Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 15:33 de ExoticDream
Nu eu eram fata in cauza si nici n-am sustinut ca respectiva nu poarta vreo vina, am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca si baietii pot rani extrem de dur, facand cel mai sinistru joc posibil, acela cu sentimentele cuiva. Cat despre proportia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 15:25 de Ionel
Nu-ti convine, nu? Si atunci noua de ce sa ne convina cand ii faci vinovati pe baieti de toate relele. Asta am vrut, sa-ti demonstrez ca si tu poti fi acuzata (si poate ca nu pe nedrept) de cele intamplate. Cum sa-ti dai seama? Usor, daca iubesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 15:12 de ExoticDream
Aha, acuma cine e cel care trage spuza pe turta unui anumit sex?!? Parca ti-am explicat ca era ceva cat se poate de real, nu o joaca! Dar vad ca, in conceptia ta, o fata care pune suflet in iubire este o handicapata vinovata de tot ce e rau in ...
Simtul Gaurii din 2 sep 2004 14:50 de Ionel
Stii de ce am zis ca nu suntem la subiect (si eu sunt printre aceste persoane): Se vorbea despre faptul ca nu poate sa introbage "piscota" in "gura" femeii, nu despre cum sunt baietii.
Pentru faptul ca nu avem aceleasi idei, ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie vi din 2 sep 2004 14:50 de nu_ma_loghez
Vezi ursule ca te'ai prins... ExoticDream a avut iar dreptate... Poate facem un fanclub ceva... glumeam... dar chiar imi place ca mai este si lume care gandeshte, nu numai cei ce prefera sa posteze la mishto sau cei ce chiar daca se chinuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 14:44 de Ionel
Pentru ca sa inseli pe cineva, acela trebuie sa existe. Eu consider fata vinovata (foarte) pentru naivitatea ei de a crede ca tot ce zboara se mananca. De aceea am spus la alt subiect: romantismul, visele, trebuie sa aiba un suport real, de bun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Simtul Gaurii din 2 sep 2004 14:42 de ExoticDream
Scuze pt eroare, asa se intampla daca ma bag in zone pe care nu le stapanesc (limbajul de cartier)! In rest...cred ca eram la subiect, dar daca nu-ti plac parerile mele ignora-le, nimic mai simplu! Si cand ti-am spus ca nu ne potrivim nu m-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 2 sep 2004 14:36 de Ionel
Dar nici nu te lua dupa principiile unora care cred ca tot ce visezi se poate transpune in realitate. Viata este mai cruda (rea) decat ne-o inchipuim cand suntem tineri (foarte tineri). De aceea trebuie sa invatam sa asezam romantismul (pe care-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2004 14:31 de ExoticDream
Nu iertam pe nimeni care e mincinos, fara discriminari sexuale, please, pe toti mincinosii sa-i arda Michiduta in aceeasi oala, pun si eu un vreasc dedesubt!
Intrebare de 100 de puncte: daca ai fi fata si cineva ti-ar dovedi un an de zile ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 2 sep 2004 14:18 de Ionel
Si esecurile sunt mai neplacute ca orice. Si ce daca?(?);)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baie din 2 sep 2004 12:13 de ExoticDream
Eu nu renunt la principii, desi stiu ca nu se mai poarta! Nu m-as simti bine in pielea mea daca m-as comporta asa cum zic altii ca e bine sau trendy! Tu esti un caz rarisim: nu cred ca am mai intalnit baieti care sa stea singuri mai mult de ...
Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 2 sep 2004 11:57 de ExoticDream
In nici un caz nu renunta la principiile tale! Multi (baieti) te vor considera demodat pt ca nu adori aventurile de o noapte, dar privind din prisma fetelor ai toate sansele sa gasesti o fata buna care sa aprecieze mult tocmai aceasta latura ...
Re: Re: Re: Simtul Gaurii din 2 sep 2004 11:52 de ExoticDream
Ai dreptate, chiar asa am fost "catalogata" de catre baieteii de cartier, drept o persoana anormala, frustrata, care are probabil probleme serioase din moment ce nu a "facut-o" pana acum, asa cum cere moda, adica....gura ...
Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat din 2 sep 2004 11:51 de ursu
Daca vrei sa te pui la mintea baietilor pe care ii descrii poate nu o sa iti iasa din prima , dar din a doua sigur . Invers nu se poate . Nu o sa il faci tu pe un golanas sa realizeze ce inseamna sentimente profunde de iubire . Asa ca priveste-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie virtua din 2 sep 2004 11:44 de ursu
Asa este ! Plus ca pe net poti sa vorbesti despre anumite subiecte ce apar abia tarziu intr-o proaspata relatie . Cand te vei intalni cu persoana respectiva in realitate o sa cam stii ce ii place si ce nu , asa ca sansele de reusita vor fi mult ...
Re: Re: love at first s...... din 2 sep 2004 11:36 de ursu
Te contrazic . Am avut prieteni cu care cel putin de doua ori pe saptamana ne vedeam si ne intelegeam foarte bine dar caracterul acelor oameni si felul lor de a fi l-am descoperit abia cand am fost in excursii , timp in care am stat cu ei 24/7 . ...
Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost? din 2 sep 2004 11:25 de ursu
Sunt de acord cu tine , numai ca "trebuie" acela nu prea isi are locul intr-o relatie de iubire . Exista un singur mod de a o face sa te iubeasca , anume prin comunicare , tandrete , sentimente frumoase , sa o ajuti acolo unde trebuie , ...
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 2 sep 2004 11:18 de ExoticDream
Mai rar un baiat care sa gandeasca astfel, precis unii baieti vor sari sa te contrazica! Mi-amintesc de versurile cantecului formatiei "Parlament", ceva in genul:
"Am intrebat-o unde, ce invata
Mi-a spus ca sunt un prost
Ca ...
Re: Re: Simtul Gaurii din 2 sep 2004 11:17 de ursu
Privita de catre baieteii de cartier esti o fata anormala . Fii sigura de asta . Dar din prisma unui baiat pentru care conteaza romantisnul , tandretea si iubirea o fata ca tine este un ideal , un vis frumos ce spera si el (ca si tine) ca se va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie virtuala din 2 sep 2004 10:20 de ExoticDream
Si eu tot la o relatie de dragoste ma refer. Crezi ca poti cunoaste mai bine o persoana care sta la 2 blocuri de tine doar pt ca o vezi din cand in cand si in schimb nu poti cunoaste cu adevarat un om aflat la distanta, dar cu care comunici f des ...
Pagina 3213 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||