Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 29 aug 2004 04:57 de vera
19-20 de ani -o parte superba a vietii,traiesti totul la maxim,dupa mine este varsta cand iubesti nebuneste orbeste....pentru unii care se indrag pt 1 oara la aceasta varsta este ceva extraordinar iubesc f patimas....lucru de care isi vor ...
Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 29 aug 2004 01:19 de Petronela
Cred ca, in mintea ta, trebuie sa inceapa si sa se si sfarseasca o data cu intrebarea. Sau, ca sa continui cum ai inceput tu, gandeste-te la cum ar fi daca ai incepe o alta poveste de la capat si ar avea happy-ending? Ai fi obisnuit cu atata ...
Re: poate ma ajuta un om oarecare, cah doctorii... din 29 aug 2004 00:39 de mikaela
sa stii ca nu intotdeauna medicamentele functioneaza sa zic asa ,crede-ma a mpatit-o pe pielea mea .intr-adevar nici medicii nu sunt prea interesati ,iti recomand sa faci spalaturi cu ceai de galbenele.fa si o infuzie de 2 minute , continua pana la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 23:09 de Ionel
Solutii sunt, trebuie cautate.
Re: din 28 aug 2004 23:05 de Ionel
Moduri sunt mai multe. Nu exista sabloane. Exista posibilitatea ca ea sa doseasca (sa aiba dorinta de a face sex) dar sa nu vrea. Nu este inca pregatita. Daca e pregatita vei vedea ca poti merge pana la capat.
Daca ai fi fost inregistrat ti-as fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2004 21:12 de xxxxx
Intotdeauna am avut intentia sa nu ranesc, dar nu mi-a iesit niciodata ;)
Despartirea de primul prieten a durat 1 an (ma ameninta ca se sinucide). Al doilea prieten a fost mai insistent (2 ani)... Initial zicea si el ca se sinucide, apoi ma ...
O iubire mare se "uita" greu.... din 28 aug 2004 19:12 de Nimeni
Degeaba exista cineva acolo sus care te iubeste atata timp cat in inima ta inca mai traieste o alta iubire asa rea, nefericita, nedreapta cum o fi, un timp te vei purta rece cu oricine incearca sa se apropie de tine si mai ales cu cineva care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa din 28 aug 2004 17:21 de CEL CE ESTE
POTI SA CAUTI SI FARA SA RANASTI.PROBABIL DUPA CUM SPUI,EU NU CRED CA AI RANIT PE NIMENI.
DAR DACA SI-AU DESCOPERIT SUFLETUL SI TU AI CALCAT PE EL CU NEPASARE,ATUNCI ESTE O MARE NEDREPTATE.
SI NU UITATI CA TOTUL,TOTUL SE PLATESTE,DACA NU ...
Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 15:50 de sabba
Ei, bine!
Uite ca te laud eu......
Laud, laud, laud:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 15:20 de Ionel
Daca nu ma lauda nimeni!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa din 28 aug 2004 14:29 de ursu
Din contra , cu asemenea "teorii" despre baieti ... oricat de mult partenerul ei ar incerca sa ii arate dragoatea , atat prin fapte cat si prin vorbe ea nu ar constientiza lucrul acesta , ca este cineva acolo ce o iubeste . Parerea mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 10:21 de sabba
Normal, daca nici noi n-am avea o parere buna despre noi, atunci cine sa mai aiba?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa din 28 aug 2004 08:08 de xxxxx
Eu am parasit de cateva ori in viata persoane cu care am considerat ca nu am nici o sansa sa fiu fericita. Cat de nedreapta am fost? Poate au avut si ei vina lor ca nu s-au lasat descoperiti mai repede... sau vina mea ca n-am vazut mai adanc.
M-am ...
Re: din 28 aug 2004 07:49 de xxxxx
Si mie mi-a placut povestea!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 28 aug 2004 00:39 de Ionel
Da, dar astea sunt mai rare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:34 de Ionel
Nu vrea sa vina (E foarte pudica). Zice ca in acest timp mai bine-mi face ceva de mancare bun ca sa prind puteri dupa ce ma epuizez in munca mea de a o face fericita.
Da pot sa fiu subiectiv. N-am spus ca o fac fericita, ci ca lupt in acest sens. ...
Re: Re: Re: Conteaza imaginea din 28 aug 2004 00:27 de sabba
Ai un fix cu BMW-urile?
E a doua oara cand dau de marca asta in posturile tale!:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:24 de sabba
Acum trebuie s-o aduci si pe sotia ta pe forum s-o intreb daca lupta asta a ta pentru satisfactia ei are si roade!:D:D:D:D
Ca tu poti fi si subiectiv....deci nu ma pot baza pe o parere unilaterala!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: sex games din 28 aug 2004 00:20 de Ionel
Uite, chiar iti spun cate una de fiecare. Dar sunt doar fantezii.
Cu o colega: sex oral cand discut cu cineva, (sub birou), sex intr-un loc intunecos pe langa care se perinda colegi de serviciu.
Cu colegul, cand eram la camin, masturbare in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri din 28 aug 2004 00:13 de sabba
Iar n-ar trebui sa generalizam, ca nu e cazul!
Acum, nu tot uratul e destept si tot frumosul e prost!
Stiu un caz rarisim: urata, proasta rau si aroganta......asa ca....tiparul nostru....daca ar fi sa-l facem s-ar duce naibii!:D:D
Pagina 3224 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||