Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 16:17 de Ionel
Atata timp cat visam doar Feti Frumosi, dar sunt mai putine Ilene Cosanzene, toti barbatii ti se vor parea rai. Daca nu traim cu picioarele pe pamant, chiar daca mai visam din cand in cand - dar nu permanent - vom fi marginalizati. Traim in aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baie din 30 aug 2004 16:12 de Ionel
Astept, dar sa nu uiti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost din 30 aug 2004 16:10 de Ionel
Nu te supara, dar este o gandire copilareasca. Sau crezi ca i s-a tocit scula tot largind la gauri. Ce are ceea ce a facut inainte de a te cunoaste? El a fost sinceri si tu cum i-ai raspuns? Cum se numeste acest lucru? Nu-l definesc, fa-o tu. Dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 30 aug 2004 16:06 de ExoticDream
Eu ma incapatanez sa traiesc asta si am sa-ti spun daca mi-a placut sau a fost doar o iluzie!!! :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 16:05 de ExoticDream
Dupa parerea ta, care ar fi calea pe care ar trebui sa merg eu? Deocamdata nu am de gand sa renunt la toate visele mele. Si daca as judeca dupa barbatii pe care i-am cunoscut pana acum....nu 70%, ci 90% din ei sunt rai! Sfatuieste-ma cum sa fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 30 aug 2004 16:04 de Ionel
Iluzii!!! Eu iti vorbesc din cazuri cunoscute, nu din inchipuiri.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 16:00 de Ionel
Am mai scris: barbatii sunt crescuti dupa "chipul si asemanarea mamei". Nu vreau sa par misogin, dar ma obligi: cel putin 70% din femeile cunoscute pot sa le apreciez rele; din diferite puncte de vedere. Eu nu apar barbatii rai, cum nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti! din 30 aug 2004 15:59 de ExoticDream
Nu-mi pasa de statistica!!! Vreau sa se intample asa!!! Si ce daca vom da rateuri??? Mie a face dragoste nu mi se pare o competitie, ci modul cel mai intim de a te contopi cu fiinta iubita, ce conteaza ca prima data va fi scurtissima sau ca unul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 15:52 de ExoticDream
Nu ma deranjeaza ca esti direct, dimpotriva, apreciez sinceritatea chiar daca in general doare. Nu ii critic pe TOTI barbatii, dar nu pun intotdeauna cuvintele "majoritatea", "multi", "90%", in ideea ca se ...
Re: Re: Re: Pozitia care va place mai mult ?! din 30 aug 2004 15:48 de Ionel
Imi cer scuze, dar am fost inteles gresit. Eu am vrut ca cel (cei) interesati sa citeasca si ce au spus altii - care nu mai sunt cam de mult pe forum -, nicidecum sa nu se mai discute despre subiect. Chiar eu am ridicat acesta problema pe care o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 15:40 de Ionel
Nu sunt de acord cu tine. Poate te autocritici, dar pe barbati ii acuzi pur si simplu, global, de toate relele ce li se intampla femeilor. Cel putin asa reiese din majoritatea postarilor pe care le-ai facut. Ssta se numeste frustrare. Scuza-ma ca ...
Re: Re: Prima data pt baieti! din 30 aug 2004 15:36 de Ionel
Eu cred ca sunt mai multi baieti virgini decat se crede (si o spun), chiar la vartste mai mari de 18 ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 15:32 de ExoticDream
Ai dreptate in prima fraza, dar te inseli in cea de a doua: stiu ca toti avem calitati si defecte (iar cu defectele mele sunt cel mai aspru critic, desi poate nu par), apreciez oamenii deosebiti chiar daca nu sunt conform idealului meu, ii ...
Re: Cum sa nu intervina rutina din 30 aug 2004 15:25 de FireSoul
Sa nu uitam ca AMBII parteneri sunt datori sa "munceasca" pentru armonia in cuplu. A da vina pe celalalt sau a alsa greul pe partener e semn ca ceva nu e OK.
So, nu doar fetele sunt datoare sa fie "jucause"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca din 30 aug 2004 15:25 de ExoticDream
Mi-am amintit o faza petrecuta acum vreo 2 saptamani: am cunoscut un baiat (25 de ani, absolvent al celei mai bune facultati tehnice din tara noastra), am stat de vorba destul d emult, m-a invitat la cina in seara aia, mi s-a parut un pic grabita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 15:22 de CEL CE ESTE
OO,ESTI O FATA PERICULOASA,ITI PLACE SA FURI SUFLETELE BAIETILOR!!!:D:D:D
DAR SA STI CA SE PLATESTE SI ASTA...SI DE OBICEI SE PLATESTE CU ACEIASI MONEDA!!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: O iubire mare se "uita" greu.... din 30 aug 2004 15:15 de CEL CE ESTE
NU ESTE VORBA DE UITARE,CI DE COMPORTAMENT.
MI-AM BANDAJAT SI EU SUFLETUL SI NU M-AM COMPORTAT INADEGVAT.
UN COMPORTAMENT MAI RECE DA,DAR DE LA COMPORTAMENTUL RECE LA INDIFERENTA FATA DE CEL CE ESTE ALATURI DE TINE SENTIMENTAL SI SPIRITUAL ...
Re: Prima data pt baieti! din 30 aug 2004 14:49 de ExoticDream
Imi cer scuze daca intrebarea a fost prea intima....multumesc celor care au avut bunavointa sa-mi raspunda....nu am vrut sa lezez intimitatea nimanui, ci sa inteleg mai bine psihicul baietilor tocmai pt ca la momentul respectiv sa-l pot face pe ...
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 30 aug 2004 14:47 de FireSoul
Eu l-am cunosacut pe prietenul meu cand aveam am2 16 ani. Au trecut 3 ani de atunci, inca suntem impreuna shi ne iubim mai mu;lt ca oricand. Nu e nici unul dintre noi gelos, nici unul nu manifesta neincredere in proportii alarmante shi suntem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2004 14:43 de ExoticDream
Sigur ca exista si barbati care se sinucid din dragoste...desi a-ti lua viata e un gest discutabil...nu e locul aici..., sigur ca mai exista si barbati care plang....care au remuscari, regrete...., care isi framanta mintea sapatamani si luni de ...
Pagina 3221 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||