Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum arata din 3 sep 2004 17:51 de ExoticDream
S-a logat Dumnezeu insusi si nu am aflat eu? Daca da....o sa se supere cand o sa vada ca unii si l-au imaginat in tricou cu maneca lunga cu Green Day sau Exploited, cu o camasha faina deasupra, blugi largi si BKuri sau GLOBEuri in picioare.....Nu ...
Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 17:48 de sabba
Ce variante sunt astea draga?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 3 sep 2004 17:47 de Ionel
Da mi-ar placea sa ma joc numai cu... neagra.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, c din 3 sep 2004 17:37 de ExoticDream
Si daca totusi te intersectezi cu vreunul?....Crezi ca ei stiu unde le e locul? Bine ar fi!!! B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce co din 3 sep 2004 17:35 de Ionel
Nu! Fiecare la locul destinat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp d din 3 sep 2004 17:33 de ExoticDream
Sa te fereasca Dumnezeu sa ai de a face cu "personalitatea" golanasului! Atunci o sa constati ce "suflet" maret are, s-ar putea sa simti pe pielea ta (la propriu) !!! Si daca unii sunt accidente ale naturii (gene modificate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 17:32 de Ionel
Ei, acum imi placi. De ce sa mergem cu jumatati de masura.:D:D:D
Dar barza ce face atunci?:lol::ninja::p
Poate am fost putin confuz, dar nu m-am contrazis: sunt cazuri si cazuri. Nu am vrut sa scriu mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 17:27 de ExoticDream
Te contrazici cam tare, sunt confuza: tu personal ai zis ca "actul sexual, mai ales primul, se face cu mintea, gandul, inima si apoi cu...", iar pe urma spui ca unele chestii pot lipsi prima data, mai putin "instrumentul de ...
Re: Re: Ciudat! din 3 sep 2004 17:22 de sabba
Eu nu m-as fi facut ca-mi cade nimic!
Le-as fi carat si fara probleme si fara el!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem din 3 sep 2004 17:19 de ExoticDream
Mai mult neagra daca ar fi sa ne luam dupa nume! Joaca e veche....n-o stiu decat impatimitii forumului!!!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Simtul Gaurii din 3 sep 2004 17:17 de ExoticDream
Noroc ca te-am luminat (tot) eu!!! Tu chiar nu te-ai gandit ca uscaturile sunt de ambele sexe si daca n-am comentat decat in legatura cu cele masculine nu rezulta implicit ca celelalte lipsesc cu desavarsire? :D:p:lol:
Re: Re: Acordul parintilor,conteaza? din 3 sep 2004 16:51 de Ionel
Numai sa aiba cu ce suna la usa, ca in bancul cu piticul.
Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie ale din 3 sep 2004 16:48 de Ionel
Rezumi la ceva foarte simplist personalitatea unui ins, indiferent cine e. Cred ca tu faci o mare greseala, punand egalitate intre individ si persoana.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 3 sep 2004 16:03 de Ionel
Uite, aici e dilema din care nu putem iesi! Am zis.
Sa nu amestecam lucrurile. Ma refeream in general la primul act sexual. Din cele spuse sunt lucruri care pot lipsi, mai putin instrumentul de lucru.
Cand faci sex pentru prima data cu persoana ...
Re: Re: Ciudat! din 3 sep 2004 15:45 de Ionel
Eu zic sa nu judecam oamenii daca nu-i cunoastem. Cine stie ce era intre ei. Poate s-au intalnit pur si simplu, si trebuiau sa se desparta, deoarece aveau alte drumuri.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ex din 3 sep 2004 15:40 de Ionel
1. Cu Sabba vorbeam discutii. Chiar daca am spus glume si am facut uz de ironii, ne-am pastrat in limita bunului simt(cel putin asa consider eu).
2. Nu iubesti oamenii daca ii lasi sa greseasca. Eu consider ca o persoana nu mi-e prietena daca ma ...
Re: Re: Ciudat! din 3 sep 2004 12:42 de dualis
Tu cand vorbesti despre fete vorbesti despre prietenele tale, iar cand vorbesti despre baieti vorbesti despre degeneratii care isi doresc aproape, fete cat mai proaste si cat mai voluptoase.
Sunt si baieti care au alte dorinte. Am vazut si eu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima din 3 sep 2004 11:57 de ExoticDream
Si-atunci cum ramane cu procentul infim de baieti care si-au inceput viata intima cu persoana iubita?!? Unde le erau mintea, gandurile si mai ales inima baietilor care "o faceau" cu o femeie oarecare? Sa nu-mi spui ca la toti le erau ...
Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 11:44 de ExoticDream
Nu te supara pe mine, dar versurile la care te referi sunt un pic mai filosofice (fac parte dintr-un psalm arghezian), se refera la perceperea lui Dumnezeu, nu a unei femeiusti oarecare pe care o decojesti in minte si mori sa o pipai in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2004 11:22 de ExoticDream
Nici prin vis nu mi-ar trece sa ii fiu avocat, stai linistita, stiu ca nu are nevoie! Nu-ti face griji, am inteles ce-ai scris, doar ma amuzam si eu imaginandu-mi fetzele femeilor ale caror propuneri directe, la obiect, au fost ...
Pagina 3210 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||