Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 sep 2004 11:15 de ExoticDream

Ca sa nu fiu rea (desi tu esti!!! ), uite ceva intr-adevar in favoarea sexului slab: Noi, femeile: 1. Suntem sexul frumos 2. Nu avem nevoie sa purtam cravate 3. Nu ne doare nimic cand impreunam picioarele 4. Daca ne decidem sa prestam ...

Re: Ciudat!

din 3 sep 2004 10:41 de ExoticDream

Faptul ca ea era draguta foc, iar el un fel de Quasimodo (poate detinea inclusiv cocoasa, de-aia nu le avea cu caratul! ) nu e relevant, am observat ca in tarisoara noastra exista mult mai multe fete frumoase decat baieti posesori ai aceleiasi ...

Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg ba

din 3 sep 2004 10:25 de ExoticDream

Cimpanzeii de la zoo sunt sigur mult mai simpatici (si mai nevinovati) decat golanasul care mananca bomboane agricole in fata blocului si care, atunci cand treci prin dreptul lui, zambeste, fluiera smechereste si-ti arunca printre dinti o remarca ...

din 3 sep 2004 10:17 de BlackSABBAth

Ca sa nu spui ca sunt rau...,uite...,postez shi ceva in favoarea voastra...,a sexului slab(oare?) :D:D E bine sa fii barbat! 1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2.- Mecanicii nu te fac prost. 3.- Nu cari peste tot o ...

din 3 sep 2004 10:03 de BlackSABBAth

Vreo frustrare mai veche?:D:D Intradevar nu am nevoie de avocatzi...!Aici chiar ai dreptate..!Poate mai multa decat potzi realiza! Cat despre corectzia verbala pe care mi-ai aplicat-o …,da-mi voie sa rad! :D:D:D ...

Re: Re: Re: Re: Re: Simtul Gaurii

din 3 sep 2004 05:35 de dualis

O auzi sau nu (omonima expresie ?! :lol: ) ea trebuie sa aibe loc. :) "Tot ce are un inceput are si un sfarsit." :) Chiar si daca li s-ar indeplini dorinta celor care zic ca ar muri in timpul actului sexual, pana la urma tot s-ar gasi ...

din 3 sep 2004 02:12 de una

meyy exotic daca nu-mi psuneai u nu ma luminam...normal ca am inteles dar eu vroiam sa mai iau un pik de latura asta tipic masculina gen" multe femei ma vor"...dar eu nu le vreau vax! ma amuzam si eu un pic de el dar se pare ca imediat ...

Re: Re: Acordul parintilor,conteaza?

din 3 sep 2004 01:52 de Victoras

Am depistat o greshala in textul meu:"partea lor de vedere"="punctul lor de vedere" scuzatzi deranjul

Re: Acordul parintilor,conteaza?

din 3 sep 2004 01:50 de Victoras

Eu sunt de acord cu Ionel shi daca sunt alte motive intreaba-tzi parintzii. Tzine minte k in principiu parintzii ne vor binele deci...incearca sa le vezi shi partea lor de vedere. Dar in caz ca el chear e prea scund shi asta-i motivul deci cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem!

din 3 sep 2004 01:11 de Victoras

Auzi baaaii kenvelo! Daca tzi se pare "cool" ce ai zis mai inainte...n-am ce zice dak ai fi aici de fatza cu mine tzi-ash da in cap cu o bata de baseball pana itzi fac o crapatura pe unde vidul din capu tau sa absoarba ceva din ...

din 3 sep 2004 00:21 de Victoras

Mai sunt cazuri in care fata este atrasa de frumusetzea sufleteasca a tipului dar in cazul asta tipul ala sigur nu shtia ce-i aia daca o lasa pe saraca fata sa care. Probabil k ala era plin de bani caz in care fata era practic o curva. :D:D:D

Re:

din 2 sep 2004 23:43 de valentine

lol, pai cazuri cu fata sluga si baiatu print am mai vazut si eu...dar faza naspa era ca tipul era cool de tot si tipa daca nu urata da nici frumoasa (ca daca era urata nu se combina baiatu cu ea ca isi strica firma), da sa fie tipu urat si fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi se

din 2 sep 2004 22:50 de sabba

Ce viola? O bitanga? Ce-i aia? Nu de alta, dar as vrea sa stiu si eu ce violeaza BlackSABBAth , in general!:D:D:D:D

din 2 sep 2004 22:38 de ursu

Pentru multi oameni cred ca Dumnezeu este o sursa de inspiratie . De-a lungul timpului a fost utilizat pe post de bau-bau . Ceva de genul : "Nu gresi in viata asta ca undeva candva cineva o sa te judece ." Eu cred ca daca faci bine , mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi se

din 2 sep 2004 22:32 de Victoras

wow bine-ntzeles k fac laba cand vreau eu shi eu nu cred k u erai alt fel la varsta mea shi partea cu sexul nu cred k u ai fi avut mai multe sperantze? poate daca violai o bitanga sau te duceai la tarfe macar eu recunosc k eu la 14 ani am slabe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata Dumn

din 2 sep 2004 22:28 de dualis

Ar trebui sa semnezi Cel ce NU este (sau Cel ce NU va fi, in functie de traducere) avand in vedere ca abia stii sa scrii. Ninja boy. Si calmeaza-te, nu trebuie sa tipi pt. a-mi da seama ca detii material consistent pt. un psihiatru (pt. psiholog ...

Re: Re: Ciudat!

din 2 sep 2004 22:18 de sabba

Eu cred ca ea avea probleme cu neuronul ala stingher!:x:D

din 2 sep 2004 22:13 de ursu

Cine stie ce relatie o fi intre ei . Daca nu are probleme cu coloana tipul pare cam lipsit de bunul simt . Sau poate ca fata se antreneaza pentru cucerirea varfului Omu din Bucegi si de fiecare data cara dupa ea rucsacelul cu greutati . Mai stii ...

Re: Re: Re

din 2 sep 2004 19:54 de Ionel

Sunt niste versuri argheziene care spun cam asa (nu le mai stiu exact): sa pipai ca sa simt... sa urlu. Asa imi place! Cer scuze daca le-am citat gresit. :love::D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 sep 2004 19:24 de Ionel

Tu ii vezi ifatisarea la general, eu decojesc ...:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3211 din 3732
«   1 ... 3208   3209   3210   3211   3212   3213   3214 ... 3732   »

loading...