Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: probleme de familie din 22 aug 2004 23:55 de Ionel
Am vrut sa ma fac statiscian, dar daca nu crezi in statistici, nu ma fac.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matrimonia din 22 aug 2004 23:44 de shikin
NU am zis ca esti tu vinovat, ci ca nu te-ai uitat putin inapoi si astfel intelegeai. Scuze, dar daca tu consideri adresarea mea de mahala inseamna ca nu stii ce inseamna (mahala).
Daca m-am adresat mai dur am facut-o ptr. ca ma asteptam la mai ...
Re: Re: Re: Re: "Foitza Chinezeasca" ??? din 22 aug 2004 23:36 de Ionel
Da, rad o bere, un coniac. Dar daca vrei sa te rad (barbieresc) intre picioara (in partea din fata, ca in partea din spate numai barbatii au par) o fac pentru o plata buna, dar numai in natura.
Doi tipi opresc masina linga o alta masina care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matrimoniale p din 22 aug 2004 23:17 de Ionel
Eu nu citesc toate postarile anterioare de pe pagina, ci numai cele de dupa ultima mea postare. Nu pot sa tin minte cine ce spune pe fiecare pagina. Deoarece ultrimile postari erau o discutie intre mine si Sabba, am intrebat, cred ca in mod ...
Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 22 aug 2004 22:46 de Ionel
Si cei care vin ulterior pe forum sa nu mai discute, sa nu-si poata spune parerea?
Re: Re: Frica ma opreste! din 22 aug 2004 22:43 de Ionel
Actul sexual impune, pe langa placere si servituti. De aceea iti recomand sa nu-ti fie rusine sa mergi la medic. Orice consultatie trebuie sa fie confidentiala cu atat mai mult cand este vorba de boli care inca nu sunt privite ca oricare alta. ...
IONELAMURIRE din 22 aug 2004 22:42 de shikin
Sabba:
Hai, serios!
CREEEEEAZA_MI si mie una!
Shikin:
Creeazati-o singur(a)
Daca te vei uita inapoi vei intelege.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matrimoniale pe ne din 22 aug 2004 22:35 de shikin
Daca tu(sabba) nu intelegi anumite lucruri asta nu inseamna ca sunt aberatii.
In privinta ta IONEL ce p... mea n-ai inteles?
Nu te-ai uitat inapoi putin sa vezi ca raspunsul precedent era in legatura cu ceea ce a scris Sabba, doar ca am facut ...
Re: Frica ma opreste! din 22 aug 2004 21:36 de sabba
Nu astepta sa primesti indicatii de genul: Ia nu stiu ce pastile si iti va trece sau chiar daca le vei primi nu-ti sunt folositoare!
Tratamentele, pentru orice afectiune, nu se iau dupa ureche, necesita, obligatoriu, consult de specialitate!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 aug 2004 20:25 de Ionel
Iara ajungem la relativitatea lucrurilor, fenomenelor etc. Si e bine. Si ne intelegem chiar daca avem pareri diferite.
In privinta iubirii merg pe versurile unui vestit cantec de dinainte de-al doilea razboi mondial: "Iubesc femeia, care-i ...
Re: Re: Re: Re: din 22 aug 2004 19:50 de Ionel
Referitor la inselarea lui Adam, cunosti ca in dreptul roman exista un precept care spune ca principalul vinovat este primul ce savarseste fapta urmatorii primesc pedepse la jumatate?
In ceea ce priveste dragostea si avortul, poate ai dreptate, ...
Re: Re: Re: Re: Cum isi rad baietii parul pubian?? din 22 aug 2004 19:00 de Ionel
Denivelarile sunt si pe vai, mai ales daca valea are doi craci si un damb nedefinit la mijloc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiar exista? din 22 aug 2004 18:56 de Ionel
Ar fi cu mult mai rau. S-ar impune vointa unilaterala, care ar putea fi foarte buna, dar si dezastruasa. Asa ca este mai bine sa "navigam' pe linia de plutire, adica la "mijloc".
Re: Re: Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 22 aug 2004 18:03 de sabba
Eu navig pe cateva site-uri din astea si cand am dispozitia potrivita chiar ma amuza teribil!
Dar fie vorba intre noi: sunt dubiosi tare marea majoritate!
Referitor la faptul ca trebuie sa fim toleranti....sunt perfect de acord!
Re: Re: probleme de familie din 22 aug 2004 17:52 de sabba
Nu !
La noi stabilitatea si siguranta intregeste, iar la voi distruge!
Voi, din orgoliul ala tampit doriti ce nu puteti avea! Sau doriti ceea ce puteti obtine foarte greu! In momentul in care ati obtinut vraja dispare!
Si atunci, teoretic, ...
Re: Re: Re: din 22 aug 2004 17:41 de sabba
Ce legatura vezi tu cu dragostea?!
:blink:
Suporti pentru ca ti se poate intampla! Suporti pentru ca nu vrei un copil la momentul ala! Suporti pentru tine!
Daca as vrea ca barbatii sa suporte asa ceva?
Da, am avut un moment cand mi-am dorit ...
Re: Re: Re: Cum isi rad baietii parul pubian??? din 22 aug 2004 17:26 de sabba
Bei, confunzi!
Nu vorbeam despre defrisari zone mlastinoase!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: chiar exista? din 22 aug 2004 17:22 de sabba
Da, din pacate totul este relativ pentru ca nu depinde numai de vointa noastra!
Probabil viata ar fi extrem de usoara pentru fiecare din noi daca am putea dirija lucrurile, pur si simplu, dupa cum si ce vrem fiecare!:wacko:
Re: Re: Cum isi rad baietii parul pubian??? din 22 aug 2004 17:21 de valy2jan
Imposibil. Nu se foloseste pe terenuri denivelate, chiar daca sunt numai musuroaie.
Re: Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 22 aug 2004 15:49 de Ionel
Din toate se invata cate ceva, chiar daca inveti ca trebuie sa te feresti de asemenea lucruri. Cu unele suntem de acor, cu altele nu, unele sunt acceptate de un procent mare de oameni, altele de unul mic. Minoritatea se supune majoritatii, dar ...
Pagina 3237 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||