intalniti genul asta de oameni si ...

Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat

din 31 aug 2004 23:25 de Ionel

Cineva spunea: femeile pe care le ai trebuie sa fie ca hainele: de lucru, de sarbatoare, pentru joaca, pentru un lucru serios etc. Daca una nu indeplineste toate conditiile, exista posibilitatea de a alege cate una de fiecare moment. Ha, ha, ...

Re: Re: preludiu e,daca exista iubire?

din 31 aug 2004 23:23 de sabba

Alinutzo, fata asta are un of, e departe de a obtine placere! In al doilea rand, nu intotdeauna iti rezolvi o problema intreband pur si simplu, pentru ca ti se poate raspunde nesincer la fel de pur si simplu!;)

Re: Re: Re: Re: Re: nu inteleg

din 31 aug 2004 23:15 de sabba

Ar fi un test destul de interesant! Sa-l pui pe fiecare moderator timp de cateva saptamani, sa-l vezi ce face?:D

Re: Re: Re: Re: nu inteleg

din 31 aug 2004 23:10 de Ionel

Ce ar mai fi forumul daca discutiile nu ar fi la dispozitiia tuturor utilizatorilor?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3216 din 3732
«   1 ... 3213   3214   3215   3216   3217   3218   3219 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare