Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: cum e prima data din 22 aug 2004 02:24 de vera
hmm auzi la yo intrebare!:blink::wacko: pai ne intrebi sau ce dreaq faci vad ca stii deja raspunsul:"foarte dureros"...pai daca-l stii de ce ne mai intrebi?:blink::wacko:....l-a mine n-a fost dureros...mare branza nu e...ce ti-e si cu ...
Re: Cum isi rad baietii parul pubian??? din 22 aug 2004 01:02 de Ionel
Daca nu te-ai barberit niciodata, roaga un prieten care stie cum se face. Dar vezi sa nu fie homosexual.
Dar cel mai simplu la frizeria de ... animale.
Re: Re: Re: Virginitatea masculina din 22 aug 2004 00:53 de Ionel
Nati-o buna, ca ai dres-o!
La un CAP (Cooperativa Agricola de Productie, nu Cur acoperit putin) adunare generala ca nu mergeau "treburili" bine. Ionescu: eu propun sa lucram si sambata dupa masa, deoarece si asa mergem la crasma, venim ...
Re: Re: Re: "Foitza Chinezeasca" ??? din 21 aug 2004 23:55 de Ionel
Pune-o pe varful penisului si introdu-o, ca atunci se face sfeerica. Ce ti si cu oamenii acestia. Cei care scot un produs pe piata il experimenteaza si apoi il lanseaza, nu-l fac in functie de parerea unuia care nici nu stie ce reprezinta.
Re: Re: intrebare din 21 aug 2004 23:49 de Ionel
Daca nu mi-ai raspuns inseamna ca nu vrei un raspuns concret si interventia ta pe forum a fost asa de a te afla in treaba.
Re: Re: sexul in trei din 21 aug 2004 23:45 de Ionel
Nu ai deschidere sexuala. Ai deschidere in gindire despre activitatea (actiuni, lucruri, fapte etc.) Daca ai totusi deschidere sexuala vin si eu.
Re: cum e prima data din 21 aug 2004 23:40 de Ionel
Deh, daca Eva la facut pe Adam sa pacatuiasca!
Re: STOP,certurilor pe sexpert! din 21 aug 2004 23:38 de Ionel
Subscriu.
Re: Re: dap am facut!!! din 21 aug 2004 23:36 de Ionel
Nu-ti place, nu-l face. Dar fa un alt lucru: nu mai aduce subiecte deja dezbatute si incheiate acum 11 luni. Intra in discutii la subiectele la zi sau deschide un nou subiect.
Re: probleme de familie din 21 aug 2004 23:24 de Ionel
Acum te are tot timpul si nu trebuie sa ia doar atunci cand i se da si are posibilitatea. Rog toate femeile sa nu se supere de ceea ce o sa spun, dar exista o zicala la unii barbati cand e vorba de a avea o femeie: e mai bine sa cumperi un kg. de ...
Re: Re: probleme de familie din 21 aug 2004 23:17 de Ionel
Am mai auzit de cina cu lumanari pe acest forum. Sunt de acord ca merge cand e pregatita pentu o fata, ca ele o sustin. Dar nu stiu cati barbati mai marseaza la asa ceva. Fiti mai practice, in concordanta cu mersul lumii.
Re: Re: Re: va rog ajutor din 21 aug 2004 23:05 de Ionel
O sa-i mai trebuiasca sigur, ca daca a dezvirginat o fata inseamna cu nu-i ipotent. Ori se necajeste ori nu tot acelasi lucru se intampla. Eu zic sa te necazesti mai putin si sa lasi lucrurile sa mearga cum sunt. Daca a ramas insarcinata trebuie sa ...
Re: ai dreptate ,prima oara conteaza mai mult din 21 aug 2004 22:52 de Ionel
O metoda ar fi sa te gandesti in timpul actului sexual la altceva, de regula de rau. Un pahar de tuica, de regula coniac face bine multora ca tine. Unele cupluri, in asemenea cazuri practica masturbarea barbatului pentu prima ejaculare. Folositi o ...
Re: Re: va rog ajutor din 21 aug 2004 22:44 de MamaOmida
acu... ce-o fi in sufletul tau astea 2 saptamani.. numai tu stii, dar, ai timp sa meditezi perioada asta.. si sa vezi daca-ti mai trebe :)
Re: Cum fac sa tin mai mult? din 21 aug 2004 22:44 de safta
eu nu trec prin astfel de probleme dar cred ca pot sa dau un sfat. Am vazut la sex sense (dyscovery) ca daca iti repeti in gand ca "nu ejaculezi" timpul va creste considerabil sau incearca sa nu te mai gandesti la raportul sexual, gandestet ...
Re: Re: Re: moare la intrare din 21 aug 2004 22:28 de Ionel
Sunt de acord cu ce te-au sfatuit cei dinainte, dar consider ca problema e mai complexa. Spune-mi cati ani ai. Cer asta pentru ca daca ai o varsta sub 18 ani un medic pshiatru iti va spune sa mai astepti, ca sunt ale prea tineretii cauze. Pentru a ...
Re: probleme de familie din 21 aug 2004 20:56 de creatza
daca dragostea intre voi exista si esti sigura de ea..nu trb sa-tifaci cine stie ce probleme daca acum o face-ti mai rar pt ca probabil atuni era tentatia aia..uau sti..o sa o faceti..nu stia cand se intampla..dar acum e ceva de genu k..daca am chef ...
Re: dap am facut!!! din 21 aug 2004 20:09 de creatza
ce aiurea eu una nu as accepta niciodata asa ceva cat de mult as iubi persoana...:xmi se pare super naspa chear daca senzatia e diferita...si mai ales e scarbos...
STOP,certurilor pe sexpert! din 21 aug 2004 19:47 de virginia
):(Va rog sa nu faceti din subiectul nou deschis de mine o "discutie pe chat"!Daca aveti chef de cearta faceti-o in alta parte,deoarece aici avem nevoie de sfaturi si nu de certurile voastre stupide!
Re: Re: moare la intrare din 21 aug 2004 17:54 de MamaOmida
nu-i vb sa-ti placa cum arati.. ci.. sa-ti stii performantele sexuale.. DIn fericire nu esti din seria alora de si-o pot trage printre picioare.. la spate si sa se c**e pe ea.. deci.. e clar.. e ceva in mintea ta.. poate sa fie chiar ceva ...
Pagina 3239 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||