Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 29 aug 2004 04:57 de vera

19-20 de ani -o parte superba a vietii,traiesti totul la maxim,dupa mine este varsta cand iubesti nebuneste orbeste....pentru unii care se indrag pt 1 oara la aceasta varsta este ceva extraordinar iubesc f patimas....lucru de care isi vor ...

Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 29 aug 2004 01:19 de Petronela

Cred ca, in mintea ta, trebuie sa inceapa si sa se si sfarseasca o data cu intrebarea. Sau, ca sa continui cum ai inceput tu, gandeste-te la cum ar fi daca ai incepe o alta poveste de la capat si ar avea happy-ending? Ai fi obisnuit cu atata ...

Re: poate ma ajuta un om oarecare, cah doctorii...

din 29 aug 2004 00:39 de mikaela

sa stii ca nu intotdeauna medicamentele functioneaza sa zic asa ,crede-ma a mpatit-o pe pielea mea .intr-adevar nici medicii nu sunt prea interesati ,iti recomand sa faci spalaturi cu ceai de galbenele.fa si o infuzie de 2 minute , continua pana la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2004 23:09 de Ionel

Solutii sunt, trebuie cautate.

Re:

din 28 aug 2004 23:05 de Ionel

Moduri sunt mai multe. Nu exista sabloane. Exista posibilitatea ca ea sa doseasca (sa aiba dorinta de a face sex) dar sa nu vrea. Nu este inca pregatita. Daca e pregatita vei vedea ca poti merge pana la capat. Daca ai fi fost inregistrat ti-as fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2004 21:12 de xxxxx

Intotdeauna am avut intentia sa nu ranesc, dar nu mi-a iesit niciodata ;) Despartirea de primul prieten a durat 1 an (ma ameninta ca se sinucide). Al doilea prieten a fost mai insistent (2 ani)... Initial zicea si el ca se sinucide, apoi ma ...

O iubire mare se "uita" greu....

din 28 aug 2004 19:12 de Nimeni

Degeaba exista cineva acolo sus care te iubeste atata timp cat in inima ta inca mai traieste o alta iubire asa rea, nefericita, nedreapta cum o fi, un timp te vei purta rece cu oricine incearca sa se apropie de tine si mai ales cu cineva care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

din 28 aug 2004 17:21 de CEL CE ESTE

POTI SA CAUTI SI FARA SA RANASTI.PROBABIL DUPA CUM SPUI,EU NU CRED CA AI RANIT PE NIMENI. DAR DACA SI-AU DESCOPERIT SUFLETUL SI TU AI CALCAT PE EL CU NEPASARE,ATUNCI ESTE O MARE NEDREPTATE. SI NU UITATI CA TOTUL,TOTUL SE PLATESTE,DACA NU ...

Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 15:50 de sabba

Ei, bine! Uite ca te laud eu...... Laud, laud, laud:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 15:20 de Ionel

Daca nu ma lauda nimeni!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

din 28 aug 2004 14:29 de ursu

Din contra , cu asemenea "teorii" despre baieti ... oricat de mult partenerul ei ar incerca sa ii arate dragoatea , atat prin fapte cat si prin vorbe ea nu ar constientiza lucrul acesta , ca este cineva acolo ce o iubeste . Parerea mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 10:21 de sabba

Normal, daca nici noi n-am avea o parere buna despre noi, atunci cine sa mai aiba?:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

din 28 aug 2004 08:08 de xxxxx

Eu am parasit de cateva ori in viata persoane cu care am considerat ca nu am nici o sansa sa fiu fericita. Cat de nedreapta am fost? Poate au avut si ei vina lor ca nu s-au lasat descoperiti mai repede... sau vina mea ca n-am vazut mai adanc. M-am ...

Re:

din 28 aug 2004 07:49 de xxxxx

Si mie mi-a placut povestea!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

din 28 aug 2004 00:39 de Ionel

Da, dar astea sunt mai rare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 00:34 de Ionel

Nu vrea sa vina (E foarte pudica). Zice ca in acest timp mai bine-mi face ceva de mancare bun ca sa prind puteri dupa ce ma epuizez in munca mea de a o face fericita. Da pot sa fiu subiectiv. N-am spus ca o fac fericita, ci ca lupt in acest sens. ...

Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 28 aug 2004 00:27 de sabba

Ai un fix cu BMW-urile? E a doua oara cand dau de marca asta in posturile tale!:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 00:24 de sabba

Acum trebuie s-o aduci si pe sotia ta pe forum s-o intreb daca lupta asta a ta pentru satisfactia ei are si roade!:D:D:D:D Ca tu poti fi si subiectiv....deci nu ma pot baza pe o parere unilaterala!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: sex games

din 28 aug 2004 00:20 de Ionel

Uite, chiar iti spun cate una de fiecare. Dar sunt doar fantezii. Cu o colega: sex oral cand discut cu cineva, (sub birou), sex intr-un loc intunecos pe langa care se perinda colegi de serviciu. Cu colegul, cand eram la camin, masturbare in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

din 28 aug 2004 00:13 de sabba

Iar n-ar trebui sa generalizam, ca nu e cazul! Acum, nu tot uratul e destept si tot frumosul e prost! Stiu un caz rarisim: urata, proasta rau si aroganta......asa ca....tiparul nostru....daca ar fi sa-l facem s-ar duce naibii!:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3224 din 3732
«   1 ... 3221   3222   3223   3224   3225   3226   3227 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare