Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: curbura penisului din 20 aug 2004 23:35 de Ionel
Un barbat vine de la targ si-i spune nevestei sale: uite nevasta ce cisme mi-am cumparat: si p... se uita la ele. Mai bine-ti cumparai o palarie, ii zice nevasta.
Asa si tu cu curbura: erai mai avantajat daca era in sus.
Re: va rog ajutor din 20 aug 2004 23:16 de shikin
Cine draq a zis ca mai bine previi decat combati a avut dreptate.
Acum dupa ce ai facut-o ti-a venit sa te informezi? De ce pula mea n-ai facut-o inainte???
Re: Re: SEX NEPROTEJAT. din 20 aug 2004 23:00 de Ionel
Eu zic s-o lasam asa cum e ca sti ce scrie in Biblie: Fericiti cei saraci cu duhul, ca aceia vor vedea imparatia cerurilor. Eu cred ca pe jumatate este dusa.
Re: Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 20 aug 2004 22:53 de Ionel
Eu eram "gramaticul"
Pai de ce vrei sa fie placere numai pentru ea si pentru mine nu? Doar placere este si cand ma masturbez.
Ai auzit ca sunt femei nesatule? Cele care imediat dupa ce se fut se desfut (imi cer mii de scuze, dar am ...
Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 20 aug 2004 22:03 de Ionel
Ar fi frumos din partea celor care cer un sfat pe forum, daca, dupa rezolvarea problemei ne-ar da si noua "un claxon".
Re: va rog ajutor din 20 aug 2004 21:55 de Ionel
Riscul de a ramane gravida in asemenea cazuri este foarte mic, doar daca ai fost foarte excitat - iar cand dezvirginezi o fata esti si numai pentru faptul ca este foarte stramta in vagin - si ti-ai dat "un pic drumul". Testul de sarcina ...
Re: Re: Re: Durerile actului sexual! din 20 aug 2004 21:48 de Ionel
Nu stiu daca e afirmatia ta sau ai preluat citatul pentru exemplificare. Dar nu sunt de acord cu ce se spune. De multe ori, femeile sunt mai rezistente la dureri, le indura cu mai mult stoicism decat barbatii, fara sa se planga.
va rog ajutor din 20 aug 2004 21:45 de romeoX
Buna tuturor chiar daca am mai intrebat ceva asemanator cu ceva timp in urma , mai intreb inca o data (frica de doctor ma omoara) sa o luam cu inceputul am facut pentru prima data dragoste cu prietena mea dar fara prezervativ , asta in prima faza ...
Re: Prietenie sau iubire? din 20 aug 2004 21:40 de Ionel
Depinde de ea in mare masura. De felul ei de a fi. Dar si al tau. Este posibilitatea de a o intreba direct: pot sa sper la ceva mai mult, decat la o prietenie sau sa-mi caut o iubita in alta parte fara a afecta relatia noastra de prietenie?
O alta ...
Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......? din 20 aug 2004 21:22 de Ionel
Nu sunt de acord cu tine: ii citesc interventiile de mai mult timp. Cu majoritatea am fost de acord. Desi nu are experienta are intuitie. Si pana la urma, chiar daca mai greseste, sunt niste pareri, la care avem dreptul fiecare.
Unii barbati ar ...
Re: Re: marimea sinilor,conteaza? din 20 aug 2004 21:06 de Ionel
Subscriu. Nu ca am vazut tipa:D:D ci ca nu conteaza.:p:p
Re: Re: Probleme de cuplu din 20 aug 2004 21:01 de Ionel
Cred ca e ceva spus concis, la obiect si veridic. Subscriu.
Re: SEX NEPROTEJAT. din 20 aug 2004 20:51 de Ionel
Hai sa-ti spun cateva probleme. In primul rand nu mai deschide pagini noi pentru acelasi subiect. Posteaza ce ai de spus tot pe aceasta pagina, dand clic pe butonul "raspunde" care se afla dupa fiecaree postare. Si nu repeta aceiasi ...
Re: Re: chiar exista? din 20 aug 2004 20:22 de Ionel
Partenerului i-ai spus ca nu ai orgasm? Incercati sa discutati si sa folositi diferite pozitii. Lasati pauza mai mare intre actele sexuale pentru a va dori mai mult unul pe altul. Faceti sex numai cand sunteti odihniti (e necesar mai ales pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? din 20 aug 2004 19:03 de ExoticDream
Cum in cele de mai sus raspunzi la postul meu, ma simt vizata....in postura de....cum te-ai exprimat?!?
Te-as ruga ca, inainte sa te iei de mine, sa incerci sa citesti macar 5-6 subiecte discutate pe forum (ca sa nu zic cateva sute) si sa ...
Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :) din 20 aug 2004 18:46 de unu_curios
Eu pur si simplu nu va inteleg, Parca ati fi unul mai dobitoc ca altul pe cuvant....
De fiecare data cand pune cineva o tema pe forum, voi ori va bateti joc or va cerati ca niste copii.
siteul acesta ar trebuie sa se numeasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,dac din 20 aug 2004 18:34 de Ionel
Nu te contrazic cu nimic si-ti respect opinile pe care le consider, foarte bune si normale.
Dar sti cum se spune: cate bordie, atatea obicie. Stiu si am mai spus: nimic nu se compara cu actul sexual facut din dragoste, dar - cel putin pentru un ...
Re: chiar exista? din 20 aug 2004 18:25 de anyahsa
Nici eu nu am cunoscut orgasmul vaginal, dar nu este un motiv sa fii ingrijorata. La femei, din cate am inteles eu, orgasmul apare mai greu.
Si eu am postat un astfel de mesaj acum cateva luni si mi s-a sugerat pozitia cu tipa deasupra. Nu stiu ...
Re: Re: Durerile actului sexual! din 20 aug 2004 18:17 de anyahsa
Femeile se plang din orice...:/ Sa stii ca si acel "ma deranjeaza" poate sa nasca un semn de intrebare pt ca mai tarziu s-ar putea sa fie mai mult...:/
Cat despre durerile pe care le acuzi, viky, e posibil sa fie din cauza pauzei ...
Re: Re: Durerile actului sexual! din 20 aug 2004 17:55 de Ionel
Este o prima rezolvare.
Vaginul se adapteaza penisului cu conditia ca acesta sa nu fie enorm. Nu stiu care femeie nu ar simti dureri, facand sex cu un penis gros. Iar in ceea ce priveste pauza este principala cauza. Chiar si o femeie care a ...
Pagina 3241 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||