Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: fete-prostituate, baieti=curvi din 20 aug 2004 13:04 de ExoticDream
Doneaza, mai, doneaza din plin, te opreste cineva? Nu e chiar prostitutie pt ca o faci fara recompensa materiala, doar o placere oarecare acolo are si baiatu' la "afacerea" asta, nu? Eu credeam ca "nevoile stringente" sunt in ...
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 20 aug 2004 12:15 de suparat
MAH NENE CE DREAQ AVETI TOATE CU "VRE-O" ASTA?
SE SCRIE LEGAT TOATA ZIUA!!!!!
LEGAT ,LEGAT,LEGAT SA VA INTRE IN CAP!!!!
:lol::lol::lol::D:x
Re: Re: Re: Re: Re: sexul in trei din 20 aug 2004 11:31 de horatiu68
mister infektor te superi daca te voi intreba daca ai o partenera stabila????si cu fanteziile sexuale cum stai!!!?????raspunde cit de serios poti.....acum ma duc eu dupa floricele!!!!
Re: Re: Re: Re: sexul in trei din 20 aug 2004 11:01 de Infector
Hopa!Ca o dam in SF-uri!
Ma duc sa-mi iau floricele si un BECK'S ca se anunta mare distractie mare ...
SEX NEPROTEJAT. din 20 aug 2004 10:50 de POPA ELENA
PT INFECTOR:NU ERA CHIAR O CARPA ERA UN TRICOU CURAT.DAR EU TOT NELAMURITA SUNT?PRIN METODA ASTA CU COITUS INTRERUPTUS POT RAMANE INSARCINATA.CATE SANSE AR FI IN CAZ DACA NU AS RAMANE?:wacko::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: sexul in trei din 20 aug 2004 10:28 de horatiu68
scuza-ma ca te intreb -tu ai un prieten stabil???pentru ca daca ,da -se pare ca-l divinizezi!!!!daca nu -conform standardelor dupa care cauti -fffgreu il vei gasi -ca si fel de a fi -ma refer,nu fizic!oricum scumpete esti super la teorie-sint ...
Re: preludiu e,daca exista iubire? din 20 aug 2004 10:23 de MamaOmida
sfatul meu.. cumpara o papusha gonflabila.. cand are chef de sex.. sa mearga acolo, cand vrea dragoste.. sa vina la tine :D. Cred ca este solutia cea mai buna :)) (asta daca nu renunta intre timp la tine in favoarea papusii)
Re: Cat de lung va este pestisoru? :) din 20 aug 2004 10:01 de MamaOmida
Un amic de-al meu avea o descriere foarte frumoasa despre lungimea penisului: Daca incape o mana si o gura pe el, are dimensiunea care trebuie. De aici tragi concluziile (cauta prietene cu mainile mici) ;)
Re: Re: "Foitza Chinezeasca" ??? din 20 aug 2004 09:53 de CristianH
Cred ca la asta ma refeream :/
M-a indus in eroare faptul ca e sub forma de foita. Ma gindesc ca daca tot e spermicid, o forma sferica ar fi fost mai adecvata (mai usor de introdus adica). :wacko:
10x Teo.
Re: marimea sinilor,conteaza? din 20 aug 2004 09:17 de Infector
Bai ... am vazut o tipa azi in oras la o trecere de pietoni frumusica foc.Si avea sanii mici dar purta o bluzica fara umeri si mulata de arata incredibil de sexy .... deci ... nu conteaza sanii cat de mici sunt daca ai idee cum sa ti-i pui in ...
Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 20 aug 2004 01:57 de vera
au dreptate toti de aici,ia-ti iubitu' de mana si la doctor cu voi! secretiile daca adevin urat mirositoare sunt un semn (mai mult ca sigur) ca ai luat ceva...o ciuperca etc....fuguta la doctor! netratate(la timp) pot duce la infertilitate
Re: marimea sinilor,conteaza? din 19 aug 2004 23:55 de Ionel
Mie-mi plac cei care sunt de marimea merelor mijlocii si se vad prin bluzita, neingraditi de sutien, sa-i pot cuprinde in podul palmei. Dar nu a fost esential in alegerea femeii iubite. Partenera mea este bine dotata si nu-mi displac sanii ei, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 23:06 de Ionel
Mi-am schimbat numele.
Am impresia ca suferi si cu intelegerea celor citite. Eu nu m-am luat de pregatirea ta. Am spus sa vezi ce scrie in dictionar. Dar fiindca te-ai referit la pregatire, la varsta ta de 19 ani este splendida dar foarte ...
Re: Re: Re: din 19 aug 2004 23:00 de Infector
Intotdeauna e bine sa o spui pe fatza chiar daca e mai "intepatoare". Macar e ceva spus pe bune.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista din 19 aug 2004 22:56 de Infector
Dublu lol!Si ink un lol!
Si daca nu te superi , as vrea si mi-ar face o mare placere sa te am ca invitata in boxerii mei pentru a te convinge :) Am un loc in patul meu pe care scrie numele tau si "REZERVAT" :p
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele . din 19 aug 2004 22:29 de Andreuca
bun.. deci hai sa nu ne mai luam de pregatirea (de specialitate sau nu) a unora sau a altora. cu toate ca de data asta chiar nu era cazu' sa dai sfaturi despre dictionare si gramatica. nu mie cel putin. da' hai sa trecem peste..
ca sa-ti fie ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 19 aug 2004 22:23 de Ionel
Nu vreau sa repet ce au spus ceilalti. Sunt, in general, de acord cu ei. Vreau doar sa te intreb: de anticonceptie na-ti auzit - tu si partenerul -, ca daca sti sa intri pe internet ai posibilitatea sa te documentezi si in acest sens.
Re: Re: din 19 aug 2004 21:45 de Ionel
Daca ce ai povestit este adevarat - si nu ai nici un motiv sa nu fi spus adevarul -, iar ea nu a vazut sacrificiile pe care le-ai facut, chiar daca pentru asta trebuie sa apelezi si la o minciuna (in religie se spune ca Dumnezeu iti iarta minciuna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiu e,daca exista din 19 aug 2004 21:34 de Ionel
In general ai dreptate, dar am o nedumerire: daca la om nu este admisibil sa se faca sex fara iubire, deoarece se coboara la nivelul unui necuvantator, de ce aproape 80% dintre fete si 98% dintre baieti se masturbeaza? Este tot o descarcare sexuala ...
Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 19 aug 2004 21:07 de Ionel
Nu te speria. Este o problema medicala care se poate trata, cu o conditie: sa mergi urgent la doctor.
Pagina 3243 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||