Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Conteaza imaginea

din 25 aug 2004 14:46 de MamaOmida

;) stiam eu ca am sa te cuceresc :):):). Multi prieteni nu-mi considera treburile astea calitati.. dar.. este problema lor.. si.. daca asa ma simt eu bine in pielea mea.. nu o sa ma schimb.. never ;)

Re: Re: www.laurentiudumitru.ro

din 25 aug 2004 14:30 de YLoveCamelia

ionele te pripesti inutil de repede in concluzii sustinute de probabil mica ta experienta in ceea ce priveste dogmatica crestin-ortodoxa si pe abjectiunile emanate de oameni care cred ca fac bine bisericii vorbind de capul lor despre ea( ...

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 14:28 de ExoticDream

La varsta asta personalitatile sunt de multe ori incomplet formate, de aceea maturizarea in 2 are dublu tais: se pot ajuta reciproc si atunci totul merge bine sau tocmai excesele de orgoliu ale fiecaruia sau doar ale unuia (datorate lipsei de ...

Re: Re: www.laurentiudumitru.ro

din 25 aug 2004 14:10 de laurentiu

mi-a scris o pustoaica in Cartea de oaspeti ca a recomandat site-ul meu pe Forum. vad ca deja sunt reactii si oricum pe langa subiect. dar pentru ca vad ca v-ati ostenit sa loviti in biserica ingaduiti-mi sa va ...

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 14:05 de MamaOmida

Depinde.. depinde de caracterul fiecarei persoane. Exista posibilitatea de a tine si 2 saptamani, este posibilitatea si sa mearga.. ca intr-adevar persoanele respective se iubesc, se respecta.. lucru foarte important. Ce este placut intr-o ...

Re: Re: Prima data pt baieti!

din 25 aug 2004 14:05 de ExoticDream

:heart:Stii ca prin cuvintele tale mi-ai luminat ziua?:heart:

Re: Prima data pt baieti!

din 25 aug 2004 13:57 de MamaOmida

Hai sa incep eu.. ca sunt printre primii care au vazut anuntul postat. La mine.. sa zicem ca a avut efect psihic minunat.. pentru ca a fost si cu cine trebuia.. sa zicem ca am asteptat persoana/varsta potrivita, si, chiar daca nu au fost ...

Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 25 aug 2004 13:31 de ExoticDream

S-a discutat mult pe aici despre relatii care se nasc si mor, despre maturitate, infidelitate, dorinta de schimbare, de sex, experimentare....As vrea sa stiu ce sansa dati, in general, unei relatii de iubire nascute la 19-20 de ani intre 2 persoane ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 aug 2004 13:07 de ExoticDream

N-am spus ca a vrea sa faci sex face dintr-un om un om rau, dar ma revolta aceasta optica a multora de a transforma sexul intr-un sport, o distractie oarecare, lipsita de orice incarcatura emotionala. Vei rade, dar a face sex pur mi se pare o ...

din 25 aug 2004 12:41 de ExoticDream

Mii de scuze!!! Tocmai voiam sa editez mesajul sa includ exceptiile! Imi fac mea culpa, OK? Sunt de acord: doar 80-90% din barbati sunt asa. Tot e bine, eu ma gandeam ca trebuie sa-mi aflu perechea intr-un procent de 1%!!!;)

din 25 aug 2004 12:38 de MamaOmida

eu te sfatui sa nu generalizezi.. ca.. nu stiu daca chiar totzi sunt.. :D:D:D hai sa zicem ca 80-90% da.. da.. pentru asta chiar trebuie sa generalizezi?? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

din 25 aug 2004 12:03 de ExoticDream

Barbatii astia....ca de obicei vor sa traga spuza pe turta lor, cum se zice! La tinerete sa se distreze in disperare, la maturitate (daca ating vreodata faza aia! ) sa-si gaseasca o fata cuminte cu care sa se insoare si pt care ei sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea masculina

din 25 aug 2004 11:36 de ExoticDream

Daca ai sti cati baieti urati am intalnit eu....!!! Dar nu ii judec dupa cum arata, ci dupa cata minte si suflet au! "Bietii baieti"??? Ma faci sa rad....! Saracutii, vor "bombonele" sexy! Ei au voie ca ochii vad, inima (a se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 25 aug 2004 11:19 de ExoticDream

N-ai prins ideea! Sigur ca in "procesul" de a face dragoste un rol important l-ar avea si acel organ al partenerului, dar eu cred ca in a face dragoste este implicat intreg trupul, nu numai o "felie", comuniunea dintre cei doi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contea

din 25 aug 2004 11:02 de ExoticDream

Te apreciez, ai fantezie!!!;)

Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm ia ziceti?

din 25 aug 2004 03:46 de YLoveCamelia

bem , bem , asta este problema.. ? ideea e sa te simti si bine cu cine bei...;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 24 aug 2004 23:45 de sabba

Mai sapa ca n-ai inteles!:x:D:D

Re: Re: Re: Carti virtuale vs carti "clasice&

din 24 aug 2004 23:39 de Ionel

E obisnuinta, dar si faptul ca ceva scris iti da o vedere mai larga asupra unei lucrari si posibilitatea de a memora mai bine cele citite.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2004 23:38 de MamaOmida

daca-sh sti ti-ash zice :)) Femeile astea.. daca vorbesc doua persoane si nu-si scot okii.. ie clar.. ie blat :)

din 24 aug 2004 23:33 de MamaOmida

sunt convins.. sabba.. daca n`are zahar.. este pentru simplu fapt ca mai are putin de asteptat sa se faca sfecla.. sau tre sa aduca din import.. zic io ca zahar.. se gaseste.. chiar mai mult decat trebuie.. da.. ramane problema calitatii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3232 din 3732
«   1 ... 3229   3230   3231   3232   3233   3234   3235 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare