Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum sa nu intervina rutina

din 27 aug 2004 17:31 de sabba

Iar esti cu porumbelul pacii in brate?:wacko: Daca ar fi toata lumea ca tine m-as plictisi!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iub

din 27 aug 2004 17:27 de CEL CE ESTE

Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de ...

Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

din 27 aug 2004 17:09 de ExoticDream

Exact din punct de vedere al incepatorului vreau sa stiu si eu. Nu ma supar daca cineva considera acel moment prea intim pt a fi dezvaluit. Daca insa cineva doreste sa-si impartaseasca niste trairi, sunt bucuroasa sa invat cate ceva....Daca ati ...

Re: Re: Virginitatea m

din 27 aug 2004 17:06 de sabba

Te-as ajuta cu placere, insa Ionel are dreptate! Este clar ca ai avut o deceptie, din care ai ramas cu sechele! Probabil toate am trecut prin asa ceva! Ideea este sa iei ce-i bun de la viata si sa mergi mai departe! Pana la urma nimeni nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

din 27 aug 2004 17:00 de ExoticDream

Pana acum n-am sufocat pe nimeni si nici n-am s-o fac, fiecare are dreptul la spatiul sau vital.... si daca iubesti si nu esti iubit la fel, lupti pana la un punct, apoi renunti....asta am facut si eu. Dragostea nu e chiar oarba, mai e loc si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat

din 27 aug 2004 16:57 de Ionel

Ha, ha, ha! Tot de barbati te legi. (!)(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

din 27 aug 2004 16:53 de Ionel

Nu te supara, dar tot ce spun si vreau sa fiu cat mai echilibrat, le "traduci" impotriva barbatilor. Nu e bine. Cine te forteaza sa sufoci cu iubirea ta pe un om care nu te iubeste. (O sa zici ca dragostea e oarba. Eu zic: pana la un ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 27 aug 2004 16:49 de CEL CE ESTE

OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!! IMATURITATEA ESTE NECUNOASTEREA. IMATURII SE JOACA CU IMATURII!! OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!! :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea m

din 27 aug 2004 16:49 de ExoticDream

Daca ar fi asa, ar geme cabinetele psihiatrilor de barbati dornici sa....previna....sau nu numai?!? Glumesc..... sunt in minoritate pe aici! HELP!!!! :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei

din 27 aug 2004 16:44 de ExoticDream

Vibram pe acelasi lambda, ne potriveam, doar ca el isi va da seama de asta un pic mai tarziu, dupa ce se va delecta din anumite delicii la care viseaza de mult timp, dupa ce va intelege ca nimeni nu-l va iubi asa cum l-am iubit eu! Va fi, din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea mascu

din 27 aug 2004 16:42 de Ionel

Ba chiar ai ceva cu ei. A afirma ca numai barbatii poarta vina destramarii unor relatii, ca numai ei mint, inseala, parasesc este ceva ... (intelege ce vrei, nu vreau sa pronunt, din respect pentru tine). Nu uita dictonul unui ilustru: ...

din 27 aug 2004 16:32 de Ionel

N-ati vibrat la aceiasi lungime de unda, adica nu va potriveati. Uneori o iubire unilaterala foarte puternica este sufocanta pentru partener, indiferent de sex. Dar si o fata poate fi influientata de ideile mamei.(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 27 aug 2004 16:27 de ExoticDream

Nimeni nu e de piatra! Daca m-as lua dupa ce spui, ar trebui sa fac si eu ca o tipa care, inselata fiind de iubitul ei, s-a suparat rau de tot pe sexul tare si si-a facut un scop din a se razbuna pe ei cu armele lor, amagindu-i, facandu-i s-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

din 27 aug 2004 16:25 de ExoticDream

Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 27 aug 2004 16:22 de ursu

A treia varianta nu o inteleg . Ceea ce imi zici tu este ca eu sa stau si sa asist cum biata fata sufera . Eu am zis altceva . Nu pretind o relatie la momentul asta , dar macar sa ma lase sa o ajut . In timpul asta are si ocazia sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spun

din 27 aug 2004 16:18 de Ionel

Nu-i mai raspund, desi el tebuia sa renunte primul, ca m-a atcat fara nici un motiv. In caz ca ma mai jigneste, il dau in judecata la Tribunalul international. Hi, hi, hi!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 27 aug 2004 16:17 de ExoticDream

Nu am nimic cu baietii!!! Toti sunt niste ingeri pogorati din cer......cu Kamasutra sub aripioara si vrajeala in gurita!!! Sunt teribil de stabili, o saptamana intr-un loc, o saptamana in altul, si tot asa pt ca dupa 25-26 de ani sa se ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 27 aug 2004 16:17 de CEL CE ESTE

EE,URSULE LA TINE E BINE,DA CE ZICI SA NICI NU VORBEASCA CU TINE SI ZICE CA "nu are timp" DIN ACEIASI PROBLEMA(sau poate ca....) PE CARE O EXPUI SI TU??!! E BINE LA TINE!! NICI NU MA CUNOASTE SI TOT CE II CER ESTE SA VORBEASCA CU ...

Re: Re: Cum sa nu intervina rutina

din 27 aug 2004 16:12 de Ionel

Sunt de acord cu tine. Din pacate s-au scos gazetele de strada (acele aviziere de propaganda). Acolo ar fi fost bine sa-si afiseze pozele fetele care doreau. Sa vezi atunci cata iubire. In ceea ce priveste formele de a face sex, eu zic sa nu le ...

din 27 aug 2004 16:11 de ExoticDream

Depinde care "lume": daca e vorba de bastanii din cartier, merge si o frumusete proasta, chiar da fff bine la un asemenea anturaj!!!:D:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3226 din 3732
«   1 ... 3223   3224   3225   3226   3227   3228   3229 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare