Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestis din 23 aug 2004 23:00 de Ionel
Cred ca nu stie sa aleaga, daca nu a gasit ceva de soi, acum cand mai importam chiar si din Africa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data din 23 aug 2004 22:51 de Ionel
Am vazut sexul la date personale, dar am crezut ca odata cu numele ti-ai schimbat si sexul. Se poarta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme de fa din 23 aug 2004 22:44 de Ionel
Poate si etic.:D;)):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme de famili din 23 aug 2004 22:33 de MamaOmida
iara daca o faci cu demnitate.. nu este nici rushinos.. si este si moral pe deasupra :):):);););)
Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm ia ziceti? din 23 aug 2004 22:29 de Ionel
Nu-i bine ca trebuia sa fie si mai buna.
Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data din 23 aug 2004 22:25 de MamaOmida
ionel.. repatam.. mamic.. mamic.. mamic..
si.. nu se mai pune problema.. intr-adevar.. si nu stiu daca avea ce sa-mi faca doctoru mie.. :)
Re: Re: Re: Re: cum e prima data din 23 aug 2004 22:23 de Ionel
La varsta ta mamica nu cred ca se mai pune problema.
Re: Re: Re: Re: despre orgasm ia ziceti? din 23 aug 2004 22:21 de MamaOmida
ionele.. ai un vot si de la mine pentru treaba asta..
cand bem.. nu`i bine ca bem.. da.. daca bem si le facem lucrare buna ?(!)
Re: Re: Re: Carti virtuale vs carti "clasice& din 23 aug 2004 22:10 de Ionel
La asta ma gandeam. Daca pun un CD pe oala cu smantana se branzeste.
Re: Re: din 23 aug 2004 22:01 de MamaOmida
sabba.. in cazul asta.. nu o sa astepti prea mult :):) si o sa iubesti si tu lumea asa cum este ea..
App.. cum iera aia? ca:
-Cum este fata asta?
-Calumea...
-Si cum ie lumea?
-Poi lumea-i cam curva :)):huh:
Re: Re: Re: cum e prima data din 23 aug 2004 21:57 de MamaOmida
vai puiutz.. esti un scump.. da.. daca as fi mamica acu.. ash fi si foarte bogat :))
stiu.. ai perfecta dreptate.. dar, mai ales ca "prima oara" acu se intampla mult prea devreme.. nu prea au cum sa ajunga la medic. Cum ar fi sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala! din 23 aug 2004 21:50 de MamaOmida
si io la fel zic.. ori nu-l duce capul.. cand se apropie de una de varsta lui ii da cu flit.. ori vrea sa adune cat mai multe la numar.. Ca altfel.. cum pana mea trebuie sa arate la 15 ani, ca tu de 20 sa faci sex cu ea? cand ai intervalu 18-22 ...
Re: Re: Carti virtuale vs carti "clasice" din 23 aug 2004 21:42 de MamaOmida
bravo ionel.. daca nu.. o pui la buda :)
ie frumos cum privesti problema.. ca.. daca ie pdf? nu posa faci nimic cu el.. nici macar pe smantana nu-l pui :)
Re: Carti virtuale vs carti "clasice" din 23 aug 2004 21:39 de Ionel
Hartie. Daca e buna o pun in raft, daca nu pe oala cu smantana.
Re: Re: Re: probleme de familie din 23 aug 2004 21:36 de Ionel
Crezi? Eu nu. Eu deja aproape m-am plictisit si stau cu prietenel meu doar de o luna.
Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala! din 23 aug 2004 21:28 de Ionel
Eu zic ca-i vina lui. Nu avea voie sa faca sex cu o fata (zic copila) la 15 ani. Daca se gandea mai bine isi dadea seama ca pe sexul ei scrie puscarie. El vrea o trufanda foarte frageda si tot el e nemultumit?
Re: Re: cum e prima data din 23 aug 2004 21:14 de Ionel
Mamica, ai dreptate, dar numai jumatate. Jumatatea cealalta depinde de taria barierei, adica a himenului. La popoarele africane, (si mai nou si la altele) a caror femei au un himen foarte greu de penetrat (s-au intamplat cazuri cand nu s-a putut ...
Re: cum e prima data din 23 aug 2004 20:40 de MamaOmida
io zic ca daca-i cu cine trebuie.. ar trebui sa fie totul ok :) daca nu.. sunt fel si fel de reactii.. dupa cum se vede si mai sus.. :D
Re: din 23 aug 2004 20:31 de sabba
Bai, asta nu e rau.....daca-mi convine si mie!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 23 aug 2004 20:21 de Ionel
OF, nu scriu atat de bine, incat sa fiu inteles ce vreau sa spun.
Vroiam sa spun ca fetele cuminti sunt pe primul plan la casatorie. Ca barbatul a avut sau nu relatii amoroase inainte de casatorie, femeia nu va sti prea mult. El va fi mai ...
Pagina 3234 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||