Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 19:17 de ExoticDream
Manelistii astia arata...de MINUNE cu totii....era o emisiune la TV in care apareau mai marii "genului"....n-am stiut pe care mi l-as fi dorit ca iubit...si nu m-am gandit la grosimea portofelului, ci la aspectul fizic.....mortali, ce ...
Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 19:11 de BlackSABBAth
Inscrie-te la fanclubul "Adrian Copilul Minune" shi adreseaza-i intrebarea direct!;)
Cred ca raspunsul te va satisface pe deplin!:D:D
baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii? din 31 aug 2004 19:03 de just married
Cat de mult conteaza aspectul fizic al unei tipe?
Avetzi un standard preferat? daca da, v'atzi putea vreodata indragosti de o tipa care e exact opusul?
S-a intamplat cuiva? De ex. sa fi avut tot timpul iubite pitice si slabe, si dintr-o data sa ...
Re: Re: Re: Relatie virtuala din 31 aug 2004 18:57 de ExoticDream
Eu stiu cazuri care au functionat si functioneaza perfect, s-a dezbatut subiectul aici pe larg. Depinde de un milion de factori, e aproape imposibil de rezistat, dar....se poate!!! Daca vrei cu adevarat, poti!!!:love:
Re: Relatie virtuala din 31 aug 2004 18:41 de Ionel
Nu cred ca o s-o poti lamuri. Face parte dintre persoanele care considera ca detin adevarul absolut. Acestia, in aprecierea lor, nu gresesc niciodata. Trebuie lasati sa-si traiasca propia lor viata pe care si-o "construiesc", de altfel, ...
Re: Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 18:19 de ExoticDream
Hai sa nu intram in polemica si sa nu ne aruncam la apelative "ciudate". Este parerea ta proprie si personala ca 1/2 din posturi sunt aberatii fara legatura cu sexualitatea, tin sa-ti amintesc ca cele 2 subiecte mari care sunt permise ...
Re: Re: nu inteleg din 31 aug 2004 18:03 de blueyes
domnisoara "asta e regula" nu te supara dar esti chiar aberanta.in primul rand nu confund forum-ul cu matrimonialele ok? si in al 2 lea rand asa cum am si precizat jumatate din posturile de pe forum ar tb sterse pentru ca nu au nici o ...
Re: Re: Relatie virtuala din 31 aug 2004 17:37 de ExoticDream
Nu cred ca este o joaca, decat daca fata este de proasta calitate, un om cu capul pe umeri nu are ca hobby semanarea de speranta inutila in sufletul semenilor. Nu cred ca el se afla intr-un moment in care aflarea adevarului este esentiala. Care ...
Re: Relatie virtuala din 31 aug 2004 17:18 de ExoticDream
Faptul ca fata sufera in urma unei deceptii este un mare semn de intrebare pt sansa unei posibile relatii intre tine si ea in viitorul apropiat. In mod cert ai cunoscut-o intr-o perioada in care este deosebit de vulnerabila sufleteste, dar nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2004 16:21 de dualis
Tot timpul mi-a placut sa fiu cat mai concis, probabil de aici afinitatea pe care o am pt. Cioran. De ce sa scrii zeci de pagini pt. a ajunge la o concluzie cand poti scrie direct, in cateva cuvinte, toata esenta acelor pagini, intr-o formula ? ...
Re: www.laurentiudumitru.ro din 31 aug 2004 16:02 de nemesis
Rugam, debitati tampenii in alta parte!
Va multumim!
Re: Din lac in putz! din 31 aug 2004 15:35 de ExoticDream
Forumul asta are un anumit subiect si acela nu e unul umoristic. Sigur ca e mai interesant si mai "funny" daca sfaturile si discutiile despre Postinor sau pozitii Kamasutra se imbina cu glumele despre taranul Ionel si a lui Marie, daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2004 15:17 de ExoticDream
Pe viitor voi incerca sa ma cenzurez cand vine vorba de barbatii rai! Nu vreau sa se creada ca sunt maniaca in privinta defectelor unora sau ca generalizez! Am lucruri mai bune de facut decat sa ma gandesc non stop la barbatii rai! In plus, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2004 15:12 de ExoticDream
Ai surprins cu exactitate sensul cuvintelor mele si comparatia cu muzica vs manele e deosebit de reusita: nu am spus niciodata ca toti barbatii sunt prosti, curvari, fara sentimente, instabili, ci doar o parte din ei (mai mica sau mai mare, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2004 15:03 de ExoticDream
Ai dreptate, nu visez la o persoana perfecta (nu exista asa ceva), ci la una care sa aiba un minimum de calitati si care sa se potriveasca dpdv al personalitatii cu mine. Nu sunt o persoana cu prejudecati, nu fac decat sa comentez ceea ce vad ...
p din 31 aug 2004 14:44 de Popescu Mari
Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 31 aug 2004 14:33 de Y
Prima data la mine? Cu o prostituata, beat mort, cu inca vreo 3 prieteni, o orgie animalica. ):( . Foarte romantic, nu? Dupa ce s-a terminat tarasenia (adica vreo 3 ore) imi venea sa vomit, sa ma omor, sa-mi jupoi pielea de pe mine.Ma gandeam ...
Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 31 aug 2004 14:33 de Y
Prima data la mine? Cu o prostituata, beat mort, cu inca vreo 3 prieteni, o orgie animalica. ):( . Foarte romantic, nu? Dupa ce s-a terminat tarasenia (adica vreo 3 ore) imi venea sa vomit, sa ma omor, sa-mi jupoi pielea de pe mine.Ma gandeam ...
Re: moare la intrare din 31 aug 2004 13:45 de Gicu buricu
Cati ani avea "fata"? Daca avea peste 60 e normal sa iti moara!!!
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 31 aug 2004 13:32 de cipri
Daca "ii vine" in timpul preludiului inseamna ca nu te iubeste, daca nu....... glumeam.Pa!
Pagina 3218 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||