Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 26 aug 2004 19:19 de Ionel
Tu ai dat un exemplu magnific. (O spun foarte serios).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sin din 26 aug 2004 19:16 de Ionel
Le stiu si pe acelea. Pe incercate si demonstrate.
Re: Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sint pr din 26 aug 2004 19:12 de sabba
Asta daca nu vrei sa demonstrazi ca stii si alte "limbi"!:D:D
Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 26 aug 2004 19:11 de ursu
Sa stii ca si reciporca e valabila . Nu stiu de unde ai scos ideea ca toti baietii nu pun accent pe sentimente . Daca in fata scarii unui bloc trei pusti se amuza de prostia lor cu un Hustler in fata nu inseamna ca nu este cineva la etaju 3 care ...
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 18:59 de ursu
Sa reziste 1-2 ani acolo ? Relatie de iubire ? Poate altii gandesc altfel , dar eu daca ma indragostesc de o fata nici macar prin gand nu imi trece ideea ca o sa ma despart vreodata de ea . Deci nu cred ca este o relatie de iubire cea al carei ...
Re: Re: Re: Din lac in putz! din 26 aug 2004 18:37 de xxxxx
Da, o sa plec!
Re: Re: Din lac in putz! din 26 aug 2004 18:36 de Ionel
Nu este obligatoriu sa stai pe el. Aici oamenii asteapta niste raspunsuri la intrebari (e si scopul forumului), chiar daca unele sunt puerile, decat jigniri, epitete, cuvinte urate ce nu se gasesc nici intr-un dictionar.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1 din 26 aug 2004 18:31 de xxxxx
Ma aplic!
Eu am spus ca trebuie sa existe afinitate toate planurile. Inteligenta este unul dintre ele, unul important. Dar mai cred ca baietii au un simt estetic foarte rafinat; e normal sa fie sensibili la frumusetile naturii :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 din 26 aug 2004 18:22 de Ionel
Domnisoara, nu fi atat de sigura. S-ar putea sa ai surprize daca te aplici spre o cunoastere mai profunda a fenomenului. Nu trebuie sa tragem concluzii din varful biciului. Daca prefer o fata urata si desteapta, iti spun un lucru: decat o viata ...
Re: Re: Re: Re: prietenul imi spune ca sint prea & din 26 aug 2004 18:12 de Ionel
Pai daca e Turnul Babel, si se vorbeste in toate limbile (inclusiv cele folosite la sex), Turnul Babel sa fie.
O regula a bunului simt spune ca intr-o discutie se foloseste limba pe care o conosc toti participantii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Din lac in putz! din 26 aug 2004 18:04 de Ionel
Ai dreptate. Nu sunt impotriva ironiei de bun gust, daca se rade de mine "pe bune" (sa fiu in ton cu ...), poate am adresat si eu o injuratura unuia care m-a jignit, dar a face toate astea de prost gust, cand nu se preteaza, a adresa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de din 26 aug 2004 17:38 de xxxxx
Deci tu preferi o fata urata si desteapta?
Am zis ca la varsta respectiva (18-20 de ani) baietii prefera senzualitatea inaintea inteligentei .
Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 17:35 de sabba
Sansele unei astfel de relatii sunt foarte mari! Desi personalitatile la varsta aia nu sunt inca formate, se vor forma impreuna, se vor schimba imreuna!
Toti ne schimbam in fiecare zi si ajungem sa ne transformam in niste testoase cu niste ...
Re: Re: Re: prietena mea... din 26 aug 2004 17:34 de Ionel
Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu cititi-le ...
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 17:31 de xxxxx
Identitatea unui user e deja cunoscuta din profilul utilizatorului, daca utilizatorul a vrut sa o dezvaluie.
In rest, a fost o gluma care poate a atins (sau nu) puncte vulnerabile ale persoanei in cauza ...sau ale altor persoane care nu erau in ...
Re: Re: iubire din 26 aug 2004 17:30 de Ionel
Mai, nu mai deranjati mortii! Nu stiu ce aveti: dati niste raspunsuri la intrebari puse cu multe luni in urma. Poate ca cel care l-a scris s-a si mutat din tara. Daca aveti ceva interesant pe subiectul respectiv, deschideti altul, daca nu cititi-le ...
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 26 aug 2004 17:28 de Ionel
Sunt de acord, dar aceasta nu este vazuta de colege de la distanta.
Cred ca sunt putini barbatii carora nu le pasa si de inteligenta fetei, doar daca este o aventura de o zi, doar pentru sex.
Re: Re: Problema ciudata rau din 26 aug 2004 17:11 de sabba
Si la ce te gandesti tu cand incepi sa faci sex cu partenerul tau?
Sunt curioasa?:blink:
Re: Re: Re: refuzul partenerului...o problema ... din 26 aug 2004 17:02 de sabba
Iti spun eu: au inceput sa fie melancolici, acum ca tot vine toamna.....frunzele cad....:D:D:D
Re: totusi din 26 aug 2004 16:52 de Ionel
Eu zic sa ne trimiti si o poza cu penisul pentru a constata si a delibera asupra oportunitatii unei interventii si ce metoda sa aplici. Pana atunci cumpara o husa (netransparenta) pentru obiect, pentru ca sa nu-ti fie vazuta de femeia cu care faci ...
Pagina 3229 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||