Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina

din 26 aug 2004 19:19 de Ionel

Tu ai dat un exemplu magnific. (O spun foarte serios).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sin

din 26 aug 2004 19:16 de Ionel

Le stiu si pe acelea. Pe incercate si demonstrate.

Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sint pr

din 26 aug 2004 19:12 de sabba

Asta daca nu vrei sa demonstrazi ca stii si alte "limbi"!:D:D

Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina

din 26 aug 2004 19:11 de ursu

Sa stii ca si reciporca e valabila . Nu stiu de unde ai scos ideea ca toti baietii nu pun accent pe sentimente . Daca in fata scarii unui bloc trei pusti se amuza de prostia lor cu un Hustler in fata nu inseamna ca nu este cineva la etaju 3 care ...

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 18:59 de ursu

Sa reziste 1-2 ani acolo ? Relatie de iubire ? Poate altii gandesc altfel , dar eu daca ma indragostesc de o fata nici macar prin gand nu imi trece ideea ca o sa ma despart vreodata de ea . Deci nu cred ca este o relatie de iubire cea al carei ...

Re: Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 18:37 de xxxxx

Da, o sa plec!

Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 18:36 de Ionel

Nu este obligatoriu sa stai pe el. Aici oamenii asteapta niste raspunsuri la intrebari (e si scopul forumului), chiar daca unele sunt puerile, decat jigniri, epitete, cuvinte urate ce nu se gasesc nici intr-un dictionar.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 26 aug 2004 18:31 de xxxxx

Ma aplic! Eu am spus ca trebuie sa existe afinitate toate planurile. Inteligenta este unul dintre ele, unul important. Dar mai cred ca baietii au un simt estetic foarte rafinat; e normal sa fie sensibili la frumusetile naturii :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 26 aug 2004 18:22 de Ionel

Domnisoara, nu fi atat de sigura. S-ar putea sa ai surprize daca te aplici spre o cunoastere mai profunda a fenomenului. Nu trebuie sa tragem concluzii din varful biciului. Daca prefer o fata urata si desteapta, iti spun un lucru: decat o viata ...

Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sint prea &

din 26 aug 2004 18:12 de Ionel

Pai daca e Turnul Babel, si se vorbeste in toate limbile (inclusiv cele folosite la sex), Turnul Babel sa fie. O regula a bunului simt spune ca intr-o discutie se foloseste limba pe care o conosc toti participantii.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din lac in putz!

din 26 aug 2004 18:04 de Ionel

Ai dreptate. Nu sunt impotriva ironiei de bun gust, daca se rade de mine "pe bune" (sa fiu in ton cu ...), poate am adresat si eu o injuratura unuia care m-a jignit, dar a face toate astea de prost gust, cand nu se preteaza, a adresa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

din 26 aug 2004 17:38 de xxxxx

Deci tu preferi o fata urata si desteapta? Am zis ca la varsta respectiva (18-20 de ani) baietii prefera senzualitatea inaintea inteligentei .

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 17:35 de sabba

Sansele unei astfel de relatii sunt foarte mari! Desi personalitatile la varsta aia nu sunt inca formate, se vor forma impreuna, se vor schimba imreuna! Toti ne schimbam in fiecare zi si ajungem sa ne transformam in niste testoase cu niste ...

Re: Re: Re: prietena mea...

din 26 aug 2004 17:34 de Ionel

Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu cititi-le ...

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 17:31 de xxxxx

Identitatea unui user e deja cunoscuta din profilul utilizatorului, daca utilizatorul a vrut sa o dezvaluie. In rest, a fost o gluma care poate a atins (sau nu) puncte vulnerabile ale persoanei in cauza ...sau ale altor persoane care nu erau in ...

Re: Re: iubire

din 26 aug 2004 17:30 de Ionel

Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu cititi-le ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 26 aug 2004 17:28 de Ionel

Sunt de acord, dar aceasta nu este vazuta de colege de la distanta. Cred ca sunt putini barbatii carora nu le pasa si de inteligenta fetei, doar daca este o aventura de o zi, doar pentru sex.

Re: Re: Problema ciudata rau

din 26 aug 2004 17:11 de sabba

Si la ce te gandesti tu cand incepi sa faci sex cu partenerul tau? Sunt curioasa?:blink:

Re: Re: Re: refuzul partenerului...o problema ...

din 26 aug 2004 17:02 de sabba

Iti spun eu: au inceput sa fie melancolici, acum ca tot vine toamna.....frunzele cad....:D:D:D

Re: totusi

din 26 aug 2004 16:52 de Ionel

Eu zic sa ne trimiti si o poza cu penisul pentru a constata si a delibera asupra oportunitatii unei interventii si ce metoda sa aplici. Pana atunci cumpara o husa (netransparenta) pentru obiect, pentru ca sa nu-ti fie vazuta de femeia cu care faci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3229 din 3732
«   1 ... 3226   3227   3228   3229   3230   3231   3232 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare